Kaplan007 0 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Dobrý den, mám problém s rychlostí připojení k internetu. Rychlost padne na 1-2 Mbit/s. Po restaretu mondemu je rychlost chvíli ok - 300 Mbit/s a po několika minutách opět rychlost padne na 1-2. Televize běží bez problému, nefunguje jen zpětné shlédnutí. Provedl jsem plno restartů modemu, 3-tlačítkový reset a vždy to samé. Pár minut ok, pak ko. Kabeláž jsem překontroloval, vše se zdá v pořádku, vše jsem odpojil, znovu zapojil. Vzhledem k tomu, že TV běží normálně, bych problém s kabeláží zřejmě vyloučil. Můžu požádat o nějaké řešení? Nebo je modem KO? Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort HD DVR Mediabox Kralovická Plzeň Link to post Share on other sites
tomus 190 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Zavolejte na UPC, klidně ještě dnes, Oni vám to na dálku zkontroluji. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts