UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
Pomoc už si nevím rady...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Abyssal

PříspěvekZaslal: ne, 9.5.2010, 19:11    Předmět: Pomoc už si nevím rady... Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Dobrý den,

jsem bývalý online hráč World of Warcraft, ale na delší dobu jsem přestal hrát. Když jsem se rozhodl zahrát si po delší době zjistil jsem, že to zkrátka nelze a to mám popravdě problém s více online hrami. Ještě že jsem se rozhodl wow znovu zkusit než si zaplatim oficialni server...byly by to vyhozene penize.
Dřív mi to nedělalo problémy a tak jsem se potal na jejich stránkách. Padl tam návrh, jestli v omezeni připojení nemá prsty poskytovtel internetu. Myslíte že je to tak? A jak se toho vlastně zbavím?

Děkuji...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slamb

PříspěvekZaslal: ne, 9.5.2010, 19:25    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

jak se vůbec problémy projevujou? Rolling Eyes
Abyssal

PříspěvekZaslal: ne, 9.5.2010, 20:20    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mno hlavně tak, že se za žádnou cenu nepřipojím Smile Vždy mi to napíše Server login down....bohužel je to divné v tom, že mám úplně stejnou verzi jako kamarád...a on takový problém nemá...
Slamb

PříspěvekZaslal: ne, 9.5.2010, 20:43    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

no a zkoušels nějaký testíky? stahování, odesílání, odezva, jinde je všechno ok? máš router?
homberg

PříspěvekZaslal: po, 10.5.2010, 00:45    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Napada me, nemas bloknuty nejaky porty?
Bender

PříspěvekZaslal: po, 10.5.2010, 14:54    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Nejspíš bloknutý porty z důvodu havěti v PC. Wowka mi s UPC rozhodně maká bez problémů s latencí 50 ms.
Abyssal

PříspěvekZaslal: po, 10.5.2010, 16:37    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Router nemám....mam obyč modem...ale nijak se v tom nevyznám...mno...ty porty..o tom jsem už slyšel...ale nikdo nedal vědět že něco blokuje....a s viry ani spamem popřípadně jinýma blbůstkama jsem taky neměl žádný problém...Dá se to nějak odblokovat?
Co se týče stahování bez problémů tak rapidy...atd jdou...jen torrenty ne...vždy se mi akorát objeví kolik je seed....ale nikdy nic nestahuje....
tomus
Administrátor fóra

PříspěvekZaslal: po, 10.5.2010, 18:28    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Udelej si test na blokovane porty -

http://test.bezpecnosti.cz/
http://old.chip.cz/cs/tipy-a-triky/blokovane-porty.html

a podle vysledku pak muzes zavolat na UPC jestli je nemas zablokovany (napr. kvuly virum, spamu apod.).
Abyssal

PříspěvekZaslal: út, 11.5.2010, 16:39    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Děkuj, mockrát Vám děkuji...za to, že máte snahu mi pomoct...jste první a to jsem prošel spousty fór..Smile

Akorát já se v tom vůbec nevyznám...který z portů by vlastně mohl mít prsty v tom, že se nemůžu napojit na wow? Nebo můj problém s torrenty?

Dovolil jsem si poslat výsledky testů...na posouzení...

Mno vlastně všechny porty vyšly úplně stejně...: Zabezpečeno nebo vypnuto když mám zaplý firewall......to je tedy asi špatně že?

Po vypnutí Firewallu je to to samé...
tomus
Administrátor fóra

PříspěvekZaslal: út, 11.5.2010, 21:31    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Ja mam Zabezpečeno nebo vypnuto jen u ctyrech portu, ktere jsou u UPC standartne blokovane, u ostatnich mam Odmitnuto.

U tebe to vypada ze to mas blokle, ale port 80 bys mel mit odmintuto, jinak by ti nejel ani web.
Abyssal

PříspěvekZaslal: st, 12.5.2010, 14:45    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Takže je to akorát tak na zavolání UPC? Protože se mi u všech opravdu po tom prvním testu objevilo jen : Zabezpečeno nebo vypnuto...odmítnuto nemám ani u jednoho lol...XD
JirkaH

PříspěvekZaslal: st, 12.5.2010, 16:36    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

tomus napsal:
U tebe to vypada ze to mas blokle, ale port 80 bys mel mit odmintuto, jinak by ti nejel ani web.

to se snad testuje smerem dovnitr, a ne ven...
tomus
Administrátor fóra

PříspěvekZaslal: st, 12.5.2010, 17:18    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Abyssal napsal:
Takže je to akorát tak na zavolání UPC? Protože se mi u všech opravdu po tom prvním testu objevilo jen : Zabezpečeno nebo vypnuto...odmítnuto nemám ani u jednoho lol...XD

Pokud mam zapnuty firewall, tak me to u vsech portu ukazuje Zabezpečeno nebo vypnuto, pokud ho mam vypnuty, tak Zabezpečeno nebo vypnuto to ukazuje jen u portu 135,137,139 a 445, u ostatnich je Odmitnuto, coz je vporadku.

Nejlip udelas kdyz zavolas na UPC a preptas se na ty porty a pak podle vysledku to muzes resit dal.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: