Slamb 78 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 a co přesně je tak strašné? displej v mobilu je často kvalitnější než ten u stolního počítače, mobil si sám zvládne regulovat jas, takže se přizpůsobí aktuálním světelnejm podmínkám, mobil má vyšší hustotu pixelů než celá řada levnejch monitorů (typicky mobilní full hd rozlišení na úhlopříčce 24" a vejš), takže líp vykreslí i tenčí linky... nemám věšteckou kouli, ale nikde žádnej problém nevidim 😮 možná to zkus vyfotit (ne vyscreenshotovat) 1 - - - - - Link to post Share on other sites
Pretzschi95 0 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Takže si myslím, že to vypadá dobře a jsem také rád, že UPC je nyní Vodafone. Jsem upřímný, jsem tady, abych viděl, jak se to všechno přizpůsobuje Vodafone. protože jsem z Německa a unitymedia si koupil i Vodafone. Unitymedia je sesterskou společností UPC Jiná služba Jiná služba Jiná služba Horizon, Connect Box Schwalmstadt Link to post Share on other sites
cvancara 45 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Vecer mi zalepilo, jak jsem se podival do mobilu. Same cervene, rikam si sakra, co se stalo? Nez mi to doslo, ze to je VF. Na mobilu je to na nekolik radek (skoro 1/3 obrazovky). Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
Slamb 78 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 červený oznámení má platnost do konce měsíce, snad pak žádný další nějakou dobu nebude 😮 - - - - - Link to post Share on other sites
Pretzschi95 0 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 https://www.unitymedia.de/ vypadá takto (klikněte na odkaz), stejně jako komunita Unitymedia https://community.unitymedia.de/ Jiná služba Jiná služba Jiná služba Horizon, Connect Box Schwalmstadt Link to post Share on other sites
sodekcz 60 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Kéž by ta červená zabíjačka byl jen apríl! Jiná služba - - Bridge Brno Link to post Share on other sites
William_ 95 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Nevím, už teď si pomalu zvykám, a tohle je opravdu jediná věc, která mi na tom všem vadí nejméně. 1 Internet 300 10 GB TV Komfort HD DVR Mediabox Praha 4 Link to post Share on other sites
jobro 6 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Nové barvičky jsou pro geeky. Ta červeň na velké ploše obrazovky je dílo samouka-designera? To opravdu se nenašel decentnější grafický návrh, když už Vodafone trvá na červené... No, alespoň nebudu mít nutkání navštěvovat tento web. 1 - - TV Start Compal Karviná Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Pamatuji si, když jsme tehdy převáděli fórum do zelené z původní Tomusovi modré verze, taky bylo hodně řevu 😃 Ale nakonec jsme si všichni zvykli, takže s novou červenou to určitě nebude jinak. Jen to chce čas 😉 4 Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 102 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Komu se to nelíbí, ať si... hodí monitor do režimu č/b :-) 1 - - - - - Link to post Share on other sites
Recommended Posts