UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
Neustálé výpadky Brno
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fireball

PříspěvekZaslal: út, 27.1.2009, 21:37    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

http://www.dsl.cz/clanky-dsl/clanek-1289/rapidshare-ma-problemy

Mozna to muze byt tim...bouzel pres rapid nestahuju takze nemuzu rict...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bassmann

PříspěvekZaslal: so, 7.2.2009, 15:39    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Hm, tak dnes ráno šel net neuvěřitelně pomalu, odpoledne už nejde vůbec.

Brno-Černovice.

Tak pořád nic. Když dám znovu přidělit adresu v síťovém připojení, tak to pak půl minutky jede a pak zase ne. Má někdo stejný problém?

Neděle: tak už to zas běží jak má - 10/1 Mbit (Light)
kofis

PříspěvekZaslal: po, 9.2.2009, 07:54    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

hi, chtel bych se zeptat jestli ma nekdo z brna stejne problemy s nacitanim www stranek jako ja? v poslednich tydnech mi internet sice bezi, ale www stranky se skoro nenacitaji.
M
Anonymní
IP: 78.45.112.42

PříspěvekZaslal: po, 9.2.2009, 15:17    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

kofis: precti si cca stranku dozadu.. tady byl par dni klid a uz se to s*re zase Sad napis jim pres ten formular na netu, snad s tim konecne neco udelaji..
Carlos
Anonymní
IP: 195.212.29.179

PříspěvekZaslal: st, 18.2.2009, 15:06    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Vypadky Bystrc - Kamechy nejcasteji vecer 20-22 ale od vcera vypadek az do ted ani tuk,
IP: 91.203.96.20
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt, 19.2.2009, 23:39    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Brno ponava nejede uz asi 3 hodiny,ma nekdo stejny problem?
Big.rob
Moderator

PříspěvekZaslal: st, 25.2.2009, 14:14    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

dneska fatalni vypadek uploadu , Brno-Lisen , toto sem opakovane nameril :

asahi
Anonymní
IP: 84.42.249.91

PříspěvekZaslal: po, 2.3.2009, 11:04    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tak po dnesni komunikaci s tech. p. (a vikendovem snizeni rychlosti na 1,5mbit) mi bylo opet sdeleno, ze probihaji prace, aby se zvysila kapacita. Prestoze tyden linka jela 10mbit a prestoze predtim probihaly tyto prace jiz 4 tydny (kdy mi internet jel 1,5mbit) a nasledne byly ukonceny (a internet pote jel korektne).
Lokalita: Brno - Styrice
Big.rob
Moderator

PříspěvekZaslal: po, 2.3.2009, 11:08    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

ja si dnes zatim nestezuju ( mam upc easy )

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bacon

PříspěvekZaslal: po, 2.3.2009, 17:31    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

U mě pořád beze změny. Brno - Veveří:

EDIT:
Posledních pár dní (3 - 4) se mi reconnectuje QIP. Vždy spadne a okamžitě se hodí opět Online. Jsem jedinej?

Stejně tak pozoruju zhoršení pingu. Z gameserveru, kde jsem měl +- 20 mám teď 90.
Mymak

PříspěvekZaslal: po, 2.3.2009, 17:40    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Brno-Slatina, dnes rano v 6:15 kratky vypadek a po nem misto 10/1 pouze 4/0.6 Shocked
Asahi
Anonymní
IP: 85.207.41.220

PříspěvekZaslal: po, 2.3.2009, 18:05    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Bacon: vypadky icq protokolu mam porad, zacaly unorem, v dobe kdy mi bylo sdeleno udajne navysovani kapacity a trvaji doposud. Ping v hrach taky horsi.
Asahi
Anonymní
IP: 84.42.249.91

PříspěvekZaslal: po, 2.3.2009, 19:29    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tak jsem prisel z prace, doufaje v lepsi rychlost... jsem naivni Smile

Bacon

PříspěvekZaslal: po, 2.3.2009, 19:50    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Asahi napsal:
Bacon: vypadky icq protokolu mam porad, zacaly unorem, v dobe kdy mi bylo sdeleno udajne navysovani kapacity a trvaji doposud. Ping v hrach taky horsi.

Díky, u mě se to začalo projevovat až teď. Co chvíli to vypadne.
tomus
Administrátor fóra

PříspěvekZaslal: po, 2.3.2009, 20:23    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Muzu potvrdit, taky me ICQ (Miranda) zacalo asi pred tydnem padat, pak jsem v nastaveni zapnul ochranu proti padani a zatim to drzi.
kofis

PříspěvekZaslal: út, 3.3.2009, 07:36    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

zdravim, v poslednich tydnech mam problem s nacitanim www stranek a to hlavne v rannich hodinach (6-10 hod.). lokalita je brno zabovresky. muzu se zeptat jestli u nekoho z me oblasti tyto problemy take porad beze zmeny trvaji??? diky za info
Mymak

PříspěvekZaslal: st, 4.3.2009, 17:01    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mymak napsal:
Brno-Slatina, dnes rano v 6:15 kratky vypadek a po nem misto 10/1 pouze 4/0.6 Shocked

No, takze se mi to jaksi ustalilo na 5/0.5 a uz je to tak treti den - ma smysl si nekde stezovat? Question
AjSi

PříspěvekZaslal: st, 4.3.2009, 17:39    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mymak napsal:
Mymak napsal:

No, takze se mi to jaksi ustalilo na 5/0.5 a uz je to tak treti den - ma smysl si nekde stezovat? Question
ver tomu ze ma, ten kdo se ozve ma co ma mit Wink
Mymak

PříspěvekZaslal: čt, 5.3.2009, 05:25    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Toz vyplnil jsem kontaktni formular a jsem zvedav, jak soudruzi zareagujou. Wink

Zdravim ... za cca 2 hodiny to bude jiz 3 dny, co mam problem s internetovym pripojenim. Platim si tarif 10M, doted vse fungovalo bez vetsich problemu. Dne 2.3. cca v 6:15 doslo k vypadku a nasledne ke snizeni rychlosti z 10Mbit/1Mbit na cca 5Mbit/500kbit, a tento stav trva bez 2 hodin jiz 3 dny. Restart kabeloveho modemu nepomaha. Zadam tedy timto o urychlenou napravu a zaroven o adekvatni slevu na platbe za poskytovane sluzby.

S pozdravem xxxxx yyyyy
Mauz
Anonymní
IP: 84.42.227.4

PříspěvekZaslal: čt, 5.3.2009, 15:20    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Brno - Bystrc, vubec nefunguje ICQ protokol, down rychlost na polovine placene sirky pasma, torrenty vubec nefunguji. Mate nekdo podobne problemy?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další
Strana 16 z 19

Přejdi na: