UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
Neustálé výpadky Brno
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ex

PříspěvekZaslal: ne, 28.5.2006, 17:07    Předmět: Neustálé výpadky Brno Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mám karneval Turbo 3M v Brně.
Poslední dobou mám problémy s výpadky internetu.Někdy to jede normálně třeba celý den a někdy mi to každých pár minut nejede.Rychlost se pohybuje někde kolem 2700kbps.
Mám vyzkoušeno že jakmile mi přestane jít internet tak pomůže buď restartovat modem nebo zakázat a hned zase povolit síťovou kartu nebo zadat opravit v připojení k místní síti a zase to na nějakou dobu jede.
Nejsem si jistý zda je problém u mě v PC nebo to je v kabelové síti karnevalu.
Nevíte čím by to mohlo být.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Odin
Anonymní
IP: 89.102.14.181

PříspěvekZaslal: ne, 28.5.2006, 17:30    Předmět: :( Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mám úplně stejnej problém! Sad
PeSS
Anonymní
IP: 81.27.199.184

PříspěvekZaslal: st, 5.7.2006, 10:15    Předmět: RE: Neustálé výpadky Brno Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mam naprosto stejne zkusenosti. Tyto problemy zacaly od okamziku, kdy Karneval presel na pridelovani IP adres z DHCP. Protoze si platim verejnou pevnou IP adresu, tak me to s*re o to vic. Minimalne jedno za dva dny mi nejede pripojeni a pomuze jen DISABLE/ENABLE WAN portu v routeru, nebo jeho restart. Bohuzel toto nemuzu provest. kdyz nejsem doma a nutne se potrebuji na domaci pocitac pripojit.
Zkousel to uz nekdo resit s jejich kontaktnim centrem? Ja po nekolika tristnich zkusenost s nimi, nemam sil neco resit Confused
Beberik

PříspěvekZaslal: st, 5.7.2006, 11:35    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tyto zkušenosti nás má víc. Přesně od doby zavedení DHCP. Pokud můj router dostane přidělenu adresu na týden, další pokus o její obnovení opravdu udělá za týden. To, že je mezi tím výpadek (byť v řádu několika sekund), nebo se DHCP Karnevalu rozhodne z ničeho nic obnovit adresu samozřejmě nezjistí a net je od té doby nefunkční. Přestože platím za pevnou veřejnou IP. Dříve měl router uptime i 90 dní, dnes se nedostane přes 90 hodin. IMHO zavedení DHCP vedlo k jednoznačnému zhoršení kvality služby.

Edit: Lokalita Brno - Černá pole, Turbo 3M
Řešit s kontaktcentrem jsem to nezkoušel, všichni víme, že to obvykle k ničemu nevede. Na druhou stranu, přemýšlím, že to sečtu a pokusím se uplatnit reklamaci, protože můj router dodržuje standard - čeká na novou IP týden. Jejich výpadky a nedodržování standardu (obnovování IP kdy se jim zlíbí) potom vedou i k několikadenní nedostupnosti netu, přesně typicky v případech, kdy nejsem doma a potřebuji vzdáleně na počítač.
Tukancheez

PříspěvekZaslal: pá, 7.7.2006, 11:18    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

jj mam stejne zkusenosti ...tez si platim verejnou adresu a nekdy mam i vypadky nekolikrat za den... ale nekdy je to zase v klidu, takze problem nastal po optimalizaci jejich site...predtim naprosto bez problemu...

s Karnevalem jsem to zatim neresi, ale pokud tyto vypadky budou castejsi tak s tim delat neco budu...

a jeste dotaz minuly mesic jsem predposledni den pretahl 20G limit ale k zadnemu zpomaleni nedoslo, takze jsem nesmele pustil dalsi stahovani a za ten den a jeste dalsi den sem stahl 5GB navic a k snizeni rychlosti nedoslo ackoliv jsem mel vypadek ...tak jsem cekal ze internet se zpomali a nestalo se tak.. zrejme Karneval mel plne ruce prace s optimalizaci, tudiz pocitadla byla trosku divocejsi =)

jinak lokalita Brno-Černovice,Turbo 5M
PeSS
Anonymní
IP: 62.209.204.82

PříspěvekZaslal: pá, 7.7.2006, 15:17    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Zkusil jsem zmenit MTU na WAN portu routeru na hodnotu 1492 (drive jen 1300). Po ctyrech dnech provozu se to zda byt ok, zatim zadny vypadek. Idea
Fireball

PříspěvekZaslal: pá, 7.7.2006, 16:40    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

ja mam pevnou ip a zadne vypadky sem nezaznamenal
Odin
Anonymní
IP: 89.102.25.125

PříspěvekZaslal: út, 11.7.2006, 19:55    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

hmm... skace mi ping - mam odezvu treba 10 ms a najednou to skoci na <150. Volal jsem do kontakt centra a chlapec se mi akorat vysmal a rekl neco v tom smyslu "no jo no, kdyz bylo malo uzivatelu ping byl paradni, ale ted je uzivatelu hodne, tak je ping vysokej, my s tim nic nenadelame !!!! " TAKZE ASI KONCIM S KARNEVALEM A PORIDIM SI ADSL Sad Sad
beewiz
Anonymní
IP: 81.27.200.197

