Dragokazov 13 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Nevíte někdo, co se dělo, že padlo úplně připojení do NIXu? Podpora se bohužel snažila mlžit a dokud nepochopili, že o tom fakt vím, tak se tvářili, že je problém u mě. I pak, ale nic konkrétního neřekli.. 1 Quote Fiber Business 240 - Business Premium Modem Cisco, HD PVR, Horizon, CA modul Ostrava Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Já k tomu nemám bližší info. Ale jednalo se o Prahu a okolí a výpadek cca 20 minut na síti UPC. Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
Dragokazov 13 Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 Škoda, jen teda doplním, že se nejednalo o Prahu a okolí, ale komplet celé ČR, jelikož vypadla páteřní konektivita celého UPC Quote Fiber Business 240 - Business Premium Modem Cisco, HD PVR, Horizon, CA modul Ostrava Link to post Share on other sites
homberg 22 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Tak ptat se na to tady je trochu naivni, ne? 🙂 1 Quote 300 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to post Share on other sites
Dragokazov 13 Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 před 22 minutami, homberg napsal: Tak ptat se na to tady je trochu naivni, ne? 🙂 Z důvodu? Jsou ti lidi přímo z UPC a "technik" z telefonické podpory pomalu ani nevěděl co je nix.. Quote Fiber Business 240 - Business Premium Modem Cisco, HD PVR, Horizon, CA modul Ostrava Link to post Share on other sites
Michal Pelikán 36 Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 před 17 hodinami, Dragokazov napsal: ..."technik" z telefonické podpory pomalu ani nevěděl co je nix.. To mi přijde u Business tarifů dost hustý. Quote Internet 300 Jiná služba Komfort Cisco EPC3925, CA modul Pardubice Link to post Share on other sites
Recommended Posts