UPCzone fórum

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Obsah fóra UPCzone fórum
    HledatHledat    Pravidla fóraPravidla fóra      FAQFAQ    Seznam uživatelůSeznam uživatelů     NastaveníNastavení    Soukromé zprávySoukromé zprávy    RegistraceRegistrace    PřihlášeníPřihlášení    WAP verze fóra pro mobilni telefony
UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra UPCzone fórum -> Služby
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sused

PříspěvekZaslal: po, 29.9.2008, 06:46    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Brno - cerna pole. o vikendu DC i torrenty uplne v pohode.. rychlost 750kB/s +. ale nejak moc netaham. jen prilezitostne..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
IP: 89.102.70.57
Anonymní

PříspěvekZaslal: po, 29.9.2008, 14:35    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Když šáhnou na www.rapidshare.com tak je nakopu do prdele!!! já přeči nebudu platit za rapid 1440kč na 1rok abych stahoval omezenou rychlostí!!!!! ať to jede jak mám rychlí net
4096kb/s = takže 510KB/s žádnou menší rychlost nesnesu max 500KB/s
Volvo245

PříspěvekZaslal: po, 29.9.2008, 15:38    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Laughing Laughing Laughing
IP: 89.103.66.195
Anonymní

PříspěvekZaslal: út, 30.9.2008, 18:45    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

bude se to týkat taky rapidu.com??
Tukancheez

PříspěvekZaslal: st, 1.10.2008, 10:36    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
bude se to týkat taky rapidu.com??

Nevím o ničem, že by někde něco blokovali.
Řekl bych, že se tu pouze nese fáma o tom, že "někdo jednou řekl" Smile
paina

PříspěvekZaslal: st, 1.10.2008, 10:54    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

No, pokud Rapid nezacal stavkovat, tak UPC zacalo uplatnovat shapeing nebo policing na urcity druh provozu. Vcera to bylo naprosto nepouzitelne. Stahne se par MB a pak se to kousne. Speedmetr ukazoval spravne mojich 6 Mb/s. Takze neco se urcite deje.
IP: 89.102.71.198
Anonymní

PříspěvekZaslal: st, 1.10.2008, 15:11    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Má nato právo omezovat rychlost na určitých stránkách.
Rapidshare,com ať nato nešahají!!! nebo dám výpověď protože aby stahoval menší rychlostí než si platím tak to nemá cenu.
Bender

PříspěvekZaslal: čt, 2.10.2008, 07:32    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Redukovat rychlost na určitý servery nebo porty je samozřejmě špatně, ale pro mě jsou důležitější parametry jako je latence (ping) takže radši budu když mě rychlost občas poklesne o nějakou rozumnou hodnotu, ale ping zůstane nízký. Nevidím důvod proč by lidé, kteří si chtějí třeba online zahrát nějakou hru měli být omezováni notorickýma stahovačema, proto mají asi na UPC nějakou prioritu paketů a holt pro stahování je nastavena na nižší prioritu než třeba voip a online gaming.
Slamb

PříspěvekZaslal: čt, 2.10.2008, 16:07    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Bender napsal:
radši budu když mě rychlost občas poklesne o nějakou rozumnou hodnotu, ale ping zůstane nízký

takovejch zákazníků by upc potřebovalo víc Laughing
Jiricek
Anonymní
IP: 89.103.198.102

PříspěvekZaslal: čt, 2.10.2008, 20:34    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Jj, mi to taky dycky večer klesne na rozumnou hodnotu 1,3 Mbps na 20 Mbps přípojce... Ale ping zůstává zachován !!! Very Happy
Bender

PříspěvekZaslal: pá, 3.10.2008, 07:35    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Jiricek napsal:
Jj, mi to taky dycky večer klesne na rozumnou hodnotu 1,3 Mbps na 20 Mbps přípojce... Ale ping zůstává zachován !!! Very Happy

Heh, to je samozřejmě extrém...
IP: 62.129.33.198
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá, 3.10.2008, 08:35    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Přesně tak... Extrém... za 1693 měsíčně....
loskatos

PříspěvekZaslal: po, 13.10.2008, 00:44    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Bender napsal:
...... Nevidím důvod proč by lidé, kteří si chtějí třeba online zahrát nějakou hru měli být omezováni notorickýma stahovačema, proto mají asi na UPC nějakou prioritu paketů a holt pro stahování je nastavena na nižší prioritu než třeba voip a online gaming...........

Já zase nevidím žádný důvod proč by UPC mělo dát přednost nějakým online gamesám před mým (i legálním) stahováním...

