Dragokazov 13 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Zdravím chci se zeptat jesli má někdo zkušenosti se server housingem od UPC. Jde mi hlavně o kvalitu a cenu uvažuju, že bych jim zkusil napsat, ale napřed by mě zajímaly zkušenosti pokud někdo nějaké má. Předem díky. Quote Fiber Business 240 - Business Premium Modem Cisco, HD PVR, Horizon, CA modul Ostrava Link to post Share on other sites
Dragokazov 13 Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 Tak mi UPC asi samo rozmluvilo jejich služby.. Typicky i po týdnu a půl a tel. dotazu na nabídku stále IGNORACE.. Jó kvalitní firma se hned pozná. Quote Fiber Business 240 - Business Premium Modem Cisco, HD PVR, Horizon, CA modul Ostrava Link to post Share on other sites
JirkaH 3 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 UPC ServerHousing? co to je? Quote 50 Mb/s - - nevim Brno Link to post Share on other sites
Dragokazov 13 Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 Server Housing je služba umístění serveru do datového centra některé společnosti a jeho vysokorychlostní připojení k internetu. Často se jedná o symetrické připojení řádově ve stovkách Mbps až několika Gbps. Quote Fiber Business 240 - Business Premium Modem Cisco, HD PVR, Horizon, CA modul Ostrava Link to post Share on other sites
JirkaH 3 Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 to vim, ale UPC neco takoveho nabizi? nikde jsem to nenasel a ani google neporadil... Quote 50 Mb/s - - nevim Brno Link to post Share on other sites
Dragokazov 13 Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 Ano nabízí jedná se o B2B služby. http://www.upc.cz/pdf/profi_hosting.pdf Quote Fiber Business 240 - Business Premium Modem Cisco, HD PVR, Horizon, CA modul Ostrava Link to post Share on other sites
JirkaH 3 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 aha, dik za info Quote 50 Mb/s - - nevim Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts