David R. 353 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Dnes jsme v Moje UPC spustili možnost dálkového restartu modemu + jsme začali zobrazovat informace k modemu a připojení jako: - Stav modemu: Aktivní / Neaktivní - Stav Wifi: Aktvní/Neaktivní + zdali jde o 2,4 či 5GHz síť - Veřejnou Wan IP adresu - Datum, od kdy je modem aktivní na síti, čili od posledního restartu či zapnutí Informace k modemu a možnost jeho restartu je v tuto chvíli možná pouze pro modemy, zatím se tedy netýká modemové části HD DVR Mediaboxu. Do budoucna s touto možnost počítáme. Klient je v Moje UPC upozorňován na níže uvedené scénáře: - pokud se provádí restart či se načítají data o modemu ve chvíli, kdy je v lokalitě výpadek INT, pak může být doba odezvy delší, či se restart nepodaří, nebo se data nenačtou - pokud si provedete restart modemu přes prohlížeč, který běží na restartovaném modemu, tak restart může skončit chybou, respektive Moje UPC vrátí chybu při dotazování se na server modemu. - klient je také upozorněn, že restartem modemu ztratí konektivitu jak internetu, tak i telefonní služby po dobu restartu Detaily k modemu a možnost jeho restartu jsou v Moje UPC umístěny: 1. Internet v sekci Moje služby 2. Detaily a restart modemu v sekci Moje zařízení 1 2 Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
kotasek 4 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 ted jsem to zkousel a pise to OMLOUVÁME SE, ALE DOŠLO K CHYBĚ. Quote Internet 150 - TV Start EPC3925 brno Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted July 31, 2019 Author Share Posted July 31, 2019 @kotasek děje se po kliknutí na Restartovat nebo v průběhu restartování modemu? Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
kotasek 4 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 me to pise jiz po kliknuti na DETAILY A RESTART MODEMU / u teto instalace mam modem pronajaty/ a u druhe instalace kde mam modem odkoupeny, tak polozku DETAILY A RESTART MODEMU vubec nemam Quote Internet 150 - TV Start EPC3925 brno Link to post Share on other sites
tomus 189 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Teď jsem to vyzkoušel a funguje to. Dávám palec nahoru, tohle je funkce,která mě docela chyběla. 👍 2 Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted July 31, 2019 Author Share Posted July 31, 2019 @kotasek dám dotaz na kolegy - pošlete prosím do zprávy číslo smlouvy, kde máte ten modem odkoupený. @tomus super, to jsem rád 🙂 Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
retron 43 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 V Moje UPC menu "Moje zařízení" vůbec nemám, rovnou "WiFree", čítač dat a pak už jen nabídky internetu. Mám odkoupený Technicolor přímo od UPC už leta. Quote 150 Mb/s - Komplet Technicolor bridge, 4x CA modul Praha Link to post Share on other sites
kotasek 4 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Presne jako u me Quote Internet 150 - TV Start EPC3925 brno Link to post Share on other sites
MekliCZ 0 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 I pres povoleny bridge mod a vypnute WiFree mi to ukazuje aktivni 5 GHz wifi. Quote 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s - Vodafone Station Praha 8 Link to post Share on other sites
hpfunny 5 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Také mám modem odkoupený a "Moje zařízení" rovněž neexistuje. Asi to funguje (doufám, že prozatím) jen u modemů v pronájmu. 😥 Quote Internet 50 - TV Start COMPAL Brno-Žabovřesky Link to post Share on other sites
Recommended Posts