UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
Jirkov-výpadky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blackskull

PříspěvekZaslal: so, 8.5.2010, 12:09    Předmět: Jirkov-výpadky Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Od ctvrtka mam u sebe vypadky netu. V modemu Upstream channel celkem casto Not Ranged. Nekdy modem spadne a restartuje se a neni mu pridelena IP. Ma jeste nekdo takoveto pozorovani v lokalite Jirkov-Chomutov. Dobre to je videt, kdyz stahuju z RS a merak rychlosti porad problikava ze neni connect. Zkousel jsem samo i PC rovnou do modemu, ale je to stejny. To same jsem vyzkousel i s Xboxem a tam se vubec neda hrat online. Tracert jede jen k routeru a z modemu dal nepokracuje.

Pokud modem jede ma zrovna ted hodnoty:

Downstream Status
Operational
Channel ID
16
Downstream Frequency
362000000 Hz
Modulation
256QAM
Bit Rate
10848000 bits/sec
Power Level
-8.0 dBmV
Signal to Noise Ratio
33.5 dB

Upstream Status
Operational
Channel ID
20
Upstream Frequency
23200000 Hz
Modulation
16QAM
Bit Rate
1222400 bits/sec
Power Level
32.9 dBmV
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marek-26

PříspěvekZaslal: so, 8.5.2010, 15:47    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

http://web.upc.cz/vypadky/ Wink
Z důvodu práce na síti možné výpadky internetových a telefonních služeb. Smile
blackskull

PříspěvekZaslal: so, 8.5.2010, 18:09    Předmět: 2Marek Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

No je to sice zajimavy (o teto strance jsem nevedel), nicmene mi nepomohla a stav porad trva. Njn snad se to ustali.

Výpadky služeb UPC
Zde si můžete dle adresy ověřit zda je ve vaší lokalitě výpadek služeb UPC:

Město: Jirkov
Část města: Jirkov
Ulice: Ervěnická

Ve Vaší lokalitě neevidujeme výpadek služeb UPC
Marek-26

PříspěvekZaslal: ne, 9.5.2010, 23:21    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tak to je divné jelikož na Ervěnické žádné problémy hlášeny nejsou Confused Mimochodem včera v noci jsem tam hodinu hledal bowling Laughing

http://web.upc.cz/klpoz/cz/inf.aspx?problem=R popsat to sem a odeslat Wink
blackskull

PříspěvekZaslal: po, 10.5.2010, 19:52    Předmět: . Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Už jsem jim včera psal a odpověď: Po kontrole Vašeho připojení a modemu bylo zjištěno, že modem vykazuje zvýšenou ztrátovost přenesených dat. Kontaktujte nás proto prosím na níže uvedeném čísle, abychom mohli naplánovat výjezd servisního technika k Vám domů. Zítra přijde technik. I když to dneska je lepší. P.S.: O bowlingu v Jirkově nevím, mám takový dojem, že je tady jen kuželna. V Chomutově je bowling na náměstí, pak v Admiralu u Merkuru, na Březenecký u Penny a na Kamenný na kopci u školy v krytu.

EDIT: V úterý vyměněn modem Webstar za Motorolu a už to zase facha jak ma.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: