Jump to content
mssas2000

Vypadajici WIFI signal / Lan jede

Recommended Posts

Mam problem s WIFI pripojenim. Pred nekolika dny vsechno fungovalo. Ale uz par dnu nic nejde ani po resetovani modemu a routru.

Mam napojeny router na modem a pripojeni 50/5 Fiber. Router ma LAN a WIFI. Internet pres Lan funguje jenom na c. 20 Mbit. Internet pres Wifi temer nefunguje i kdyz signal je silny podle indikaci zarizeni, ktere se k WIFI snazi pripojit. Nerozumim kde je problem. Mohl by nekdo poradit? Odesel mi router, ci modem? Proc WIFI signal je silny ale internet nefunguje? Je to vada UPC, kdyz mi nejde net plnou rychlosti ani pres LAN? Nejhorsi je to, ze vsechno fungovalo.

Zabezpeceni mam, taky mam nastavene MAC adressy. dekuji za radu.

Share this post


Link to post

diky, jsem ted v praci. az se vratim domu podivam se na presny model. Router je od edimaxu. Modem od UPC podporuje rychlost nad 50mbit, takze tady by problem nemel byt. Ale podivam se na presny model...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...