Stránka 1 z 2

TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 12:13
od Farkpoint
Ahoj chci se zeptat budu si od UPC objednavat Internet a dostanu k nemu TV start zdarma. Diky tomu nebudu jiz potrebovat zadny STB a mohu k propojeni TV a zasuvky pouzit tento kabel? A pujdou mi i HD kanaly?

https://www.alza.cz/hama-antenni-koaxia ... 1009#popis

Diky.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 13:48
od YABAKA

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 13:54
od Farkpoint
Prosím o odpoved na otazku ohledne kabelu zda-li je spravny a zda-li pujdou pres nej HD kanaly.
To je jedine co me zajima tak si prosim odpuste zbytecne komentare ktere s mou otazkou nijak nesouvisi!

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 13:58
od YABAKA
Nejseš krapet na hlavu? Hodil jsem ti seznam kanálů, který pojedou v rámci té nabídky Klasik. A jestli máš problém pochopit psanej text, tak zajdi k doktorovi.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 14:01
od Farkpoint
Ja nevim kdo neumi pochopit otazku. Ptal jsem se jestli pres tento kabel https://www.alza.cz/hama-antenni-koaxia ... 1009#popis pripojim tv k ucastnicke zasuvce a zda-li pres ten kabel pobezi HD kanaly. Kde vidis otazku jake kanaly ta nabidka obsahuje?!

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 14:21
od Adolf.Shitler
Koaxiální kabel si nechej vyrobit někde na míru v prodejně s anténní technikou, nejlépe v provedení Belden a kovové konektory na obou stranách, v Brně např. firma OMKO na Kaštanové nebo Staňkové. Hotové účastnické šňůry a ještě HAMA, to nemá na kabelovce co pohledávat.
Na tu otázku si dovolím odpovědět sám - když se ptáš na HD kanály a někdo ti nalinkuje seznam programů, tak jistě není tak těžké si přečíst, jestli ta nabídka HD programy obsahuje nebo ne, tj. jestli ti půjdou a jaké.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 14:39
od Tondaost
HD programy ve Startu nejsou. Za HD se platí zvlášť, proto tam nejsou. Jsou jen v placených nabídkách Klasik a Komfort.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 14:41
od retron
nepujde, na jedné straně musí být F-konektor (šroubovací) a na druhe klasický IEC, alespoň tak to většinou bývá
v HD jsou pouze programy ČT kromě : D/art, Prima a Barrandov

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 15:10
od sodekcz
Kabel k TV by ti mohl dodat technik při zapojování zásuvky. Aspoň já jsem to tak měl.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 15:33
od ski1961
Tondaost píše:HD programy ve Startu nejsou. Za HD se platí zvlášť, proto tam nejsou. Jsou jen v placených nabídkách Klasik a Komfort.


a kde jste zase vzal, že tam HD programy nejsou ? jsou tam komplet všechny od ČT + kanál UPC Show

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 16:15
od Retiree
retron píše:nepujde, na jedné straně musí být F-konektor (šroubovací) a na druhe klasický IEC, alespoň tak to většinou bývá
v HD jsou pouze programy ČT kromě : D/art, Prima a Barrandov
Mýlíš se, nebo neopodstatněně zevšeobecňuješ svou zkušenost.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: stř, 11.1.2017, 23:56
od tomus
Pro HD kanaly zadny extra koaxialni kabel neexistuje, takze nemusis mit strach s jejich prijimem.
Co se tyka nakupu kabelu, tak bych se urcite ridil radou Adolfa a urcite nekupoval takovy smejdy jako je Hama, protoze tyhle kabely mivaji mizerne stineni a pak ti do kabelu naleze ruseni a mas po sledovani tv.
No a k tem konektorum, nektere zasuvky UPC maji na vystupu pro tv kulaty IEC konektor, jine zase pro zmenu sroubovaci F, takze se musis podivat jakou zasuvku mas doma.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: čtv, 12.1.2017, 10:39
od Adolf.Shitler
Případně nechat udělat kabel s F konektory a vzít k tomu kovové redukce na IEC (ty stojí 20-30Kč za kus, takže žádná tragédie).

