UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
Neustálé výpadky Brno
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Breorn

PříspěvekZaslal: po, 29.3.2010, 23:09    Předmět: Re: :( Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Odin napsal:
Mám úplně stejnej problém! Sad

Jestli Ti to zlobí, dotáhni si kabely a jestli to nepomůže, zavolej si na KC. Může to být individuální problém a zkontrolují Ti úrovně signálu na modemu. Pokud budou mimo, pošlou technika a ten to zdarma fixne. Měl jsem to samý.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gsmman
Anonymní
IP: 89.102.6.246

PříspěvekZaslal: čt, 8.4.2010, 18:39    Předmět: UPC a Aion Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Je tu na foru nekdo kdo hraje Aion a od posledniho vikendu ma sileny pingy...mam az 1000 milisekund odezvu a tak se ptam jestli mel nekdo podobnej problem a pokud ano tak jak ho vyresil...predem diky...
Toss
Anonymní
IP: 62.245.125.195

PříspěvekZaslal: st, 12.5.2010, 15:22    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mám úplně ten samý problém. Resp. ne se stejnou hrou, ale s šílenými pingy. Všechno ostatní jede v pohodě - rychlost stahování, načítání videí na youtube... Speedtesty taky hlásí normální výsledky až na ty pingy, které jdou to stovek a někdy i přes 1000. Nic jsem neměnil, prostě ze dne na den Crying or Very sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19
Strana 19 z 19

Přejdi na: