Guest Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Od začátku srpna dochází k poruchán EPG na STB CV-6000 DVR (řádky s názvy pořadů i informace o pořadu se v intervalu několika sekund zobrazují a opět mizí, nebo jsou přiřazeny k nesprávnému kanálu). Několikrát jsem kontaktoval technickou podporu, tvrdili mi, že porucha bude odstraněna novým firmware, nic se ale nestalo. Nakonec mi alespoň dali slevu 100 Kč. Technik spolupracující s UPC mi říkal, že má stejný problém. Má někdo podobnou zkušenost, nebo vám EPG funguje? Zajímá mne, zda jde o chybu konkrétního STB a mělo by smysl ho případně vyměnit, nebo o poruchu na straně UPC. Quote Link to post Share on other sites
Standa 19 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Stahnul jsem si novy FW k CV6000 z 163.5 MHz a problémy už nemám Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Praha Link to post Share on other sites
tomus 189 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Ano stahni si ten FW, ktery prave resi tento problem. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
tom0 1 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 -tomus- kde stáhnu ten FW, přes internet ? nebo si to setobox s nahráváním ,najde sám přímo? Prosím o návod.Ještě jsem to nikdy nedělal. Děkuji. Quote Internet 300 - TV Komfort HD Mediabox, CA modul, Modem, HD DVR Med Plzeň Link to post Share on other sites
CableG 14 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Problémy s EPG přecházejí na zcela novou úroveň Prima, čtvrtek 21:20, vysílá se Ano, šéfe! a v EPG od UPC je už druhý týden To dáš! Obávám se, že tohle někdo těžce nedal... Quote Fiber Business 500 - TV Komplet Je toho hodně. Praha 6 Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Tohle se mi stává poslední týden běžně. Nebo např. že chybí v EPG půl dne a je tam jen ráno a večer... no comment Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 FilmBox - kazdy den, totalni nesmysly, nesedi to ani casove. Jeste ze na vetsine stanic (myslim tim CT, STV, PL a pod.) jede stale teletext. Tomu se porad da verit. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
tomus 189 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 -tomus- kde stáhnu ten FW, přes internet ? nebo si to setobox s nahráváním ,najde sám přímo? Prosím o návod.Ještě jsem to nikdy nedělal.Děkuji. Novy firmware si STB stahne sam, staci v menu zadat aktualizaci SW a vybrat rucne kmitocet 163.5 MHz a SR 5000. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
tom0 1 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 -tomus- děkuji ,jdu na to, - proběhlo to dobře. už je to OK Quote Internet 300 - TV Komfort HD Mediabox, CA modul, Modem, HD DVR Med Plzeň Link to post Share on other sites
Guest Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Děkuji za odpověď. Zkoušel jsem stáhnout nový firmware, ale hlásí mi "Nová verze nenalezena". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts