Pavel m 72 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Proč to zase změnily přihlášení do aplikace HBO GO??Kdo se v tom má vyznat. Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
Vulva 10 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 V my.upc.cz je potřeba si vygenerovat PIN a registrovat si účet přímo na hbogo.cz. Třeba se to v televizi přestane týden co týden odhlašovat.. 3 Quote Fiber Business 500 - Business Exclusive Compal localhost Link to post Share on other sites
namec 74 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 @Vulvabohužel POUŽÍVÁM APLIKACI VE SVÉ TELEVIZI. JE NUTNÉ SE DO APLIKACE PŘIHLAŠOVAT I PŘES PC? Ano, pro správné fungování aplikace na televizi je nezbytné se 1x za týden přihlásit do aplikace HBO GO přes PC. Jedná se o bezpečnostní pravidlo ze strany společnosti HBO. Na mobilním zařízení toto pravidlo neplatí. Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
Mac 0 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jak si mám vygenerovat PIN? Kde to najdu na smlouvě? Quote - Jiná služba Komplet TV a internet Praha Modřany Link to post Share on other sites
namec 74 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 @Macmoje UPC,na hlavni strance potom sjed dolu,tam je hbo go-nastavit si PIN Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
marmira 6 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 @namec Já se omlouvám, ale nějak jsem to nepochopila. Poté, co jsem si vygenerovala PIN na stránce my.upc.cz mě to žádá, abych se registrovala na staánce HBO GO s využitím PIN a číslem smlouvy. Znamená to, že tedy původně registrace už neplatí a musím se registrovat znovu? Děkuji za help :). Quote Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha Link to post Share on other sites
Mac 0 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 před 30 minutami, namec napsal: @Macmoje UPC,na hlavni strance potom sjed dolu,tam je hbo go-nastavit si PIN Děkuji za odpověd. Quote - Jiná služba Komplet TV a internet Praha Modřany Link to post Share on other sites
namec 74 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 před 44 minutami, marmira napsal: @namec Já se omlouvám, ale nějak jsem to nepochopila. Poté, co jsem si vygenerovala PIN na stránce my.upc.cz mě to žádá, abych se registrovala na staánce HBO GO s využitím PIN a číslem smlouvy. Znamená to, že tedy původně registrace už neplatí a musím se registrovat znovu? Děkuji za help :). Ano.Taky jsem musel udělat novou registraci.Predpokladam,ze je to z toho důvodu,ze puvodni registrace na HBO GO byla na UPC,,ktera jakozto firma zanikla 31.3.Nová registrace je na Vodafon/UPC. 1 Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
pkruso 0 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 před 2 hodinami, namec napsal: @Macmoje UPC,na hlavni strance potom sjed dolu,tam je hbo go-nastavit si PIN Dobrý den, ja to dnes hledám celé odpoledne, ale kde je ta možnost si ten PIN vygenerovat? ja to v moje UPC nemůžu nikde najít. Děkuji Quote Jiná služba Jiná služba Klasik telefon, televize UPC Brno Link to post Share on other sites
mrzic 8 Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 @pkruso a máte HBO předplacené? Quote 300 Mb/s - Komfort HD Mediabox, Bezdrátový modem CBN CH7465 Kolín Link to post Share on other sites
Recommended Posts