|
|

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.
|
 |
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kema

|
Zaslal: st, 22.10.2008, 05:13 Předmět: |
|
|
| redsaq napsal: | | Kema, takže říkáš, že ráno to jede normálně? To musim zkusit, ono je těžký když se dc zabýváš a nemůžeš se připojit. |
Ano. Přesně tak.
Nyní je 5:09 a po spuštění StronguDC++ okamžitě naběhly všechny HUBy a spustilo se stahování.
Počítač ale zase vypínám, takže si nemyslete že jsem nějaký stahovač.
Ale to omezování přes den mi také vadí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jiricek Anonymní IP: 62.129.33.198
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 08:41 Předmět: |
|
|
Kdyby to aspon jelo, ale ikdyž blokujou to či ono, tak se na 20 mbps lince (extreme) přes 7 nedostanu ani omylem. Zlatý telekom ((( |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tukancheez

|
Zaslal: st, 22.10.2008, 09:22 Předmět: |
|
|
Taky mohu potvrdit, že došlo od včerejška k nějakému omezení na straně torrentů.
Vůbec to nejede...max do 50kB/sec...více ani ťuk.
Ale rychlost na měřičích se zdá být ok.
Takže, někde je rozhodně chyba.
Firewall ani anitivir nemám. Měřeno na Linuxu. _________________ DJ Tukancheez - taneční megamixy, které si zcela oblíbíte! =]
Oficiální web || Sleduj mě na Twittru || Youtube Kanál |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
IP: 89.103.117.191 Anonymní
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 09:34 Předmět: |
|
|
| No tak,přes den mi jedou torrenty rychlosti max. 250kb,a večer se to nějak zrychlí až na 500kb.Zajímavé.Asi to blokujou jen v určitých hodinách.Parchanti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vodnik
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 13:27 Předmět: |
|
|
| Neblokujou nic, maximálně je občas menší a občas větší zátěž sítě. A taky ne vždy je na druhé straně kvalitní linka, že |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
IP: 62.84.154.56 Anonymní
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 13:31 Předmět: |
|
|
| musi to blokovat ... posledni tyden mi jedou torenty tak kolem 50 a DC++ mi nejede vubec ... jsem z ostravy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mymak
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 13:39 Předmět: |
|
|
| no, takze podle jednoho znameho, jez dela pro upc: "nemuzu zachazet do detailu, ale afaik soucasnej stav neni umyslnej a cisco usilovne pracuje na jeho napraveni" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Messa
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 14:19 Předmět: |
|
|
Doporučuji diskutujícím, aby se zajímali o fungování technologie, protože jak je vidět, všichni si stěžují pouze na rychlost. Ovšem rychost je ovlivněna více faktory.
| Vodnik napsal: | | Neblokujou nic, maximálně je občas menší a občas větší zátěž sítě. A taky ne vždy je na druhé straně kvalitní linka, že |
Jistě, to je to co vy pozorujete a docházíte k neúplné logické indukci. Dokud věc technicky neprověříte, jsou takové závěry bezpředmětné.
| Mymak napsal: | | no, takze podle jednoho znameho, jez dela pro upc: "nemuzu zachazet do detailu, ale afaik soucasnej stav neni umyslnej a cisco usilovne pracuje na jeho napraveni" |
Interní informace jsou většinou velice vágní a nepravdivé. Cisco produkty asi těžko budou 24 hodin denně blokovat jeden specifický druh odpovědi na jeden specifický druh požadavku přes nezašifrované spojení. Požadavek na server dorazí, server indikuje že požadavek obdržel, ale k vám se už zpět odpověď nedostane, protože bylo její doručení zablokováno ISP. Pokud je spojení šifrováno, odpověď dorazí bez problémů. Nejde o jeden server, ale o řadu privátních serverů, u kterých je přesně ten stejný problém. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
b3zda Anonymní IP: 89.103.90.65
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 16:51 Předmět: |
|
|
| Tak jsem ted volal na zakaznickou linku upc a tam me bylo receno, ze se jedna o zavadu temer v cele CR, a ze se na tom pracuje. Rikal ale ze vubec nedokazi odhadnout kdyby melo dojit k odstraneni teto zavady. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fireball

