abombers 0 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Dobrý den, při zpětném přehrávání mi vyskakuje chyba 2031. Dělá to často ve stejných místech daného pořadu, ať už na tabletu nebo v mobilu. Někdy to neudělá celý den, jindy to vyhazuje několikrát za pořad. Někdy stačí o minutu přeskočit na další čas, jindy by se nedalo koukat na celý díl. Udržuji víceméně aktuální hned po vydání aktualizací. Setkal se s tím někdo? Díky. Quote Internet 100 Neomezeně Klasik Tablet Sokolov Link to post Share on other sites
Tube 9 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Stava se mi to stale. Nemohu treba prrhrat vcerejsi dil Hospody s touto chybou. Ale asi jsem si na to zvykl Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
Rak59 0 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Dělá mi to taky! Už asi měsíc.... Tablet i mobil. Quote Internet 100 - TV Komplet Modem Ostrava Link to post Share on other sites
Recommended Posts