Mělo by jet oboje a oboje stejně rychle, oboje se stejným pingem Rolling Eyes
Brymik
Anonymní
IP: 89.102.31.155

PříspěvekZaslal: ne, 19.10.2008, 20:25    Předmět: DC nejede (brno) Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

intenet funguje bez problemu, ale DC ani torrnety me nejdou...celej den sedim u kompu a pročítám všechny možný fóra, kde se o tom píše...tenhle problem jste řešili na konci zaří.Mě to valilo v te dobe bez problemu....ale jako bych to zakřikl a nejede me to ted...jestli jsem to teda dobře pochopil, tak mě nezbývá nic jiného než čekat až se UPC mylostivě rozmyslí a zase p2p povolí jo?
Má někdo teď taky stejnej problem jako ja? Jde me o to, jestli jsem v tom sám, atím pádem to asi nebude chyba providera nebo, jestli je nás víc a je to chyba providera...
Lokalita: Brno.
speedy_007

PříspěvekZaslal: ne, 19.10.2008, 21:25    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

V Brne mam tentyz problem... nejede mi vubec DC++ a torrenty vypadavaji taky. Navic mam problem kamkoliv se pripojit pres SSH a i sifrovane spojeni na mail pres SSL mi nejede...
Dalis
Anonymní
IP: 89.102.98.4

PříspěvekZaslal: ne, 19.10.2008, 21:42    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Ostrava: DC++ mi taky celý víkend nejede, net sice jede, ale stahování přes rapids, sice stahuje, ale nějak se to seká, rychlost to píše dobře, ale vždycky se to tak na 5 sec. kousne, pak to chvilku jede a zas, tož nevím... Crying or Very sad
Brymik
Anonymní
IP: 89.102.31.155

PříspěvekZaslal: ne, 19.10.2008, 22:00    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

je to fakt šílený...takže je jasne, že UPC zase kouzlí...Crying or Very sad Doufám jen, že to zase brzy povolí a nastavi sit tak, aby byla stabilní...nic jiného nám asi nezbude...myslím, že je asi zbytečný jim volat...jedine co by asi řekli by bylo, že se na problemu intenzivně pracuje nebo, že problem je na me stranně...
Z jaké části Brna jsi speedy_007? já Žabovřesky
renca

PříspěvekZaslal: ne, 19.10.2008, 22:09    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Dalis napsal:
Ostrava: DC++ mi taky celý víkend nejede, net sice jede, ale stahování přes rapids, sice stahuje, ale nějak se to seká, rychlost to píše dobře, ale vždycky se to tak na 5 sec. kousne, pak to chvilku jede a zas, tož nevím... Crying or Very sad

Se stahováním a nejen z rapidu mám úplně stejnou zkušenost - strašné a nekonečné ...
speedy_007

PříspěvekZaslal: po, 20.10.2008, 08:35    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Brymik napsal:
je to fakt šílený...takže je jasne, že UPC zase kouzlí...Crying or Very sad Doufám jen, že to zase brzy povolí a nastavi sit tak, aby byla stabilní...nic jiného nám asi nezbude...myslím, že je asi zbytečný jim volat...jedine co by asi řekli by bylo, že se na problemu intenzivně pracuje nebo, že problem je na me stranně...
Z jaké části Brna jsi speedy_007? já Žabovřesky

Ja - Brno-Lisen, volat jim tak ci onak budu, jelikoz mi nejede to SSH, SSL (puty, nektere maily co mam pres sifrovane spojeni a taky SCPcko), uvidime jak se vyjadri - torrenty mi az tak nevadi, ale s**e me, ze si od te doby neprectu doma firemni postu a nemuzu kolegum nic uploadovat na server.
Piposek
Anonymní
IP: 89.103.198.102

PříspěvekZaslal: po, 20.10.2008, 14:21    Předmět: Odpovědět na prispěvek Odpovědět s citátem

Hmmm, tak mě prozměnu nejde zase DC++. Už píšu reklamaci, protože takové manýry mě fakt nudí. Na ADSL člověk zaplatí poloviční paušál a jede mu úplně všechno... Zabijácké torrenty nechají běžet a DC bloknou, aby i slušní DCčkáři začli používat torrenty a kleklo jim to úplně (už teď je rychlost na 20 mbps extreme okolo 1,5 - 4.. maximálně 5).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra UPCzone fórum -> Služby Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 42, 43, 44  Další
Strana 2 z 44

Přejdi na: