opakované vyskakování loga HBBTV

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod revengeboy » stř, 10.2.2016, 09:11

Zdravím všechny,
v poslední době se mi stává, že se opakovaně v intervalu několika vteřin objevuje logo "červeného tlačítka". Vždy se objeví, po chvíli zmizí. Konkrétně na Primě, někdy i na ČT. Musím odpojit LAN kabel, abych se toho zbavil. Druhý den kabel připojím a je vše zase OK. Zkoušel jsem monitorovat ping a na nějaké výpadky na LAN (router) to nevypadá. Měl by někdo tip, v čem by mohl být problém?
revengeboy
 
Příspěvky: 19
Bydliště: Brno


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod hlavsar » stř, 10.2.2016, 10:47

To same v Melniku. Nekdy mi pomuze vypnout/zapnout TV. TV LCD Samsung
hlavsar
 
Příspěvky: 213


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod DariusCZ » pát, 12.2.2016, 00:07

Taky. Praha. LCD Samsung
DariusCZ
 
Příspěvky: 14


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod retron » pát, 12.2.2016, 10:18

měl jsem podobný problém při slabším wifi signálu ale u Prima (COOL) to vidím spíš na další formu reklamy, aktuálně tam u RED hbbtv dotu vyskakuje BMW X1
retron
 
Příspěvky: 305
Bydliště: Praha


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod revengeboy » pon, 15.2.2016, 07:10

Jen doplním - taktéž mám Samsung.ˇ
Tohle nebude forma reklamy :-) to BMW je opravdu reklama, ale to, co mám na mysli já, je jen klasické "červené tlačítko".
revengeboy
 
Příspěvky: 19
Bydliště: Brno


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod Hanys88 » čtv, 14.4.2016, 13:27

Dnes jsem se stejným problémem kontaktovat podporu Samsung CZ :

V tomto případě zkuste provést tovární nastavení televizoru (ten ovšem smaže všechna data včetně naladěných kanálů a bude potřeba je naladit znovu) v Menu - Podpora - Automatická diagnostika - obnovit (případně pin 0000)
Poté ještě resetujte SmartHub:
Menu – Smart Hub – Tools (tlačítko na ovladači) – nastavení - Obnovit (případně pin 0000)
Poté prosím nastavete HbbTV znovu
Vyzkoušejte prosím tento postup, v případě, že by se Vám tento postup nedařil, kontaktujte nás prosím znovu.
Hanys88
 
IP: 151.88.22.13


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod revengeboy » pon, 18.4.2016, 09:23

To s tím továrním nastavením se mi moc nezdá, i když samozřejmě za pokus to stojí.
revengeboy
 
Příspěvky: 19
Bydliště: Brno


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod hlavsar » pon, 18.4.2016, 10:49

Tuto odpoved jsem od Samsung podpory dostal pri reseni jineho problemu a vysledkem byl "vopruz" se znovunaladenim telky. Ja cekam na nejakyho "odvazlivce" co to zkusi, ja do toho urcite nejdu!
hlavsar
 
Příspěvky: 213


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod Hanys88 » pon, 18.4.2016, 12:25

Tovární nastavení nepomohlo. - jen ztráta času.

Zatím jsem vysledoval, že problém nastane při sledování TV Prima (všech programů) - vypadá to, když jsou reklamy dojde k problému s Hbbtv ( pak vyskakuje okno s č.tl.) ale už i na programech CT. (nutné vypnout TV nebo LAN kabel, nebo vypnout Datovou službu v TV).
Jen dívání na ČT zatím bez problémů s HbbTv (koukám málo - tak to není 100% ověřeno)

Samsung opět kontaktován -> obraťte se na servis střediska (asi oprava TV když problém máme v po celé ČR)
Doporučili mi kontaktovat Primu (což jsem již o víkendu udělal)
Hanys88
 
IP: 151.88.22.13


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod Retiree » pon, 18.4.2016, 13:10

