Jump to content

probém s wi-fi Routerem TL- WR741ND


Recommended Posts

Zdravím .. Máme modem od UPC MOtorola.

Po propojení kabelem modemu s routerem(TL- WR741ND) a laptopem(Sony Vaio)

a rychlém auto-nastavení z přiloženého CD

vše funguje..

 

Poté jsem nastavil zabezpečení Wi-fi což jsem nechal vše na

doporučeném nastavení a pouze zadal Jméno sítě a heslo..

 

Po odpojení kabelu mezi Routerem a laptopem

se podaří připojit na na vytvořenou wi-fi síť,ale

Hlásí to že chybí připojení k internetu...(tedy router nejspíš najednou nevidí modem)

 

díval jsem se tady na foru kde někomu radili nastavit ručně DNS

na 213.46.172.36

213.46.172.37

to jsem udělal a nic se nezměnilo někde jsem i viděl rady (dva roky staré a pro jiný modem)

že mám zkusit vpnout DHCP i to jsem zkoušel a nic..

Mezi všemy zkoušenými variantami jsem router vždy restartoval...

Nemáte někdo zkušenost s tímto routerem?

Poradí prosím někdo? Díky předem,Jiří.

Link to post
Share on other sites

Mate opravdu kabel y modemu zapojen do portu WAN na routeru? Popsane chovani odpovida tomu, kdyz jej yapojite do LAN portu.

A dullezite je po pripojeni routeru vypnout a yapnout modem,

 

Pro kontrolu: Vase PC by melo dostat adresu 192.168.0.xxx (vlastnosti sitove karty/stav nebo z prikazove radky ipconfig)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...