marek-81 16 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Dobrý den. Nemohu se celý den dovolat na UPC linku, tak se zeptám zde. Ukončil jsem k 1.4. UPC televizi. Mám CA modul. Kam ho mám odeslat? Našel jsem nějakou adresu v Pohořelicích, ale funguje v těchto dnech? Nerad bych, aby se mi zásilka vrátila. Díky za info. Quote 150 Mb/s - Komfort CI+ Brno Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 102 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/obecne-dotazy/dotazy-ke-smlouve/vraceni-zarizeni/ Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 @marek-81Ano, zašlete do Pohořelic. Je to jediné místo pro vracení zařízení. 1 Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Od 29.4.2020 bude pobočka opět otevřena. Tak konečně půjde vrátit zařízení v Mostě. Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
technik 125 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 (edited) před 2 hodinami, Pavel m napsal: Od 29.4.2020 bude pobočka opět otevřena. Tak konečně půjde vrátit zařízení v Mostě. Neměl by tam být spíše minulý (pobočka byla otevřena) a přítomný čas (zařízení jde vrátit). Edited May 10, 2020 by technik Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Technik- poslední dobou ten internet od vás, katastrofa.Tak mě laskavě nechytejte za slova. 2 Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
technik 125 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Vy pořád tvrdíte, že od nás je všechno katastrofa, možná, neumím říci kde je co za problém v Mostě. Už jste si zavolal na servis? Bez toho se nedá říci proč to u vás stále blbne ... Ale co umíte nejlépe je "CTRL C" a "CTRL V" . Posílat informaci 10.5.2020 že bude 29.4.2020 otevřena pobočka v Mostě je ale celkem úsměvné, Üprava časování by vám moc času nezabrala ... 1 Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
tomus 203 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 On Pavel rád používá "CTRL C" a "CTRL V" a také většinou zapomene dole kliknout na tlačítko "Vložit jako neupravený text", takže text jeho zprávy je pak často i 10x vetší, než by musel být. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
TomTom93 0 Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Zdravím, přestěhoval jsem se do bytu, kde má majitel UPC služby na sebe, aby nemuselo probíhat přepojovaci martirium s každým novým najemnikem. Hloupě jsem žil v domění, že spojením UPC a Vodafone, když si řeknu o TV, že to bude ta UPC, která funguje jen připojením k internetu bez zásuvky, která je v jiné místnosti. kdyz přijel technik s Kaonem, neuvědomil jsem si to a bohužel převzal. Potom, co mi došla moje chyba, že je mi tahle věc úplně k ničemu, začal jsem řešit zrušení služby. Chápu, že to musí zrušit majitel, ale jde mi o odeslání TV boxu. Budu ho posílat poštou s vyplněným formulářem od majitele. Můžu to normálně z pošty doporučeně odeslat já? (Bývají tam údaje odesílatele) Technik mi k tomu přidal i koax kabel, který se do originální krabičky nevejde. Mám ho odesílat také? Budu rád za rady, ať to zvládnu napoprvé bez problémů. Btw člověk v prodejně VF mi tvrdil, že pro zařizování služby musím mít od majitele plnou moc ověřenou, že nestačí jen podepsána. Nevím, přijde mi to jako blbost. Když jsem řešil odpojení služeb u babičky, stačilo jen, že mi to podepsala, ale tehdy jsem to řešil osobně na Zavišce. Quote pod 50 Mb/s - Komfort Kaon Praha Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 @TomTom93Zdravím, zatím jsou Vodafone TV a UPC TV dvě rozdílné služby. Ještě nemají ani UPC a VF stejné systémy (přechod je postupný). Je zde možnost si nechat vybudovat zásuvku v druhé místnosti nebo natáhnout dlouhý kabel. Odeslat můžete i Vy, koaxiální kabel zasílat nemusíte (účastnická šňůra je ve vlastnictví majitele smlouvy). U VF (mobilní a IPTV služby) to bude asi jinak, ale u exUPC služeb zatím není nutné mít úředně ověřenou plnou moc. 1 Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Recommended Posts