Nejen na tv Samsung způsobuje HbbTV Prima problém :x Proč každý provozovatel tv vymýšlí své vlastní řešení HbbTV a nedrží se funkčního standardu?
exKarneval
Retiree
 
Příspěvky: 1782
Bydliště: Teplice


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod revengeboy » úte, 19.4.2016, 06:53

Taky mám dojem, že to souvisí s reklamami. Na druhou strau je zvláštní, že to dělá i ČT. Ale jsem přesvědčen, že to začalo blbnout, jakmile spustila své zkušební HBBTV právě Prima.
Z UPC mi neporadili - tam ani pořádně technik nevěděl, co je to HBBTV a když jsem řekl, že PING je v pořádku, zeptal se, jak to myslím "ping"? Z Primy se neráčili odpovědět a z předchozích zkušeností vím, že je naprosto zbytečně psát na Samsung. Takže s tím asi nenaděláme nic :-(
revengeboy
 
Příspěvky: 19
Bydliště: Brno


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod Hanys88 » stř, 20.4.2016, 11:21

Prima odpověděla: předáváme technickému úseku k vyjádření.
Nedávám tomu moc ale co kdyby se to povedlo ... :roll:
Hanys88
 
IP: 151.88.22.13


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod Machy » úte, 10.5.2016, 20:34

Něco nového? Už mi to vyskakuje měsíc a žádná změna... mimochodem píšu z Kladna..
Machy
 
IP: 89.177.87.179


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod Pavel m » čtv, 12.5.2016, 08:43

10.5.2016 jsem dostal novou verzi SW 1450 televize Samsung UE 48J5572 .Televize připojena k internetu automatické stažení a instalace.
Pavel m
 
Příspěvky: 899
Bydliště: Most

Internet: 200 M
Televize: Komplet

Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod becvys » čtv, 12.5.2016, 20:36

To je zvláštní. Že by měl samsung až takový problém. Osobně bych postupoval, zkusil bych pozemní DVB-t jestli dělé to samé. Když ano tak laborovat trochu jak někdo psal víše s příjmem přes wifi a LAN. Přislabším signálu nebo výpadcích by to mohlo takhle vyskakovat. Pak už nevím. U LG jsem měl taky kdysi podobný problém a jen u Primy když se testovalo HBB tv, ale to byla chyba od nich. Tak hodně štěstí.
becvys
 
Příspěvky: 14


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod revengeboy » pon, 16.5.2016, 06:16

Pavel m píše:10.5.2016 jsem dostal novou verzi SW 1450 televize Samsung UE 48J5572 .Televize připojena k internetu automatické stažení a instalace.


A změnilo se něco?
revengeboy
 
Příspěvky: 19
Bydliště: Brno


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod pavlus » ned, 22.5.2016, 17:18

Proč mi nefunguje hbbtv u stanic prima sni u jednoho u ct mi to jde v poho najedu na televize od prima a nic
pavlus
 
IP: 178.209.135.253


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod noski » pát, 3.6.2016, 12:20

Nemůže se třeba jednat o problém s TV Seznamu? Mám dojem, že se ty problémy časově kryjí se spuštěním?
noski
 
IP: 82.209.15.98


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod revengeboy » pon, 6.6.2016, 05:58

Nenapadá mě - po technické stránce - jak by mohla TV Seznam souviset s s HbbTV na Primě, popř. ČT. Ale každopádně Seznam začal vysílat teprve před několika dny, jestli se nepletu.
revengeboy
 
Příspěvky: 19
Bydliště: Brno


Re: opakované vyskakování loga HBBTV

Příspěvekod Standa » pon, 6.6.2016, 07:44

pavlus píše:Proč mi nefunguje hbbtv u stanic prima sni u jednoho u ct mi to jde v poho najedu na televize od prima a nic

Co napsat typ TV, lokalitu, a zdroj signálu (DVBT/DVBC)
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1581
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Další

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: pukacs a 2 návštevníků

cron