PříspěvekZaslal: út, 11.7.2006, 20:20    Předmět: což o ten ping Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

ale co dělat, když se mi vždycky od 20 - 08 hodin každé 3 minuty resetuje modem, pak jede, pak musim opravit připojení, funguje mi internet 2 minuty, zasekne se to, a reset a tak dale... ha, teď to jede, můžu odeslat!!! rychle než to vypa
IP: 81.27.192.13
Anonymní

PříspěvekZaslal: út, 11.7.2006, 20:42    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

1. restarty modemu - to je celkem jasna porucha, reklamoval jsi to ?
2. spatny ping, nedavno byl v Brne velky uprade, takze pretizeny to tam 100% nebude ... chce to asi durazneji reklamovat Smile
beewiz
Anonymní
IP: 81.27.200.197

PříspěvekZaslal: út, 11.7.2006, 21:14    Předmět: hh Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

měl jsem tu 5 techniků, z toho ten poslední tu byl dokonce dvakrát a byl v šoku, že mě zase vidí a myslel si, že si spletl dveře, a jenom jeden měl original Karneval hadry, takže ti předchozí byli asi jenom technici typu "určitě má vytažený kabel, blb", kteří jsou samozřejmě potřeba, ale když nahlásím stejnou závadu poněkolikáté a dokonce nahlásím, že by to mohlo být poškozením kabelu u dveří, kde denně chodí 20 lidí a ten kabel lámou o zeď, tak místo chlapů s vrtačkama přijel výše zmiňovaný rádobytechnik a vytáhl na mě foťák, že se to musí zdokumentovat!
to by samo o sobě nebyl takový vtip, kdyby to od té chvíle nezačalo fungovat na 100%, tomu říkám blesková oprava!
ale teď po 3 měsících zase něco, pořád obnovovat IP adresu a v 8 večer resety modemu, to není náhoda, náhoda je možná, že první 3 měsíce jsem měl 50% slevu a 50% času jsem měl výpadky, pak jsem slevu neměl, bum, všechno ok, teď jsem chtěl změnit 7M na 3M, od července mi běží výpovědní lhůta a ejhle... no, dobře, nebuďme paranoidní, určitě v Karnevalu nejsou zlí operátoři, kteří se baví klikáním na ON/OFF... ehm...
TGM

PříspěvekZaslal: čt, 10.8.2006, 15:45    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tak jak to tak ctu tak vubec nelituju ze jsem Karneval vypovedel uz v dubnu a presel na Bluetone ADSL Premium, mam 2000/512 agregace 1:20 a lajna drzi rychlost jako bych na ni byl sam , zadne FUP, mesicne prosvisti cca 60-80GB, verejna IP, atd... Za dobu co to mam byly 2 vypadky dopredu anoncovane emailem, v noci cca na hodinu, to vse za 700kc s dph...
pinguin

PříspěvekZaslal: čt, 10.8.2006, 18:20    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

+ telekomunisticky poplatek za telefon
graver

PříspěvekZaslal: ne, 13.8.2006, 15:48    Předmět: Výpadek Brno - Kr. Pole Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

13.8.2006 12:00 - 15:30
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pinguin

PříspěvekZaslal: ne, 13.8.2006, 15:50    Předmět: Re: Výpadek Brno - Kr. Pole Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

graver napsal:
13.8.2006 12:00 - 15:30

byl v cele cr. No proste je zase duvod na Karneval hazet spinu Smile
IP: 83.240.26.167
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne, 13.8.2006, 15:54    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

neni treba-je uz tak spinavy az,az!
tomus
Anonymní
IP: 89.102.144.167

PříspěvekZaslal: ne, 13.8.2006, 17:51    Předmět: Re: Výpadek Brno - Kr. Pole Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

pinguin napsal:
No proste je zase duvod na Karneval hazet spinu Smile

na upc, na upc Very Happy
majty

PříspěvekZaslal: ne, 13.8.2006, 20:49    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

mam stejny problemy, hodne casty vypadky DHCP serveru, kdyz sem volal na karneval linku tak mi rekli ze to je chyba elektriny , ze jim vypojujou nejaky trafa (LOL) tak sem volal i na tu elektrinu a tam samozrejme o nicem nevedi. no a predminulej tejden internet vypadl ve stredu a nabehlo to az v sobotu. to byl asi nejvetsi vypadek zatim. a ty mensi vypadky sou treba 4-5x tydne ... karneval uz me opravdu zacina srat. btw jsem z Kralup nad Vltavou.
pinguin

PříspěvekZaslal: po, 14.8.2006, 01:30    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

majty napsal:
mam stejny problemy, hodne casty vypadky DHCP serveru, kdyz sem volal na karneval linku tak mi rekli ze to je chyba elektriny , ze jim vypojujou nejaky trafa (LOL) tak sem volal i na tu elektrinu a tam samozrejme o nicem nevedi. no a predminulej tejden internet vypadl ve stredu a nabehlo to az v sobotu. to byl asi nejvetsi vypadek zatim. a ty mensi vypadky sou treba 4-5x tydne ... karneval uz me opravdu zacina srat. btw jsem z Kralup nad Vltavou.

mno ja na energetiku obcas volam a dokonce mi zaprou vypadek, i kdyz jejich tehcnici stojej pred barakem Smile
IP: 83.240.26.167
Anonymní

PříspěvekZaslal: po, 14.8.2006, 08:07    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

pinguine-vrat se do zoo,,jsi trapny!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra UPCzone fórum -> Výpadky a rychlost Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Další
Strana 1 z 19

Přejdi na: