UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra UPCzone fórum -> Služby
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dzioush

PříspěvekZaslal: po, 4.5.2009, 16:52    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

napsalo mi to ze vsechno funguje . ze upload je zrejmne omezeny ,ale ze download jede v poradku .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pan_Filuta

PříspěvekZaslal: po, 4.5.2009, 17:00    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Jasný upc omezuje jen uplad, z mích zkušeností, mrkni se na podrobnosti tam jsou i dopady na různé porty a protokoly
dzioush

PříspěvekZaslal: po, 4.5.2009, 19:54    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

hlavné mi jde o to že omezují DC++ a to do té míry že se občas ani nepřipojí k hubu . to tento test netestuje
St@nley

PříspěvekZaslal: ne, 17.5.2009, 20:20    Předmět: Čím dál líp! Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tak jsem zjistil, že nejenže UPC omezuje P2P, online hraní, ale nyní už nejde ani FTP přístup na webhosting IC.CZ!

Pro rejpaly upřesňuji, že FTP na jiné servery funguje a při připojení přes jiného ISP to taky jde. Takže chyba je opět jen a jen na straně UPC! Už mě to fakt nebaví. Mad Ať se jdou s takovouhle službou bodnout.
tomus
Administrátor fóra

PříspěvekZaslal: po, 18.5.2009, 11:16    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Jaka je adresa na ten jejich FTP server ?
At to muzu zkusit.
St@nley

PříspěvekZaslal: po, 18.5.2009, 12:05    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

tomus napsal:
Jaka je adresa na ten jejich FTP server ?
At to muzu zkusit.

IP adresa FTP serveru webhostingu IC.CZ je 88.86.103.242.
Nejde se připojit na žádnou registraci. U konkurenčního hostingu WEBZDARMA.CZ to funguje OK. Zkus to a dej mi prosím vědět. Díky

EDIT: Ještě upřesňuji, že FTP hlásí že: ... vypršel časový limit žádosti..."
St@nley

PříspěvekZaslal: po, 18.5.2009, 12:21    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tak jsem nyní FTP opět zkoušel a nyní funguje... Zajímavé.
z3r0
Anonymní
IP: 89.103.132.9

PříspěvekZaslal: út, 19.5.2009, 20:19    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

chose napsal:
Je to od pracovnika Netboxu se kterym jsem resil svoji lokalitu a tohle mi bylo receno. Doslo to az k soudu, kde bylo dano Netboxu zapravdu (nevim presne ceho se zaloba tykala) a radnice dostala po prstech. Jinak jde o lokalitu Brno-Kr.Pole.......to ze ty svine urednicky (vsude v CR) jsou uplatni, to vime vsichni a zvlast co vim o radnici v tehle mestcke casti, tak tomu verim......ale at to bylo jakkoliv, tak doufam, ze uz budu mit optiku a UPC dam ihned vypoved.

Tohle mě docela zajímá, protože jsem ze stejné lokality. UPC mi funguje/nefunguje jako vetšině tady, tedy omezení připojení k P2P mezi 17 - 23 hodinou. Mám známý u Netboxu a vždycky se mi chce řvát zlostí, že téměř celý město pod Netboxem jede a Kénig ne a když se k tomu přidá to že Netbox NEOMEZUJE jakýkoliv připojejení kamkoliv a cena je slušná je to o to horší. V minulosti (ještě za Karnevalu) jsem se několikrát zajímal jestli Netbox plánuje výstavbu v naší lokalitě a teprve ted chapu ty vyhýbavé a čas neurčující odpovědi jejich zákaznické linky - možná, zatím ne, je to v plánu, do budoucna snad ano....... Takže pokud někdo víte něco víc prosím rozepište se a já velmi rád pokud bude možnost opustím tohoto providera - už z principu......
chose
Anonymní
IP: 89.103.132.215

PříspěvekZaslal: st, 20.5.2009, 08:02    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Bohuzel to stejne nebude v brzke dobe a hlavne se to Netboxu bude muset vyplatit......jejich priorita je samozrejme pripojit panelak nejlepe se 100 bytovym jednotkama, kde se najde hodne "ovecek", takze zalezi kde presne v Kr-Poli jsi....ja bych asi musel zlomit tady vsechny v baraku aby k nim presli a pak snad by se dalo o necem mluvit, protoze jsme cihlovej malej barak (6 bytu) a i tak.....no snad se toho nekdy dockam ze kopnu UPC kam patri..... Twisted Evil
tjurny

PříspěvekZaslal: st, 20.5.2009, 16:31    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Podarilo se mi trochu zvednout download pres Torrent tak ze pokazde puzivam jiny port. Volba v utorrent 1.8.2 Randomize port each start
Pri pouzivani stale stjneho portu jsem se pohyboval tak komem 3o KB/s prave ted sthuji 350 KB/s coz se mi pred tim nikdy nestalo.
Utorrent nastavi router pomoci UPnP, tak ze je to snadne, nemusi se forwardovat porty manualne.
St@nley

PříspěvekZaslal: st, 3.6.2009, 19:51    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Dnes, 3.6.2009, po několika měsících se zdá, že mi opět plně funguje net. S rychlostí jsem nikdy problém neměl, ale i ta je super! Že b yse UPC konečně pohlo kupředu?!

Slamb

PříspěvekZaslal: st, 3.6.2009, 19:56    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

St@nley napsal:
Dnes, 3.6.2009, po několika měsících se zdá, že mi opět plně funguje net. S rychlostí jsem nikdy problém neměl, ale i ta je super! Že b yse UPC konečně pohlo kupředu?!

konečně ses dočkal Smile to mě sice asi porty neomezujou, ale za to upload mám pořád kdesi v (_._) Sad snad i tady se to ještě letos zlepší...
St@nley

PříspěvekZaslal: st, 3.6.2009, 20:16    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Slamb napsal:

konečně ses dočkal Smile to mě sice asi porty neomezujou, ale za to upload mám pořád kdesi v (_._) Sad snad i tady se to ještě letos zlepší...

Neměl jsem problémy pouze s COD5, ale i jiné, dneska, poprvé, po několika měsících se zdá vše OK. Jedině snad tu rychlost jsem měl téměř celou dobu OK.
Kdyby UPC ihned napsalo, že dělají změny, že je to dočasné, pak bych byl trpělivý, ale ty jejich odpovědi, že oni nic neomezujou a že vše je naprosto OK, to mě vytáčelo.

SLAMBe, držím palce, ať to máš taky brzo v cajku. Jen doufám, že už to takhle vydrží. Že to není jen přechodné.
Slamb

PříspěvekZaslal: pá, 5.6.2009, 13:01    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

St@nley napsal:
SLAMBe, držím palce, ať to máš taky brzo v cajku. Jen doufám, že už to takhle vydrží. Že to není jen přechodné.
ne že bych chtěl snad něco zakřiknout, ale asi začnu věřit na zázraky Shocked zatim je ale teprve jedna odpoledne, uvidíme, jak to pojede dál...

Naposledy upravil Slamb dne pá, 5.6.2009, 13:04, celkově upraveno 1 krát
St@nley

PříspěvekZaslal: pá, 5.6.2009, 13:03    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Slamb napsal:
St@nley napsal:
ne že bych chtěl snad něco zakřiknout, ale asi začnu věřit na zázraky Shocked

No a já musím říct, že moje nadšení včera poněkud ochladlo, když jsem zjistil, že problémy jsou stále. Zdá se, že je to o něco lepší, ale problém trvá. Crying or Very sad
Slamb

PříspěvekZaslal: pá, 5.6.2009, 13:05    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

St@nley napsal:
No a já musím říct, že moje nadšení včera poněkud ochladlo, když jsem zjistil, že problémy jsou stále. Zdá se, že je to o něco lepší, ale problém trvá. Crying or Very sad

nj, taky počítám s tim, že pozdějc odpoledne pudu dolu... Sad
curda
Anonymní
IP: 89.102.149.154

