cvancara 43 Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Zdravim, nevim, jestli je to nejak globalne, vsiml jsem si, ze uz druhy den je tam tma a jde pouze zvuk. Ani zadne EPG a stanice stale hlasi Kanal je sifrovany. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
technik 120 Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 U mě jede, STB Kaon a TV Samsung Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 Techniku díky. Přiznám se, očekával jsem už dříve že někdo napíše jede-nejede, ale hluboce jsem se mýlil. Mě právě napadlo, že tenhle problém už tu byl hned od začátku, kdy stanice přešla z SD na HD vysílání a řešili jsme to spolu, viz. https://www.upczone.cz/topic/6889-nové-stanice/page/103/?tab=comments#comment-98634 " Nové stanice technik odpověděl na téma uživateli ... ...U programuEuronews HD jsme provedli reenkódování a mám potvrzeno, že včera večer již na TV Panasonic tento program fungoval (mělo by to být jak v CZ tak v SK). Vypadá to na nastavení "nestandardního" videoprofilu u HD kanálu. Snažíme se vykomunikovat to s technikyEuronews.. Uvidíme co..." Mám celkem důvodné podezření, že po přechodu na VF se toto reenkódování ukončilo..? Ano, pořád mám stejného Panasonica. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted April 8, 2020 Author Share Posted April 8, 2020 Zkusim to tedy jeste jednou - mam to chapat tak, ze po prechodu k VF se prestalo s tim reenkodovanim? Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
technik 120 Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 V 6. 4. 2020 v 19:09, cvancara napsal: Techniku díky. Přiznám se, očekával jsem už dříve že někdo napíše jede-nejede, ale hluboce jsem se mýlil. Mě právě napadlo, že tenhle problém už tu byl hned od začátku, kdy stanice přešla z SD na HD vysílání a řešili jsme to spolu, viz. https://www.upczone.cz/topic/6889-nové-stanice/page/103/?tab=comments#comment-98634 " Nové stanice technik odpověděl na téma uživateli ... ...U programuEuronews HD jsme provedli reenkódování a mám potvrzeno, že včera večer již na TV Panasonic tento program fungoval (mělo by to být jak v CZ tak v SK). Vypadá to na nastavení "nestandardního" videoprofilu u HD kanálu. Snažíme se vykomunikovat to s technikyEuronews.. Uvidíme co..." Mám celkem důvodné podezření, že po přechodu na VF se toto reenkódování ukončilo..? Ano, pořád mám stejného Panasonica. Dnes provedli u Euronews HD změnu nastavení kodeku. Nerozeběhlo se to? Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 Super, jede 👍 Děkuji Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Ne úplně související a ne, že by mi to nějak vadilo, ale divím se trochu, že furt nepřibylo to Sky News a další potenciální stanice. Možná v říjnu. To těch změn bude více :) Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 před 18 hodinami, technik napsal: Dnes provedli u Euronews HD změnu nastavení kodeku. Nerozeběhlo se to? ale pořád nefunguje EPG . Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 před 9 minutami, Jack_6428 napsal: Ne úplně související a ne, že by mi to nějak vadilo, ale divím se trochu, že furt nepřibylo to Sky News a další potenciální stanice. Možná v říjnu. To těch změn bude více :) Na Ten Sky News jsem se dneska ptal na FB: Vodafone CZ Dobré dopoledne, Josefe, tento program by se v naší nabídce měl objevit během září. Martina 1 1 Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
Standa 19 Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Co jsem zaslech od známého, tak by to mělo být až v říjnu. VF řeśí smlouvy s programery odlišně od UPC ...x Redmi Note 5 x 1 Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Praha Link to post Share on other sites
Recommended Posts