matuhsch 0 Report post Posted August 12 Ahoj, pokusil jsem se UPC HD Media box propojit s monitorem přes HDMI. Problém je, že se z nějakého důvodu nepřenáší zvuk po HDMI, nebo jej monitor neumí dekódovat. Jedná se o LG 27UK650, který disponuje sluchátkovým výstupem. Při propojení s NTB normálně funguje, v monitoru to není. Řešil někdo obdobný problém? Tovární nastavení nepomohlo, ani v laborováním v nastavení jsem na nic nepřišel, sw je aktuální. Na původní CRT tv, která už skončila na smetišti to po scartu fungovalo. Quote Internet 150 Telefon 30 minut TV Start Technicolor, HD mediabox Brno Královo pole Share this post Link to post
tomus 107 Report post Posted August 13 Nastavení set top boxu jsou nějaké základní možnosti nastavení zvuku například možnost vypnout Dolby Digital Zkus si s tím pohrát a třeba to pomůže. Quote Internet 150 - TV Komfort - - - Ubee EVM3236, HD Mediabox Brno Share this post Link to post
David - UPC 620 Report post Posted August 15 @matuhsch Povedlo se najít v nastavení režim zvuku? Quote Internet 500 - TV Komplet Neomezeně Neomezeně Neomezeně Compal, CA Modul Praha Share this post Link to post
kotlik 22 Report post Posted August 19 Mne pomohlo pri spojení TV -Receiver pri použití HDMI ARC zmeniť v telke formát odosielaného zvuku na PCM. Quote Internet 500 Jiná služba TV Komfort - - - COMPAL CH7465LG-LC, CA modul SMIT SM1660 Žilina Share this post Link to post