AndyK 0 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Rád bych se zeptal, zda již existují ovladače pro připojení STB k PC pro Windows 7. Díky. Quote Link to post Share on other sites
cadfael 0 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Podle mých zkušeností s W7 stačí použít drivery pro Vistu, ale W7 si obvykle najdou všechny ovladače automaticky jsou-li připojeny k netu. Quote Link to post Share on other sites
AndyK 0 Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 No právě, že jsem zkoušel jak Visty, tak automatické vyhledání ovladačů na internetu a hlásí mi to, že ovladače nebyly nalezeny a připojení se STB neexistuje. Quote Link to post Share on other sites
cadfael 0 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 divné... mě W7 profesional našly všechno, i pro starý notebook, zcela automaticky. Tak pak jedině doufat, že výrobce ty ovladače udělá.. Používáš už finální verzi? RC měla chyby a řadu věcí nezvládala Quote Link to post Share on other sites
AndyK 0 Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Právě že mám ještě RC. Taky mě napadlo, že by to mohlo být tím, zvlášť, když si tak úplně nerozumí s přehrávačem TV a občas mi spadnou. Spíš jsem se chtěl ujistit, že ty ovladače opravdu nikde nejsou. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts