UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
Neustálé výpadky Brno
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
soooc
Anonymní
IP: 84.42.225.237

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 01:16    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Komin - 3 dny to jde na pytel, http nejde vubec ... vypadky klidne 1 hod Sad
M
Anonymní
IP: 78.45.112.42

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 01:19    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

ale nektere stranky se nacitaji bez problemu, nektere prakticky vubec.. a kamosovi v krpoli bezi vsechno bez problemu (taky UPC); zrovna vyplnuju ten formular a popisuju jim to tam, udelejte to vsichni co s tim mate problem, cim vic lidi se ozve, tim driv s tim snad zacnou neco delat Smile
Bluerider
Anonymní
IP: 89.176.178.28

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 09:58    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

T5etí den výpadky Brno-Bystrc. volal jsem na podporu ( 11 minut jsme čekal btw Evil or Very Mad ) a řekli mi, že tady někde poblíž dělají opravy stanice nebo co a že na tom jednom uzlu ( na kterým jsem i bohužel asi i já ) je až 500 lidí a tak mohu pociťovat výpadky zejména ráno a večer.

Mno já je teda pociťuju celej den Laughing
ladder
Anonymní
IP: 94.112.112.140

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 10:11    Předmět: stejny problem Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

U me stejny problem. Pomale nacitani stranek, kdyz se pripojim pres pracovni proxy, tak v pohode. Kontaktoval jsem servisaky pres web, ale moc si od toho neslibuju.
IP: 89.176.178.28
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 10:42    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

já jsem jim teďka znovu napsal. S tím, že chci vědět, kdy to bude v pohodě a ať mi nepíšou, že proběhl test mého připojení a vše proběhlo v souladu s normou. Laughing Rolling Eyes
namec

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 10:48    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

já jsem na tom ted s netem dobře,ale nechci to vydět k večeru.Brno-kohouky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jankie

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 11:06    Předmět: Pomalé... Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Kr. pole - internet mi nevypadává, ale už mesíc jede na max. 3Mb a platím 6Mb. Jede to konstantní rychlostí, takže evidentně omezení na straně UPC.

Takže za 700 mám u UPC 3Mbs a kamarád hned vedle má u UPC za 500 Kč 10Mbs.
Nejlepší internet 2005-2008. ROFL

Už mě fakt s.rou. Proč jen nechce Netbox do krpole?! Crying or Very sad
IP: 195.212.29.163
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 11:39    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Asi v Krpoli neni moc baraku s patricnym vybavenim. No, ale musim rict, ze na Veveri je strasna bida. Modem ani nedostane prirazenu IP, paklize ji dostane, po chvili pripojeni zase spadne.
Bacon

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 12:41    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Prtž Netbox má "domluvu" s UPC o tom, že si navzájem nepolezou do rajónů...

V Brně je jen pár míst, kde máte štěstí a máte tam oba.
Jankie

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 12:48    Předmět: Netbox Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Spíš netbox "natáhnou" jen tam, kde se jim to vyplatí. Paneláky ap.

Rozhodně si nemyslím, že by měl mít netbox strach jít tam, kde je upc. Mají nesrovnatelně lepší služby a nabídku...
IP: 94.112.111.141
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 18:48    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Brno Styrice
UPC Starter
asi dva dny jedu na 1Mbit ...

Namereno i na UPC speedmeteru takze maj asi v Brne nejake velkej problem. A nebo uz jedou natvrdo FUP protoze jsem v posledni dobe celkem hodne natahal.
Dantak
Anonymní
IP: 62.245.120.41

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 22:42    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Dnes vecer prekvapive v poradku... nechci to zakriknout
Ariel
Anonymní
IP: 62.245.104.115

PříspěvekZaslal: so, 24.1.2009, 19:48    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Dantak napsal:

Ano, včera to jelo dobře. Dnes od cca 18:00 opět v háji. Confused
IP: 62.245.120.41
Anonymní

PříspěvekZaslal: so, 24.1.2009, 20:30    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Ariel napsal:
Dantak napsal:

Dneska to je fakt vrchol...ze zahranicnich serveru 0-7kB DL... viva la 8mbit...
kofis

PříspěvekZaslal: so, 24.1.2009, 21:10    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Ariel napsal:
Dantak napsal:

stejny stav u me, brno zabovresky, vcera to jelo rano spatne, ale behem dne velke zlepseni. tesil jsem se ze se konecne neco zmenilo k lepsimu, protoze ikdyz jsem technicke problemy uz 2x nahlasoval, vzdycky mi ti hlupaci jen odpovedeli ze muj modem pracuje podle standartu, = zadny problem nemam nebo nas vas problem nezajima.

kamenak roku byla odpoved technicke podpory, podle ktere jsem modem umistil moc blizko dvd prehravace, a ten mi ted rusi signal takze mi spatne jede internet ... konec proste, jen delat z lidi debily!

dnes se ale opet www stranky vubec nenacitaji, nebo velmi pomalu. uprimne receno mi internet bezel lip pred 10ti lety na dial-up modemu, nez dnes na 10mbit pevne lince!
namec

PříspěvekZaslal: so, 24.1.2009, 21:16    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

tak Brno*kohoutky jsou zase v háji.na technické podpoře zjistili,že podle nich je vše v pořádku a udělali ze mě debila.kdybych neměl od 16 ledna balíček 10M+standart+balíčky,u kterých jsem se upsal na 1 rok.tak bych šel jinam.v té době to šlo bez problémů a nebyli žádné náznaky,že by se mělo něco p....t

Naposledy upravil namec dne so, 24.1.2009, 22:06, celkově upraveno 1 krát
M
Anonymní
IP: 147.251.55.57

PříspěvekZaslal: so, 24.1.2009, 22:04    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

zabiny to stejne - vcera OK, dneska se to zase se*e

resil jsem to s technickou podporou ve ctvrtek (pokud vidi, ze tomu rozumite, tak z vas debila udelat nemuzou Smile -> problem pry neni ojedinely, ale nevedeli cim to je, domluvil jsem s nimi ze jim poslu nejake logy (tracert na problemove servery od kamarada ktery problemy nema a ode me at muzou zjistit, v ktere casti site se jim to se*e apod.) - zrovna jim to jdu poslat, tak uvidime

BTW zrovna jedu pres VPN Masarykovy univerzity - tim se vytvori tunel do akademicke site; pokud mate podobnou moznost, obejdete tim problemy u UPC Wink
em
Anonymní
IP: 84.42.224.177

PříspěvekZaslal: po, 26.1.2009, 19:32    Předmět: Brno - Lesna = katastrofa Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Posledni asi dva tydny jede pripojeni naprosto katastrofalne, misto navyseni na 19Mbps jsem rad kdyz mi rychlost kolisa nekde mezi 512 az 1024Kbps.

Stranky se temer nenacitaji - tenhle stav uz trva docela dlouho a zrejme s tim ani nikdo nic delat nebude
Bacon

PříspěvekZaslal: út, 27.1.2009, 17:58    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Hmmm, takže právě teď - rapidshare.com pulzní stahování
Ondrej1

PříspěvekZaslal: út, 27.1.2009, 21:14    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Taky mám teďka pulzní rapidy, tak mě to naštvalo a prologoval jsem se do práce, kde je ADSL od GTS, a to nějaký lepší tarif a víte co tam bylo? Úplně stejná zubatice. V tuto chvíli je v tom UPC asi nevinně. (mluvím o free accountu rapidu)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Další
Strana 15 z 19

Přejdi na: