UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
Neustálé výpadky Brno
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dave67

PříspěvekZaslal: čt, 15.1.2009, 23:43    Předmět: Re: Husovice Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Pitel napsal:
Ted mam v Brne Husovicich uz asi 3 hodiny trvajici brutalni snizeni kvality pripojeni. Tak ctvrtina paketu se ztraci a pripojeni se tim stava nepouzitelnym.

Toto v Zidenicich je kazdej den, od 19-22 je internet mimo, stranka nacitajici se pul minuty neni neobvykly... Crying or Very sad A k cemu me je 6 mega?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luka

PříspěvekZaslal: pá, 16.1.2009, 00:38    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

ty to vidis jako stranku nacitajici se pul minuty, jenze ten net proste spadne a pak zas nejade a takhle porad dokola. Kdybych jen serfoval tak mi to tak neprijde, ale jsem nemocny , klikam a ted tohle. To jsou tam tak neschopni lidi ? Uz trva jakou dobu. No alespon teda vim ze se to deje v ruznych mestech, ALE proc ve stejnem meste to jednomu jede normalne a druhemu uplne nahovno ???
Hujer
Anonymní
IP: 78.102.248.109

PříspěvekZaslal: pá, 16.1.2009, 12:41    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Opava, od včerejška najednou podobný problém. Totální kolaps...

Fingon1

PříspěvekZaslal: út, 20.1.2009, 19:40    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Potvrzuju neustale vypadky, zhorsilo se to v me lokalite (Kr. pole) az ted v poslednim tydnu. Denne alespon jednou internet vypadne a nejedna se o minuty ale o hodiny.. :-/
IP: 89.102.37.229
Anonymní

PříspěvekZaslal: út, 20.1.2009, 19:52    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Nezaregistroval jsem žádné výpadky (kromě problémů s DHCP na routeru Edimax, problémy s DHCP hlásí i uživatelé na svethardware)
Brno - Veveří (ul. Bayerova)
xslide
Anonymní
IP: 81.27.200.125

PříspěvekZaslal: út, 20.1.2009, 23:05    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Potvrzuji výpadky.Asi poslední týden se neustále měni rychlost.Měl bych mít 12 Mb.Chvilkama naměřím 14Mb ale chvilkama taky 0,5Mb.Stránky se načítají špatně a blbne to.

Brno - Černá pole
Hujer
Anonymní
IP: 78.102.248.109

PříspěvekZaslal: st, 21.1.2009, 08:53    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Pošlete prostřednictvím formuláře na webu oznámení této skutečnosti UPC

Sice dostanete standardizovanou odpověď číslo 26 jako já
Byla provedena kontrola Vašeho připojení i signálu na modemu a všechny hodnoty zcela odpovídají normě EuroDocsis.
ale alespoň budou vědět, že něco není OK a snad se tím i zabývat.
Já to už udělal - 2x.
kofis

PříspěvekZaslal: st, 21.1.2009, 17:18    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

zdravim, od dnesniho rana mi upc internet neustale pada, v intervalu asi 30ti minut, vzdycky chvili jede a pak ne. mate nekdo podobny problem? (brno zabovresky)
M
Anonymní
IP: 78.45.112.42

PříspěvekZaslal: st, 21.1.2009, 18:54    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

download v poho (10 Mbit), pingy v poho, stranky se nacitaji sto let nebo vubec Sad

brno-zabovresky
namec

PříspěvekZaslal: st, 21.1.2009, 19:22    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

brno-kohoutovice také
namec

PříspěvekZaslal: st, 21.1.2009, 19:38    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

sem se dovolalal na techniky UPC a po nahlášení problému s internetem a načítáním stránek v kohoutkách(zmínil sem se i o těch žabinách),technik že to předá servisákům,vzal si na mě telefon a že až zjistí,co že se děje,prý budou kontaktovat,tak sem zvědavej
kofis

PříspěvekZaslal: st, 21.1.2009, 20:52    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

namec napsal:
sem se dovolalal na techniky UPC a po nahlášení problému s internetem a načítáním stránek v kohoutkách(zmínil sem se i o těch žabinách),technik že to předá servisákům,vzal si na mě telefon a že až zjistí,co že se děje,prý budou kontaktovat,tak sem zvědavej

taky jsem kontaktoval tech. podporu, ale prez net, a bylo mi odpovezeno ze vse funguje v poradku ... pri tom net pada kazdou chvili a kdyz uz jede tak stranka se ani nenacte Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad na takovou reakci me napada jen jedina odpoved Thumb down
namec

PříspěvekZaslal: čt, 22.1.2009, 15:51    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

tak dneska to s netem vypadá dobře
fwefw

PříspěvekZaslal: čt, 22.1.2009, 18:17    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

kofis napsal:
namec napsal:

taky jsem kontaktoval tech. podporu, ale prez net, a bylo mi odpovezeno ze vse funguje v poradku ... pri tom net pada kazdou chvili a kdyz uz jede tak stranka se ani nenacte Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad na takovou reakci me napada jen jedina odpoved Thumb down

Potvrzuji též problémy, načítání stránek potažmo obrázků je téměř peklo. Brno - Kamenný vrch
Dantak
Anonymní
IP: 62.245.120.41

PříspěvekZaslal: čt, 22.1.2009, 23:31    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Zacinam byt seriozne nas****j z tohohle stavu, ktery mame v centru Brna po 2 dny bez prestavky.

Pokud se nedokazu dostat ani na informacni system masarykovi univerzity, tak je neco dost spatne.

Pristi semestr jdu jen do lokality, kde je netbox a s UPC uz nikdy nechci mit nic spolecneho
IP: 62.245.120.41
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt, 22.1.2009, 23:32    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Dantak napsal:
Zacinam byt seriozne nas****j z tohohle stavu, ktery mame v centru Brna po 2 dny bez prestavky.

Pokud se nedokazu dostat ani na informacni system Masarykovy univerzity, tak je neco dost spatne.

Pristi semestr jdu jen do lokality, kde je netbox a s UPC uz nikdy nechci mit nic spolecneho
M
Anonymní
IP: 78.102.114.152

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 00:13    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

mne se taky IS MU a dalsi stranky nechtely vubec nacitat (vcera a dnes) - pritom pingy na ne bez problemu.. ted mi net nejede vubec (vsechny diody na modemu soucasne blikaji - nevite nekdo co to znamena?) (jedu ted pres wi-fi nejakeho souseda, takze jemu net evidentne jede..)
namec

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 00:19    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

namec napsal:
tak dneska to s netem vypadá dobře

beru zpět.zhruba od 18 hod zase,prominte mi ten výraz,na h...o.
Ariel
Anonymní
IP: 62.245.104.115

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 00:43    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Brno - Komín tragédie, pět minut se dostávám jenom sem ne fórum. Připojení "Extreme" Confused pukel
Lachtan
Anonymní
IP: 78.102.187.217

PříspěvekZaslal: pá, 23.1.2009, 01:08    Předmět: Reckovice Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Oba dva dny je situace naprosto desna... docela by me zajimalo cim je to zpusobene, protoze ping i rychlost jako takova je ok. Skoro to vypada jako by mel problemy jenom HTTP protokol nebo port
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Další
Strana 14 z 19

Přejdi na: