JirkaP 6 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Já bych si tipnul, že UPC ruší prodej karet a CA modulů hlavně z finančních důvodů. Protože na pronájmu se prostě více vydělává. Beru to jako sprosťárnu podobnou té, když UPC zavedlo pronájem zařízení, které uživatelé měli už mnoho let. A najednou museli začít platit měsíčně nějaké poplatky za pronájmy - jak modemů, tak i set top boxů. Prostě se snaží peníze vytřískat z lidí, kde se jen dá. To je holt byznys v současné podobě. PS : Omylem jsem tento příspěvek napsal i do jiné diskuze. Quote Internet 50 - TV Start TC7200 (bridge mode), Mikrotik RB962UiGS Litoměřice Link to post Share on other sites
mipo 0 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Je to běžný způsob zajištění zisků firmy. Čím víc se klienti chovají uvážlivě a nerozhazují zbytečně, musí se hledat nové způsoby na zvyšování tržeb. Quote - - TV Komfort Modem Technicolor, HD Mediabox, CA modul Teplice Link to post Share on other sites
jirkal 0 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 UPC chce výhledově zavádět boxy k horizon tv (viz odkaz z UPC.NL). Mám info z UPC, že prodej byl ukončen z toho důvodu, že brzy bude startovat plnohodnotný horizon tv a pomocí CA modulu nelze využít všechny vymoženosti nové služby. Holanďani ale CA modul mohou využívat, tak to snad pojede paralelně. http://www.upc.nl/pdf/upc-horizon-installatiehandleiding-horizon-extra-mediabox.pdf Quote Link to post Share on other sites
Marek-26 262 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Škoda, že nikdo nevysvětlil věrohodně "proč".A to "poskytování" zahrnuje i pronájem? Nebo pronájem bude dále fungovat? Ty informace ze strany UPC jsou nesrozumitelné, resp. nejednoznačné. Vem to z ekonomického hlediska co s tisíci moduly, které se ještě nezaplatili? Pronájem zatím nekončí, ale zítra může klidně být všechno jinak. Záleží na UPC. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 UPC chce výhledově zavádět boxy k horizon tv (viz odkaz z UPC.NL). Mám info z UPC, že prodej byl ukončen z toho důvodu, že brzy bude startovat plnohodnotný horizon tv a pomocí CA modulu nelze využít všechny vymoženosti nové služby. Holanďani ale CA modul mohou využívat, tak to snad pojede paralelně. http://www.upc.nl/pdf/upc-horizon-installatiehandleiding-horizon-extra-mediabox.pdf Slysel jsem to stejne, takze to asi bude pravda. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Kema 0 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Děkuji za odpověď. v tom případě bych tedy rád koupil od někoho Ca modul s kartou, ale nevim, jestli zrovna tady je na to nejlepší prostor. Kde bych se měl podívat? Aukro, annonce? Bazos? Napiš mi - domluvíme se. Quote 150 Mb/s 4 GB Start Technicolor Krupka 1 Link to post Share on other sites
PetrS 2 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Tak to nezní vůbec dobře já mám svoje moduly a nabídku Komplet ale pokud upc nebude prodávat/pronajímat moduly tak to určitě zruším - mám Loewe a nějaký STB pro horizont mě nezajímá.... Quote Internet 300 - TV Komplet CA modul proč? Link to post Share on other sites
Standa 20 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Proč budeě rušit, když už máš moduly koupené? To mi nějak nedává smysl. Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Praha Link to post Share on other sites
kotasek 4 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 jak je to vuden nyni , kdyz koupim Ca modul bez karty , tak se to musi poslat do upc na sparovani s kartou, nebo jak to probiha ? ma prosim nekdo nejakou zkusenost ?? Quote Internet 150 - TV Start EPC3925 brno Link to post Share on other sites
retron 43 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 jednodušší je koupit CA modul i s kartou a pouze to na infolince přehlásit z jedné smlouvy na druhou, samozřejmě to znamená součinnost původního majitele Quote 150 Mb/s - Komplet Technicolor bridge, 4x CA modul Praha Link to post Share on other sites
Recommended Posts