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: pát, 13.1.2017, 18:07
od Zlaťák
To jsem z toho jelen.
Píšu na UPC (Facebook) dotaz ohledně Primy Max v SD rozlišení:
Já:
Dobrý den,
pojede někdy Prima MAX v nabídce TV Start? Projel jsem všechny kanály a mám tu jen zakódovanou Prima MAX HD.

UPC:
Dobrý den, Martine. Ne, Prima MAX HD je dostupná v Klasiku, Komfortu a Kompletu.

Já:
Neptám se na HD ale SD verzi, která má být v nabídce TV Start (dle vašich stránek) a není tam.

UPC:
Martine, Prima MAX SD v naší nabídce není. Pouze HD verze, která je dostupná, jak jsem psal, v nabídkách Klasik, Komfort a Komplet. Přehled programů v nabídce TV Start naleznete zde http://www.upc.cz/snippets/programy/digimini_all

Já:
Vždyť v tom vašem odkazu Primu Max máte. Tak proč tu píšete, že tam není!?
I tady ju máte:
http://www.upc.cz/televize/programy

UPC:
Druhý den bez reakce.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: pát, 13.1.2017, 18:18
od ski1961
Prostě klasickej UPC blbákov..k tomu se nedá ani nic říci..na jejich stránkách tu Primu Max v SD mají, ale jen teoreticky, prakticky bohužel ne :-)

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: pát, 13.1.2017, 18:34
od Retiree
Prima Max, v HD verzi je dostupná v DVB-C, v SD verzi je dostupná v DVB-T.
Nevidím důvod, proč by stanice Prima Max SD měla být dostupná v DVB-C.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: pát, 13.1.2017, 18:45
od Zlaťák
Třeba proto, že pokud mám kabelovku, platím za ní (i když jen blbých 30Kč měsíčně), chytám logicky signál na DVB-C?
Já v tom vidím docela logiku. Kabelová televize ->kabelový tuner.
Nebo, že by to ještě nakouskovali i přes satelitní tuner? Něco přes DVB-C, něco přes DVB-T a něco přes DVB-S? :roll:

Se stejnou logikou můžu říct, proč by třeba ČT1 HD mělo jet v DVB-C, když už jede v DVB-T.

Hlavně jsem v nabídce na stránkách UPC (ani v ceníku) nenašel zmínku o tom, že by to mělo jet jen v DVB-T.

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: pát, 13.1.2017, 18:46
od ski1961
Retiree píše:Prima Max, v HD verzi je dostupná v DVB-C, v SD verzi je dostupná v DVB-T.
Nevidím důvod, proč by stanice Prima Max SD měla být dostupná v DVB-C.


Ten příspevěk přece není o tom, proč by měla být Prima Max SD v DVB-C, kde se o tom píše ? Ten blbákov je o tom, že TV Start je přece tzvn. Digi-mini, což je DVB-T, pokud se nepletu a UPC tazateli odpovídá, že Primu Max v SD nemají, ačkoliv přikládají odkaz na Tv Start(digi-mini) , kde Prima max v SD v tom seznamu existuje. To je ten blbákov !!!

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: pát, 13.1.2017, 20:38
od ould
Zlaťák píše:Třeba proto, že pokud mám kabelovku, platím za ní (i když jen blbých 30Kč měsíčně), chytám logicky signál na DVB-C?
Já v tom vidím docela logiku. Kabelová televize ->kabelový tuner.
Nebo, že by to ještě nakouskovali i přes satelitní tuner? Něco přes DVB-C, něco přes DVB-T a něco přes DVB-S? :roll:

Se stejnou logikou můžu říct, proč by třeba ČT1 HD mělo jet v DVB-C, když už jede v DVB-T.

Hlavně jsem v nabídce na stránkách UPC (ani v ceníku) nenašel zmínku o tom, že by to mělo jet jen v DVB-T.


"...že pokud mám kabelovku, platím za ní (i když jen blbých 30Kč měsíčně),..."
Ty woe 30Kč za kabelovku jsem neplatil ani někdy kolem roku 1994 kdy se k nám "vetnul" Kabel+ a zřídil nám v domě zásuvky zadara :shock:

Re: TV start k internetu zdarma

PříspěvekNapsal: pát, 13.1.2017, 20:42
od ould
Teď jsem si to po sobě přečetl a aby to nebylo pochopeno nějak jinak, měl jsem na mysli, že jsem v tom roce 1994 platil nějakých 45Kč za nějakých 9 programů :)