PříspěvekZaslal: ne, 7.6.2009, 13:51    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Zdravim taky mi to nejede ale uz to neresim mam za to alternativu a to je rapidshare a bez blokovani p2p upc bych na nej nikdy nepresel a tech par stovek za rok to je pakatel
sniff

PříspěvekZaslal: út, 9.6.2009, 14:39    Předmět: Ad FTP Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

St@nley, potvrzuji problémy s FTP... mě se totéž děje s ftp přístupem na station.cz.
Několik dní funguje, pak třeba zas 2 dny ne, pak najednou zase ano. V tutéž dobu mi to ftp přes jiné providery (Vodafone, wifi) ale jede - jen přes to podivný UPC ne. Na jiné servery ftp jede i v době, kdy na station.cz ne.
Podotýkám, že tím ftp nehoním nějaká kvanta pirátských dat, ale uploaduji stránky Smile
Na mou stížnost mi standardně jako vždy odpověděli, že všechno je v pořádku a oni za to nemohou Laughing Provozovatel station.cz ovšem v té době, kdy to nefunguje, vůbec ze strany upc nevidí v logu nějaké pokusy...
Od té doby, co mi z Karnevalu udělali UPC jsem s připojením velmi nespokojený, ty věčné problémy a jejich lži mě už unavují - jakmile se objeví nějaká přijatelná alternativa, mám v úmyslu je opustit s internetem, TV i telefonem - u nich si fakt nepřipadám jako zákazník, ale jako nevolník...
St@nley

PříspěvekZaslal: st, 10.6.2009, 08:35    Předmět: Re: Ad FTP Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

sniff napsal:
St@nley, potvrzuji problémy s FTP... mě se totéž děje s ftp přístupem na station.cz.
Několik dní funguje, pak třeba zas 2 dny ne, pak najednou zase ano. V tutéž dobu mi to ftp přes jiné providery (Vodafone, wifi) ale jede - jen přes to podivný UPC ne. ,.................

Sniffe, mluvíš mi z duše. Přestalo mi nedávno fungovat připojení na FTP na IC.cz. V práci mi to šlo bez problémů, ale doma ne. Přes GPRS to šlo také. Když jsem změnil přihlášení na FTP z "doména.doména.CZ" na "www.ic.cz", tak to opět začalo fungovat. Divné, ale vyřešilo mi to problém. FTP používám pro UPLOAD stránek. Ale jiná FTP fungují bez problému. Nefunguje mi pouze FTP IC.CZ

Včera jsem zjistil, že už přístup na IC.cz nefunguje ani tak, ani tak. Čili UPC opět něco podělalo... Když jim napíšu, tak stále dokola... "My nic, všechno je v pořádku....." Už mě s tím lezou na nervy. Pošlu jim všechno, popis kdy a co nefunguje, jaké servery nejdou, v jaké době nejdou, na jaké IP se připojuji. A od nich stále stejná písnička.

Kdyby řekli, "děláme změny, úpravy sítě, buďte trpěliví, omlouváme se..." Pak bych byl spokojen a počkal bych. Ale tenhle přístup mě opravdu vytáčí.
.
Anonymní
IP: 81.27.192.13

PříspěvekZaslal: st, 10.6.2009, 10:03    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Taky se na par ftp serveru pripojuji pres UPC a zatim bez problemu, i tvoje mi jede :
ftp ic.cz
Connected to ic.cz (88.86.103.242).
220 ProFTPD 1.3.0 Server (IC.cz ftp server) [88.86.103.242]

Jen me tak napada, nemas problemy z prekladem adres? Je videt ze se zkousi pripojit na IP nebo to jen visi?
Zkus si kdyztak nastavit jiny DNS server, napr. ns1.dkm.cz 62.24.64.2
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra UPCzone fórum -> Služby Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 42, 43, 44  Další
Strana 43 z 44

Přejdi na: