blueflash 0 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Zkouším si pouštět na Horizon GO (zpětné zhlédnutí) ČT3 a (speciálne u něj) zdá se, že je tam snížená kvalita záznamu. Má pouze 25 fps (jinde 50 fps) a to rozlišení bych odhadl tak na 480p. Podotýkám, že jsem si to zkoušel na zprávách, co tam běží, aby mi někdo nepsal, že se mi to jen zdá, protože se dívám na 35 let statou estrádu. Quote - - - Kecafon El Dorado Link to post Share on other sites
Jin 0 Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 To same i v "beznem" Zpetnem zhlednuti pres UPC Mediabox. Evidentne to Zpetne zhlednuti u CT3 HD neni v HD, ale je to degradovano do SD... Sice je tam naprosta vetsina programu mazanice z 80.let, ale prece jen se obcas objevi nejaky program, ktery byl preveden do HD (napr. Byl jednou jeden dum)... Quote Internet 300 Jiná služba Komfort HD Mediabox, CA modul Louny Link to post Share on other sites
Recommended Posts