UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
Neustálé výpadky Brno
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pop@y
Anonymní
IP: 81.27.205.42

PříspěvekZaslal: po, 14.8.2006, 09:11    Předmět: Bluetone ADSL Premium VOICE Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

TGM napsal:
Tak jak to tak ctu tak vubec nelituju ze jsem Karneval vypovedel uz v dubnu a presel na Bluetone ADSL Premium, mam 2000/512 agregace 1:20 a lajna drzi rychlost jako bych na ni byl sam , zadne FUP, mesicne prosvisti cca 60-80GB, verejna IP, atd... Za dobu co to mam byly 2 vypadky dopredu anoncovane emailem, v noci cca na hodinu, to vse za 700kc s dph...

Musis ale lidem rict ze ta cena je soucasti nejake akce jinak jsi asi prodavac ADSL protoze takova cena/pripojeni vcetne DPH neni jde o 849,- +DPH a smlouva musi byt uzavrena na 12 mesicu kdyz si pripoctes poplatky za telefon tak jsi na cene Turbo 7000 40/40GB Neverim ani tomu ze v tom agregace nehraje zadnou roli. Myslim ze jsi lhar.
Překročení limitu : bez limitu
Smlouva : 12 měsíců
Zřízení služby : 0 Kč
Další informace
Samoinstalace : zdarma
Webový prostor : 0 MB
Emailový prostor : 0 MB
Počet email-aliasů : 0
Pevná IP adresa : Ano
Modemy
Siemens A-100-I (modem, 1x USB) 0,- Kč do vyprodání zásob
DataCom XAVi 7722r (router, 4x Eth) 1100,- Kč
WELL PTI-845G (ADSL router, WiFi, 4x Eth) 2580,- Kč
Již NEPLATÍTE za pevnou linku!!!
První dvě zúčtovací období ZDARMA pro smlouvy uzavřené do 31.8.
Volání v síti Bluetone ZDARMA!
/*Pop@y/
Adamson
Anonymní
IP: 89.102.34.218

PříspěvekZaslal: čt, 17.8.2006, 20:48    Předmět: Souhlas Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mám zcela stejné potíže.
Dnes jsem měl nejméně 3 výpadky připojení.
Evil or Very Mad
frank

PříspěvekZaslal: čt, 17.8.2006, 21:45    Předmět: Re: Bluetone ADSL Premium VOICE Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Pop@y napsal:

Musis ale lidem rict ze ta cena je soucasti nejake akce jinak jsi asi prodavac ADSL protoze takova cena/pripojeni vcetne DPH neni jde o 849,- +DPH a smlouva musi byt uzavrena na 12 mesicu kdyz si pripoctes poplatky za telefon tak jsi na cene Turbo 7000 40/40GB Neverim ani tomu ze v tom agregace nehraje zadnou roli. Myslim ze jsi lhar.

/*Pop@y/

Žádné poplatky za telefon se už nepřiplácejí, jde o variantu jen internet bez telefonních služeb. Za 849 bez DPH jde o velmi zajímavou službu - neboť tam není FUP. Mám pár známých "sosalů" a nemohou si to vynachválit.
Turbo 7000 za tu cenu když jsem limitován FUPem bych nechtěl, to vysosáte za pár dní a do konce měsíce zbydou jen oči pro pláč. Zatímco s bluetone můžete sosat ostopéro furt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tomus
Anonymní
IP: 89.102.144.167

PříspěvekZaslal: pá, 18.8.2006, 10:21    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

brno hlasi dalsi malej mini vypadek.
Adamson
Anonymní
IP: 89.102.34.218

PříspěvekZaslal: so, 19.8.2006, 20:21    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Posledni dva dny se mnozi vypadky a mam rychlost 2 Mb misto 3 ... Confused
graver

PříspěvekZaslal: ne, 20.8.2006, 08:51    Předmět: Re: Výpadek Brno - Kr. Pole Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

pinguin napsal:
graver napsal:
13.8.2006 12:00 - 15:30

byl v cele cr. No proste je zase duvod na Karneval hazet spinu Smile

Pinguine, nechovej se jako dement. Prostě konstatuju, že byl výpadek - co je na tom za kydání?
btw: plošné to nebylo, tak nekydej na Karneval špínu Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
onak

PříspěvekZaslal: ne, 20.8.2006, 10:05    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

No plošné to bylo, stačí si přečíst příspěvky v sekci VÝPADEK SOKOLOV. A nevidim duvod, proc by se mela na Karneval hazet spina.
KArel
Anonymní
IP: 89.102.36.226

PříspěvekZaslal: pá, 25.8.2006, 20:32    Předmět: Sakrapráce Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tak mám pocit, že poslední týden je to čím dál tím horší - dneska to vypadlo už celkem třikrát, vždycky skoro nan hodinu. Reset modemu - k ničemu, vypnutí modemu na pět minut - k ničemu, restart mašiny - k ničemu, ipconfig /renew - k ničemu. Takže chyba na druhé straně drátu. S tím se nedá fungovat ...
dmnc

