UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra UPCzone fórum -> Služby
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vitivy
Anonymní
IP: 89.103.127.26

PříspěvekZaslal: po, 20.10.2008, 15:52    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

(Brno stred) Mate pravdu. Prijde mi ze UPC od soboty zacalo pozivat nejaky software, ktery analyzuje pakety a blokuje nektere p2p site. Nejde asi jen o blokovani nekterych portu, nekodovany torrent se mi omezuje na vsech portech - rychlosti minimalni. Pokud je BT protokol zakodovany, tak to vali (...temer...) jak za stara - dalsi dukaz ze tam asi nasadili nejaky packetfiltr.

S SSH vzdalenym pripojenim - a i s nicim jinym (DC nepouzivam) ale nemam zadny problem.
redsaq

PříspěvekZaslal: po, 20.10.2008, 18:13    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Hm, nejde dc a torrenty, volal jsem jim a vyjádření bylo, že neví o žádnem blokováním či omezováním. (Plzeň)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buko

PříspěvekZaslal: po, 20.10.2008, 18:17    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

nevim ja s torrenty problem nemam a DC nepouzivam Pardubicko
redsaq

PříspěvekZaslal: po, 20.10.2008, 18:25    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Divný, dřív jsem stahoval z torrentů i 1MB/s a teď jsem rád, když se to přehoupne přes 20KB/s. Děje se to od pátku/soboty. Na DC huby se prozměnu ani nepřipojim. Volal jsem jim, ale o ničem neví. Jsem si jistej, že chyba neni u mě. Nevíte o tom někdo víc?
speedy_007

PříspěvekZaslal: po, 20.10.2008, 18:36    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

redsaq napsal:
Divný, dřív jsem stahoval z torrentů i 1MB/s a teď jsem rád, když se to přehoupne přes 20KB/s. Děje se to od pátku/soboty. Na DC huby se prozměnu ani nepřipojim. Volal jsem jim, ale o ničem neví. Jsem si jistej, že chyba neni u mě. Nevíte o tom někdo víc?

Je jasný, že to blokujou, ať už záměrně či nevědomky jim tam něco nefunguje, je chyba určitě u nich.
redsaq

PříspěvekZaslal: po, 20.10.2008, 18:39    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

No, v tom případě mají na tech lince dobrý experty. Já nevim jak jinak jim mam oznámit, že jim to nefunguje.
Vitivy
Anonymní
IP: 89.103.127.26

PříspěvekZaslal: po, 20.10.2008, 21:38    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

To je jasny, fakta prece mluvi za sebe... UPC bud nema potrebu hlasit do sveta jaka nova antiP2P opatreni maji, anebo pravdepodobne o tom nevi nic obecni lide na infu, pro ktery by to stejne byl jen drobny technicky detail.
Fireball

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 16:51    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Tak stahovani pres torenty je des bes bida a utrpeni...
Tarman
Anonymní
IP: 89.102.121.18

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 17:38    Předmět: Plzeň-Bory Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

DC jede jako hlemýžď. Než se stihnu vůbec připojit na sever, tak to padne.
Mymak

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 17:57    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

tak pred chvili mi spadnul torrent traffic na 0 (slovy nula) ... to je masakr ... zmena portu nepomaha Evil or Very Mad
IP: 89.103.133.247
Anonymní

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 18:54    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Bude to asi lokální problém, u mě jedou všechny torrenty (privátní i veřejný) plnou rychlostí (up i down).
Lokalita: Brno-Ponava
hh

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 19:25    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mno jestli to spis neni tak ze to postupne nasazujou.
Me to teda taky blbne/nejede Evil or Very Mad
allien

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 19:30    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Na Lesné jedou torrenty v pohodě at jde o privátní či veřejné torrenty,asi to bude lokální.
Ostatní stahování jako DC nepoužívám,jedu hlavně na privátních trackerech,jinak rychlost a stabilita linky je ok.
Kema

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 21:07    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Já nikdy problém se stahováním na DC++ nemíval. Až posledních pár dnů se nemohu připojit na oblíbené HUBy.
Při spuštění StronguDC++ se sice vypíše hlášení:

20:58:11] *** Připojuji k toomaxx.no-ip.cz...
[20:58:11] *** Připojen

ale nenačte se seznam uživatelů ani u jednoho HUBu. Zkoušel jsem i náhodné HUBy ze seznamu HUBů, ale bohužel to nemaká.
Ráno po páté hodině (to vstávám do rachoty) to zase jde normálně, takže je asi něco po trase blokováno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mymak

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 21:31    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

jeste doplnim, ze u vsech torrentu mi to pise ve statusu trackeru "connection closed by peer" Question
redsaq

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 21:50    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Kema, takže říkáš, že ráno to jede normálně? To musim zkusit, ono je těžký když se dc zabýváš a nemůžeš se připojit.
Dahak

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 22:40    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Na teplicku problem taktez Sad

PříspěvekZaslal: út, 21.10.2008, 23:33    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Mohu potvrdit, že UPC filtruje provoz.

Provedl jsem rozsáhlé testování a ověřování a není pochyb o tom, že UPC provádí inteligentní packet filtering.

Pro ty, kdo nerozumí a nejsou s to pochopit technické aspekty tohoto, pak vězte, že není žádný problém v blokování specifického síťového provozu. Především, když není šifrován.

Inteligentní filtrování se projevuje tak, že si vy myslíte, že se jedná o výpadek nebo chybu na vaší straně nebo na straně serveru, ale chyba je u toho, kdo vám dodává konektivitu.

Např. u torrent trackers není problém v tom se dostat na website, stáhnout torrent soubor, ten spustit v torrent clientu, který odešle info na torrent tracker. Tím to ale končí. Torrent client už neobdrží odpověď, ale torrent tracker viditelně informace obdržel, protože indikuje, že je torrent na client straně aktivní. Řešení je prosté. Pokud torrent tracker podporuje šifrované spojení (https) v rámci announce a scrape, při použití https odpověď z torrent trackeru dorazí až do torrent clienta a client začne navazovat individuální spojení.

Ověřováno komplexním sledováním a analýzou provozu jak na aplikační, tak síťové úrovni.

Vzhledem k tomu, že omezení lze pozorovat především na torrent trackers, které neobsahují pouze volně šiřitelná díla a vzhledem k tomu, že nejsou např. v DNS blokovány celé domény inkriminovaných serverů, čili se lze dostat např. přes web browser na daný server, pak lze předpokládat, že se jedná o blokování a filtrování ve spolupráci s tzv. ochrannými autorskými svazy.
hh

PříspěvekZaslal: st, 22.10.2008, 00:28    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Nelze reagovat nez UPC dete do hajzlu
Fireball

PříspěvekZaslal: st, 22.10.2008, 03:28    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Asi tak nejak....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra UPCzone fórum -> Služby Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 42, 43, 44  Další
Strana 3 z 44

Přejdi na: