dragic-2017 0 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Dnes požadej set-topbox pin na tv nova a u nektere dalši programy nemuže obrazit chyba kartu Quote - - - Internet Televize Praha žižkov Link to post Share on other sites
pavlos 0 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Ostrava-město mi vše chodilo tv ,internet žádný výpadek Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to post Share on other sites
athlon1096 3 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Nabídka TV start DVB-T - po výpadku dnes ráno chyběly 2 programy (39 z 41). Ale když jsem nahrál seznam programů z flash, tak mám zase všechny. ------ DVB-C - Rozdíl před a po výpadku: NOE HD -fungoval a ted je zakódovaný JHTV -fungoval a ted stále není signál TV OTROKOVICE -nebyl signál a ted zmizla i jeho pozice. Jinak vše funguje, jako před výpadkem. Quote Internet 150 - TV Start modem Jindřichův Hradec Link to post Share on other sites
sodekcz 60 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Byl jsem pár dní mimo, tak ze zajímavosti projíždím tohle vlákno. Baví mě ta hysterie, co tady vznikla. Ano, je to nepříjemné, když služby nefungují, ale že bych kvůli tomu musel měnit spodní prádlo, jako někteří diskutující, kterým sebrali nejoblíbenějšího plyšáka ... 😉, život jde dál. 2 Quote Internet 300 - TV Start TC7200 (bridge) Brno Link to post Share on other sites
flacek 6 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Toz v Praze to prave opet komplet vypadlo Quote Internet 200 TV Komfort Modem, HD Mediabox Praha Link to post Share on other sites
Marek-26 262 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 @flacekTo není pravda. To bude něco lokálního. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
flacek 6 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Vypadlo mi tam cislo, melo byt v Praze 7. No jen mne to pobavilo. Uz si zvykam Quote Internet 200 TV Komfort Modem, HD Mediabox Praha Link to post Share on other sites
Marek-26 262 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 @flacekUž to funguje? Aktuálně tam nic hlášeno není. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
flacek 6 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Jj vypada to ze to je ok. Quote Internet 200 TV Komfort Modem, HD Mediabox Praha Link to post Share on other sites
Vlcak 2 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Vodafone za celodenní výpadek televize dal následující den mobilní data bez omezení. Ale co my, kteří máme televizi UPC/Vodafone a nepoužíváme mobilní data. My jsme nedostali nic. Ne že bych něco očekával, ale za chybu televize by měla být kompenzace klientům televize. Třeba uvolnit nabídku všech programů televize na onen jeden den. Nebo něco podobného. To jen k zamyšlení. Quote Internet 300 - Komplet DVR Mediabox Teplice Link to post Share on other sites
Recommended Posts