|
|

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.
|
 |
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lenka
|
Zaslal: st, 14.10.2009, 18:14 Předmět: záměrné uvádění v omyl zaměstnanci UPC |
|
|
| Je tady někdo, kdo byl podveden UPC pracovníkem ve smyslu, že přišel k vám domů, navedl vás na nějakou službu za výhodnou cenu a pak vám účtovali něco úplně jiného? Jestli se chcete připojit k hromadné žalobě, ozvěte se na tel 601 211 835 Jana |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slamb
|
Zaslal: st, 14.10.2009, 22:25 Předmět: |
|
|
záměrně se uvádět v omyl může jenom někdo, kdo se záměrně v omyl uvádět nechá... tak snad když podepisuju smlouvu, vidim, kolik budu platit... pokud se to bude lišit od skutečný částky, potom to řešim... i když teda konkrétně v tomhle případě nevim, o co přesně de, jenom mi to podle toho sdělení tak přišlo... _________________ Fiber Power 100 • Basic • Supreme
moje ip: 94.113.155.33 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka
|
Zaslal: st, 14.10.2009, 22:53 Předmět: uvedení v omyl |
|
|
je, když na tebe jako nic netušícího ušijou podvod. V mém případě to asi vypadalo tak, že u mých dveří zazvonil pán a řekl, že přišel změnit smlouvu z analogového na digitální vysílání, že se tím ale pro mně nic nemění, akorád, že mě navštíví technik a zapojí set up box. Řekl, že cena zůstává naprosto stejná, do smlouvy ji neuvedl, jen předložil programovou nabídku, kde přeškrtl cenu programu, který byl v mém případě nejpravděpodobnější a řekl k tomu, že tahle cena se na naši lokalitu nevztahuje, protože máme nějaký speciální lokální program. No a když jsem pak reklamovala úplně jinou částku na svém SIPU, tak se mi vysmáli, že sice mi to jejich obchodní zástupce možná blbě řekl, ale že jsem podepsala ve smlouvě větu "Byla jsem seznámena s cenou" fór je v tom, že v dané smlouvě už není napsáno, s jakou cenou jsem konkrétně seznámena byla  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
malina
|
Zaslal: po, 19.10.2009, 00:30 Předmět: |
|
|
zrusit - odhlasit nabidku kabelove televize a koupit si za par stovek DVB-T settop box, nic jineho na ne neplati
i kdybys byla v pravu, tak to nakonec uhrajou na to, ze se jednalo o selhani nejakeho jejich obchodniho zastupce, se kterym vlastne ani nemaji nic spolecneho  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tukancheez

|
Zaslal: po, 19.10.2009, 13:28 Předmět: |
|
|
Je to smutné, že se stále dějí takové praktiky ze strany UPC. Inu, UPC nebylo moc seriózní firmou nikdy, jejich postupy při jednání s klienty mě zaráží, ale hold je to gigant, kterému projde leccos.
Jinak ohledně kabelovky, taky začínám pokukovat por DVB-T alternativě, protože 599,- za variantu Standard měsíčně již platit nehodlám, když vidím co nabízí konkurence.
Neříkám, že mají tolik programů, ale rozhodně mají mnohem lepší alternativy.
Skylink, CS Link, atd... _________________ DJ Tukancheez - taneční megamixy, které si zcela oblíbíte! =]
Oficiální web || Sleduj mě na Twittru || Youtube Kanál |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
IP: 89.103.17.25 Anonymní
|
Zaslal: po, 19.10.2009, 13:49 Předmět: |
|
|
| Mně také UPC dost naštvalo,přešel jsem na Skylink za 454Kč balíček Multi+HD programy.Je jich jenom 50 programů ale stačí.Ten jejich setobox dělal jenom problémy,zamrzaní obrazu a velmi často jsem měnění kabel.Říkal jsem vyměnte setobox,palí kabel nejde to.Přece není možné měnit kabel každý 2 měsíce. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tukancheez

|
Zaslal: út, 20.10.2009, 17:14 Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Mně také UPC dost naštvalo,přešel jsem na Skylink za 454Kč balíček Multi+HD programy.Je jich jenom 50 programů ale stačí.Ten jejich setobox dělal jenom problémy,zamrzaní obrazu a velmi často jsem měnění kabel.Říkal jsem vyměnte setobox,palí kabel nejde to.Přece není možné měnit kabel každý 2 měsíce. |
A spokojenost se Skylinkem?
Mám dotaz: odpovědď na něj již asi znám dle programové nabídky, ale i tak mi to nedá a zeptám se:
Nachází se mezi těmi 50 programy i TV Deko + TV Paprika? Děkuji za případnou informaci.
Důvod: celkem dost jsou u nás sledovány tyto 2 kanály o designu a vaření. Počítám, že jelikož je UPC i v Maďarsku, tak proto se nachází v programové nabídce snad jen u UPC  _________________ DJ Tukancheez - taneční megamixy, které si zcela oblíbíte! =]
|
| Návrat nahoru |
|
 |
IP: 89.103.17.25 Anonymní
|
Zaslal: st, 21.10.2009, 10:09 Předmět: |
|
|
| Tukancheez napsal: | | Anonymous napsal: | | Mně také UPC dost naštvalo,přešel jsem na Skylink za 454Kč balíček Multi+HD programy.Je jich jenom 50 programů ale stačí.Ten jejich setobox dělal jenom problémy,zamrzaní obrazu a velmi často jsem měnění kabel.Říkal jsem vyměnte setobox,palí kabel nejde to.Přece není možné měnit kabel každý 2 měsíce. |
A spokojenost se Skylinkem?
Mám dotaz: odpovědď na něj již asi znám dle programové nabídky, ale i tak mi to nedá a zeptám se:
Nachází se mezi těmi 50 programy i TV Deko + TV Paprika? Děkuji za případnou informaci.
Důvod: celkem dost jsou u nás sledovány tyto 2 kanály o designu a vaření. Počítám, že jelikož je UPC i v Maďarsku, tak proto se nachází v programové nabídce snad jen u UPC  |
TV Deko + TV Paprika ani jeden kanál se nenachází,není zájem ze strany zakazníku.Ani Skylink a ani CS link nemají tyhle kanály.Jinák spokojenost s Skylinkem mám dva měsíce a všechno funguje bez chyby.Platím SIPEM žádne starosti nemám.U Skylinku hrajou všechny slovenské kanály.Pozor u CS linku nehraje Markíza a ani JOJ. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tukancheez

|
Zaslal: st, 21.10.2009, 19:28 Předmět: |
|
|
1.) Díky za rychlou a vyčerpávající odpověď.
2.) Pokusím se kontaktovat přímo Skylink (či CS Link), zeptat se zda do budoucna neplánují tyto dva kanály zařadit. Za pokus člověk nic nedá  _________________ DJ Tukancheez - taneční megamixy, které si zcela oblíbíte! =]
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|