Guest adrian1324 Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Dobri den chcem sa opytat co mam robit ak mam zapnuty....nainstalovany COMPAL CH7465LG a mam aj nastavemu siet ....pise mi ze som aj online ....pripojim sa cez wifi pise mi ze som pripojeny ale ziadna stranka mi nejde nacitat ani nic.....pise mi aj rychlost internetu aj zze internet ide.......co mam spravit Quote Link to post Share on other sites
tomus 203 Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Zkus se připojit kabelem a vyzkoušet jestli to funguje. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
homberg 23 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Pro tyhle pripady je prece technicka podpora, ne? Nakonec jeden "technik" z UPC sem chodi, tak by mel pomoci.. Quote 300 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 @adrian1324 Obraťte se přímo na technickou podporu Vaší společnosti, tedy na UPC Broadband Slovakia. @homberg Jestli to v uvozovkách má být přezdívka jednoho zdejšího uživatele, pak mu tato osoba od 1.8. moc nepomůže, když došlo k oddělení UPC CZ a UPC SK. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Recommended Posts