Kisch 0 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Při pokusu něco přehrát vyskočí hláška: Nastala chyba v přehrávání, zkuste to prosím později. (5.1). Aplikaci jsem reinstaloval, telku restartoval. Nepomohlo. Měl by někdo nějaký nápad? Díky. Quote Jiná služba Jiná služba Komplet Po tom vám nic není Ostrava Jih Link to post Share on other sites
Michal Pelikán 36 Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Momentálně stejná chyba... Nejste sám. Quote 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Link to post Share on other sites
becvys 32 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 (edited) U mne zatím OK. Připojeno přes LAN.(Sony KD-43XF7596). Pouze čas od času chce opětovnou registraci když se to nejméně hodí. Ale přišel do moje UPC do mého účtu email se změnou přihlašování do HboGo jestli to nemá s tím souvislost třeba? Určitě jste ho dostali taky ....od 1. června 2020 se již nebude možné ke službě HBO GO přihlašovat stejným uživatelským jménem a heslem jako do samoobsluhy Moje UPC......... Edited April 11, 2020 by becvys Quote 150 Mb/s - Komplet CAM / CBN CH7465LG Karlovarský kraj Link to post Share on other sites
Kisch 0 Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 @becvys Jo, registraci na HBOGO jsem udělal. Přihlášení je ok, procházení je ok. Jen přehrávání ne. Na PC mi to funguje normálně. Telku mám Sony A8F. Quote Jiná služba Jiná služba Komplet Po tom vám nic není Ostrava Jih Link to post Share on other sites
Kisch 0 Posted April 12, 2020 Author Share Posted April 12, 2020 Tak včera jsem to zase zkoušel a přehrávání k mému překvapení opět fungovalo. Quote Jiná služba Jiná služba Komplet Po tom vám nic není Ostrava Jih Link to post Share on other sites
Michal Pelikán 36 Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 U mě od včerejška také 🙂 Quote 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Link to post Share on other sites
Recommended Posts