Elethius 0 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Dobrý den, je možné navrátit settopbox zpět UPC a neplatit onech 50 kč za pronájem. Koupili jsme si novou televizi, která má již vše zabudované v sobě. Se smlouvou bych chtěl dále pokračovat. Quote Jiná služba Jiná služba Jiná služba Mediabox Litoměřice Link to post Share on other sites
marian.lozi 4 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Jestli chcete přijímat DVB-C vysílání v TV, potřebujete ještě CA modul. https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/poruchy-rady-a-tipy/televize/CA-Modul/ Quote 300 Mb/s - Klasik CH7465VF, CAM Praha Link to post Share on other sites
tomus 203 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Setobox musíš vrátit včetně karty, stejně by ti byla k ničemu, protože je s boxem spárovaná a v jiném zařízení nebude fungovat. Televizor vše v sobě nemá, potřebuješ ještě zmíněný CA modul s dekódovací kartou, ten UPC pronajímá za 70 Kč měsíčně. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Hansi 2 Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Nedávno asi před týdnem jsem objednával pro souseda kab. televizi. Výslovně při tel. objednávce mi bylo sděleno, že už CA Moduly už neposkytují... musel jsem si ho "vyhádat" s tím že mi ho poskytnou jakoby z milosrdenství... Honza Quote Internet 150 - TV Klasik Modem Technicolor Most Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Jestli to bylo do prodeje, pak ano. Jestli do pronájmu, tak to pak nechápu. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Recommended Posts