|
Zaslal: st, 22.10.2008, 16:55 Předmět: |
|
|
| To je dobre...aspon o tom vi a pracuji na naprave....pokavad ten dotycny operator vubec vedel vo cem je rec... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dalis Anonymní IP: 89.102.98.4
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 18:57 Předmět: |
|
|
| Fireball napsal: | | To je dobre...aspon o tom vi a pracuji na naprave....pokavad ten dotycny operator vubec vedel vo cem je rec... |
...asi tak, hehe  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
IP: 89.102.98.4 Anonymní
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 19:02 Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | musi to blokovat ... posledni tyden mi jedou torenty tak kolem 50 a DC++ mi nejede vubec ... jsem z ostravy |
taky jsem z Ostravy a jsem na tom úplně stejně  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moskyt
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 21:49 Předmět: |
|
|
mam stejnej problem...
cca pred tydnem jsem zacal mit drobny kratkodoby vypadky internetu a nasledne mi prestaly fungovat torrenty...
zkusil jsem odstavit router a jet primo pres modem, zkusil jsem azareus, deluge, tornado.... atd. snad vsechny klienty...
kdyz spustim utorrent vsechny torrenty jsou po chvili cerveny (vyprsel cas spojeni)... testoval jsem na notebooku i druhym pocitaci vsude stejnej problem... vyjimecne se nejaky torrent rozjede minimalni rychlosti...
pouzivam aktivne cca 20 trackeru a vsude stejnej problem... jedu torrenty nekolik let, myslim ze hodne dobre vim o co jde takze naprosto vylucuji nejaky problem v nastaveni pocitace, softwaru atd...
dnes jsem volal na technickou podporu prvni clovek vubec nevedel o cem mluvim tak me prepojil na druhyho... druhy vedel presne o cem mluvim, rekl mi ze pred nejakou dobou byl tenhle problem v ramci cele CR a ze uz ho vyresili. Pry je vylouceny aby mi to nejelo kvuli providerovi... rekl jsem mu ze na netu bezi nekolik diskuzi o tomto problemu a on na to "moment poradim se s kolegou"... vypnul si mikrofon a chvili bylo ticho... pak mi rika "lituji ale u nas je vse v poradku, nemohu Vam pomoci"... co dodat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moskyt
|
Zaslal: st, 22.10.2008, 21:50 Předmět: |
|
|
| btw. kdyby aspon nelhali :-/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jan Anonymní IP: 82.113.54.210
|
Zaslal: čt, 23.10.2008, 11:32 Předmět: UPC blokuje DC a TORRENT |
|
|
Ahoj Vsichni
Potvrzuji, ze mam stejny problem, nefunguji torrenty (jsou velmi zpomalene) a dc huby (na huby se nelze pripojit). Podle lokalit, ktere jsou uvedeny v tomto foru jsou postizeni predevsim uzivatele puvodniho Karnevalu.
Moje lokalita je Praha 9, Vysocany, sluzba 20M. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
IP: 77.240.191.2 Anonymní
|
Zaslal: čt, 23.10.2008, 12:37 Předmět: |
|
|
| omlouvam se za spam... ale jeste chci dodat ze moje lokalita je Brno, Veveří |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hans Anonymní IP: 89.29.82.138
|
Zaslal: čt, 23.10.2008, 16:16 Předmět: |
|
|
| Tak ja uz toho mam plne kecky, ma prosim nekdo nejake posledni info kdy to spravi, jinak to rusim. Jsem s UPC teprve 10dni a z toho 7dni nemuzu pouzivat sluzbu (prvni tri dny vse jelo bezvadne), ktera bezi na specialnim portu. nejedna se ani o torrenty ci dc++, je to sluzba, kterou pouzim k praci. Jejich klientske mi neodpovida, des a hruza. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Oggy Anonymní IP: 84.242.72.8
|
Zaslal: čt, 23.10.2008, 16:42 Předmět: |
|
|
Tak u mne (Ostrava) stejny problem. Torrent sice jede cca 70KB/s, ale DC++ ani prd. Prihlasim se na hub, ale uz nevypise seznam prihlasenych uzivatelu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dr_BIlo

|
Zaslal: čt, 23.10.2008, 17:35 Předmět: |
|
|
| Posledních pár dní jednoznačně torrenty nějak omezujou. Doufam, že se rychle daj do kupy, ta rychlost je dost tristní... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moskyt
|
Zaslal: čt, 23.10.2008, 17:44 Předmět: |
|
|
dnes jsem opet volal na technickou podporu... pan mi rekl, ze jim vola vic lidi a ze to nejak probirali a zjistovali a ze z jejich strany nedochazi k zadnymu omezeni techto sluzeb...
pry je ten problem asi na strane nixu a ze nix tyhle sluzby zacal blokovat... to mi prijde jako blbost pac by to potom neslo i jinym poskytovatelum...
no jsem zvedavej jak se to vyvine... zatim mi funguje aspon https...
kazdopadne mi prijde naprosto absurdni, ze muze nejvetsi poskytovatel internetu u nas mit s necim podobnym takovy problemy... naprosta neinformovanost, neznalost, neaktivni pristup... vazne nad tim zustava rozum stat...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|