Přejít na obsah

jiripospisil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli jiripospisil

  • Hodnost
    Nováček

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

  1. jiripospisil

    Problémy s připojením k WIFI

    Děkuji všem velice za přínosné rady. Problém byl opravdu v UAC. Po jeho vypnutí se mě bez problému podařilo k WIFI připojit, takže problém je vyřešen. Ještě jednou velice všem děkuji.
  2. jiripospisil

    Problémy s připojením k WIFI

    Děkuji za rady, ale jak jsem psal v prvním příspěvku jsem v této oblasti laik a nevím co je to UAC a jak to správně nastavit. Byl bych proto vděčný za Vaše další rady. Děkuji velice za pomoc.
  3. jiripospisil

    Problémy s připojením k WIFI

    Děkuji za předchozí rady. Ozívám se po delším čase, protože jsme vše řešili s kamarádem, který dřív neměl čas, podle Vámi uvedeného návodu, ale k Wifi se nám připojit nepodařilo. Vypli jsem firewall AVG 2012, dostali jsme se do webového rozhraní routeru vše správně nastavili, ale k wifi se nám stále nedaří připojit. Prosím o radu a přesný další postup. Již vážně nevíme čím by to mohlo být. Kabelový internet funguje vždy správně. Mám notebook IBM Lenovo Z61T a Windows Vista Business 32-bit. Děkuji za radu.
  4. jiripospisil

    Problémy s připojením k WIFI

    Děkuji za vaši radu. Bohužel se mě nedaří přihlásit do administrace routeru. Vše jsem provedl jak jste popsal. Zadal jsem adresu, která je na štítku na spodní straně routeru, tzn. 192.168.1.1 a zadal uživatelské jméno a heslo admin. Prohlížeč jenom krátce blikne a vrátí se okénko pro zadání hesla. Je v něm napsáno: Stránka http:// 192.168.1.1 požaduje uživatelské jméno a heslo se sdělením "Default: admin/admin. Budu rád když mě poradíte. Děkuji.
  5. Mám internet PoweFibre 10 od UPC a od nich zapůjčený modem Motorola SB 5101B. Před nedávnem jsem zakoupil notebook a proto jsem se nyní rozhodl pořídit si i WIFI router GetNet GR-724W. Mám ještě jedno starší stolní PC, které jsem kabelem propojil přes router do sítě. Kabelové připojení funguje výborně, ale k WIFI se nemohu připojit. Na notebooku ještě používám modem pro mobilní internet od O2 HUAWEI E1750 a k WIFI se připojuji pomocí průvodce připojením O2. Vždy, když se připojím k WIFI tak se po nějaké době objeví chybové hlášení: "Spojení bylo z neznámých důvodů ukončeno". Na notebooku jsem provedl ve Windows Vista diagnostiku sítě, kterou přikládám. WIFI router jsem instaloval pomocí přiloženého průvodce připojením a abgreidoval jsem i firmware routeru, poté co jsem se nemohl připojit k WIFI. Mé problémy to ovšem nevyřešilo. Prosím poraťte jak mám postupovat, aby wifi fungovalo. Jsem v tomto oboru laik, dělal jsem něco takového poprvé v životě, takže předpokládám, že chyba je na mé straně. Prosím o přesný postup. Děkuji.
×