chikula 0 Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Funguje vám AXN HD? Mě bohužel najednou ne a odkazuje mě to na zavolání klientského centra UPC (pro jeho aktivaci). Předplacený ho samozřejmě mám a na klientském centru se pokusili poslat obnovovací signál obou karet co mám, ale bez výsledku. Tak mě jenom zajímá, zda nás je víc. Lokalita Chomutov Quote Internet 300 - Komplet HD DVR MEDIABOX, KAON HD USB -PVR Chomutov Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Mě funguje AXN HD .Zkus tovární nastavení ,a znova naladit . Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
mrzic 8 Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Dopoledne mi to psalo to samé, co Tobě. Teď už funguje. Quote 300 Mb/s - Komfort HD Mediabox, Bezdrátový modem CBN CH7465 Kolín Link to post Share on other sites
chikula 0 Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Ano, už mi funguje, děkuji všem za snahu. Stejně si ale nemyslím, že by pomohl obnovovací signál na karty, spíš byl problém někde jinde, ale to už je teď jedno. Quote Internet 300 - Komplet HD DVR MEDIABOX, KAON HD USB -PVR Chomutov Link to post Share on other sites
Recommended Posts