mkarek 9 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 jako u čeho se mnělo jako snížit bitrate volného místa po analogu je dost. Quote - - TV Komplet CA modul Brno Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 @mkarek: Tvrdí UPC Třeba někdo v UPC má úchylku a ujídá kabel BTW - pojďme jim zítra všichni zavolat na KC... trochu je ukáznit Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
jardos 0 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 fanda i barandov je, ale že by to byla ta vlna elektromag. co dorazila na zem ???????? )) Quote Internet 500 TV Komplet hd mediabox,compal,pvr hd mediabox Olomoucký kraj Link to post Share on other sites
Novotak33 0 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Dnes jsem sledoval od osmy večer Kriminálku a i při ní se mi občas kostičkoval chvíli obraz, Panasonic zase ukazoval kvalitu signálu i sílu na maximu, ikdyž se mi tam 1x oběvila chyba, ale signál stále na max. Dělalo to někomu také ? Kabel je cca 2 měsíce starý, žádný zesilovač, ani rozbočovač nepoužívám, všechno je pevně zasunuto , tak už nevím, čím by to mohlo být, tedy pokud je to chyba jen u mne. Quote Internet 150 - Cisco Kolín Link to post Share on other sites
homberg 23 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Taky pozoruju cca tyden na nekterych kanalech kostickovani a s tim vypadky zvuku. Dnes 15.7. to byl opravdu des. Uklidnilo me, ze to neni jen muj lokalni problem (Praha 6). Volat se mi do UPC nechce, protoze UPC a marny vyjezd (zavada se samozrejme pred technikem neprojevi). Uvidime, treba nekdo zjisti priciny a mozna tak i zajisti napravu. Quote 300 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to post Share on other sites
Snah 0 Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Hlásím stejný problém i ve Zlíně. Pozoruji to od pátku 13 (že by... . Quote Internet 150 - TV Komfort CISCO EPC3925, CA modul Zlín Link to post Share on other sites
Guest Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Už jsem jim napsal. Jsem zvědavý na reakci a opravdu to chce se hned ozvat. Čím více reakcí, tím lépe. Nejlépe použít kontaktní formulář, kde je i poučení, které každého pobaví. Cituji: "Máte potíže s kostičkujícím obrazem u digitální televize? V případě kostičkování obrazu prosím prověřte koaxiální kabel zapojený mezi settopboxem nebo televizí a zásuvkou kabelové televizeUPC. Konektory na obou stranách kabelu musí být pevně dotaženy. Doporučujeme také připojit settopbox nebo televizi přímo za zásuvku kabelové televize, tedy odpojit neodborně zapojené rozbočovače na další televize, které mohou být příčinou kostičkování obrazu." Nedělají si ze zákazníků pr..l, že ne? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Záběhlice to samé, na ČT HD se včera po 20:00 skoro nedalo koukat. Takže jsem jim to napsal přes kontaktní formulář a uvidíme. Piště jim a volejte, ať mají taky nějakou radost ze života Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Stodůlky to samé... kostiček víc než v legu. Taky jsem napsal na kontaktní formulář. Tak doufám, že mi nebudou chtít poslat technika a tvrdit, že jsem zatím jediný, kdo jim tuto závadu hlásí Quote Link to post Share on other sites
Budulman 1 Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Takže taky odesláno na kontaktní formulář Quote Internet 300 - TV Komfort Cihla Praha Link to post Share on other sites
Recommended Posts