hpfunny 5 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Nový televizní kanál Mňam TV získal licenci na pozemní vysílání od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Ostrý start nové televize je připravený na 21. února. Kromě volně dostupného terestrického vysílání v multiplexu MUX8, bude zároveň od stejného dne k naladění na pozici C-20 na set top boxu pro české předplatitele společnosti UPC Česká republika Není potřeba nic ladit, funguje místo HD+SD. Internet 50 - TV Start COMPAL Brno-Žabovřesky Link to post Share on other sites
peno 5 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Přesně tak, Mňam je na pozici HD+ SD, které se ale nikam nepřesunulo, bylo prostě vyřazeno. HD verze ale zůstává. Že by už UPC přece jenom začalo s tím vyřazováním SD kanálů? Jinak mi už i na Kaonu naskočily všechny kanály. Internet 300 - Komfort CA modul, Kaon DVR Hodonín Link to post Share on other sites
Venca79 2 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Nejpozději ve středu 25.2. se dozvíme, zda UPC zařadí do nabídky Sport 1 HD a Sport 2 HD. Sport TV bude mít tiskovku ohledně F1 a při té příležitosti oznámí operátory. kteří budou vysílat Sport 1 HD. Doufám, že tam bude i UPC, jsem asi nepoučitelný optimista Internet 500 TV Komplet HD Mediabox, CA Modul, COMPAL CH7465LG Praha Modřany Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
Violetka 0 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Co furt máte s tím sportem? a číhat na každý nový kanál..nepochopím...pokud zaregistruju nový kanál, který mě nezajímá (drtivá většina) tak ho okamžitě zablokuju, aby mi v EPG nestrašil Link to post Share on other sites
stanik 6 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Tak si zablokuj vše a nekritizuj sportovce. Internet 150 - TV Komfort CA modul Teplice Link to post Share on other sites
radoslavcz 0 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Prý sportovce :D :D Gaučing u TV není moc sportovní disciplína :D Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Co Cech, to sportovec. S ovladacem v ruce Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
son 0 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Jo správně, žádný sportovní kanál! Víte kolik to stojí? To by nás čekalo zdražení! Radši přidat pár kanálů o vaření, pár zpravodajských kanálů třeba zajímavé by bylo se dovědět co se děje na Kubě a taky pár stanic s církevní tematikou- tu upc úplně odbývá (jen Noe). Blbý sport, nic napínavého a ještě to nemá sledovanost, měli by ho vyřadit z vysílání a možná by jsme platili méně. Když sport, tak sportovní tance. Link to post Share on other sites
Guest Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Naštěstí F1 dává ORF a tu UPC má,kdyby bylo nejhůř. Link to post Share on other sites
Recommended Posts