PříspěvekZaslal: pá, 25.8.2006, 23:22    Předmět: Re: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Většinou se jedná o místní výpadky na distribuční trase. Bohužel, tomu se z tvé strany holt nedá předejít.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
KArel
Anonymní
IP: 80.188.65.194

PříspěvekZaslal: pá, 29.9.2006, 15:53    Předmět: Trik? Blbost modemu? Netuším. Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tak jsem se pomalu dostal do stavu, kdy většinu dne modem nefungoval. Udělal jsem už snad všechny změny, které jsem mohl, včetně nové instalace subystému TCP/IP, přesunu síťovky do jiného slotu, změny kabelu, vypnutí modemu na 12 hodin ... a pořád nic.

Pak jsem se naštval a natvrdo jsem změnil MAC adresu síťovky, jakožto poslední věc, kterou jsem ještě změnit mohl. A najednou to funguje, už týden bez výpadku či poklesu rychlost ...

Nechápu, jen hlásím. Jinak se mi moc nelíbí, že DHCP server půjčuje adresy jen na jednu hodinu, zdá se mi to jako zbytečný traffic, nechápu, proč není IP přidělená na podstatně delší dobu, tak málo adres v tom poolu snad není.
pinguin

PříspěvekZaslal: pá, 29.9.2006, 21:14    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

hmm. Treba ze ipv4, musis mit urcitej pomer penetrace IPcek, aby ti pridelil ripe dalsi IP. Az bude ipv6, tak urcite budou pridelovat minimalne na rok.
Jinak pro tvoji info. DHCP je tak malo, ze tvoje windows vyslou do sveta balastu, jako ti spotrebuje dhcp za pul roku Wink
JirkaP

PříspěvekZaslal: út, 10.10.2006, 19:49    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

prosím moderátora o smazání.
KArel
Anonymní
IP: 89.102.26.223

PříspěvekZaslal: so, 14.10.2006, 18:56    Předmět: Traffic Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

to zatížení jsem nemyslel obecně v síti, ale na jejich DHCP serveru
Adam
Anonymní
IP: 89.103.91.3

PříspěvekZaslal: čt, 17.5.2007, 14:39    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Poslední přibližně 4 dny pozoruji několikrát denně minivýpadky, kdy se přeruší spojení na několik vteřin. Aniž cokoli restartuji, spojení se zase obnoví. Je to ovšem značně nevýhodné u přenosů, které nepodporují dobře navazování spojení. Má tyto potíže ještě někdo další?
Lokalita: Brno - Královo Pole
Mela
Anonymní
IP: 89.102.31.126

PříspěvekZaslal: út, 22.5.2007, 18:10    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mam velmi obdobny problem.
Mam az 75% ztratu paketu (prikaz ping uz mam lip nauceny nez cokoliv v techto dnech!). Nekdy to jede OK ale nekdy je to naprosto nepouzitelne. Obzvlast kdyz hraju online hry, tak takove spojeni je pro me naprosty mor.

Ma nekdo neco obdobneho?

Lokalita Brno Zabovresky.
tomus
Administrátor fóra

PříspěvekZaslal: út, 22.5.2007, 19:03    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Musim potvrdit, ze inet poslednich par dni neni uplne OK, obcas jsou chvilkove vypadky a zda se me ze i SMTP server karnevalu nejak zlenivel, odesilani mailu trva nejak dlouho.
A take me chodi hrozny mnozstvi ARP paketu, uz jsem si rikal aby z toho blikani neshorela LED kontrolka na modemu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Slamb

PříspěvekZaslal: út, 22.5.2007, 21:08    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

tomus napsal:
SMTP server karnevalu nejak zlenivel, odesilani mailu trva nejak dlouho.
to teda jo... Evil or Very Mad Exclamation ale týká se to Prahy...
Most

PříspěvekZaslal: út, 22.5.2007, 22:40    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Most se take hlasi k "minivypadkum" Sad
pessoft

PříspěvekZaslal: čt, 24.5.2007, 13:28    Předmět: Minivýpadky Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Brno - Královo Pole - nemůžu říct přímo minivýpadky, ale rozhodně reakční doba spojení vykazuje velké "zlenivění".

Navíc neustále bliká kontrolka přenosu, i když na ethernet rozhraní připojeného PC se NIC nepřenáší. Bohužel je to nejspíš nějaký čilý ruch ARP paketů. Ovšem v tom objemu bude nutné začít sledovat přenesená data podrobněji, protože se ty "mrtvé" ARP pakety zjevně započítávájí do traficu a sežerou podstatnou část měsíčního limitu (de-facto takto Karneval/UPC okrádá zákazníky)
Worm

PříspěvekZaslal: čt, 24.5.2007, 16:32    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mě modem bliká už od zavedení veřejných adres někdy před rokem nebo dvěma. Nějaký znatelný nárůst trafficu jsem kvůli tomu neznamenal.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Další
Strana 2 z 19

Přejdi na: