Horizon Go

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

Re: Horizon Go

Příspěvekod IQ2 » ned, 30.10.2016, 13:29

Trvale prihlaseni webovy Horizon zrusil, mam pocit, ze jim to nikdy nefungovalo :/
:: Georgo10
IQ2
 
Příspěvky: 12
Bydliště: Praha


Re: Horizon Go

Příspěvekod Tomáš62 » ned, 30.10.2016, 17:08

Mne vo Windows 10 to tiež chodí oveľa lepšie v IE11 ako vo Firefoxe, ale tam zase neviem zväčšiť obraz na celú obrazovku. Nechápem prečo?
Tomáš62
 
IP: 89.173.90.239


Re: Horizon Go

Příspěvekod PetrM » ned, 30.10.2016, 17:23

@hpfunny
To mám nastavené, ale nefunguje to.

@Tomáš62
No já bych to rád uchodil ve Firefoxu, IE já nerad.
Uživatelský avatar
PetrM
 
Příspěvky: 75
Bydliště: Plzeň - Bolevec


Re: Horizon Go

Příspěvekod ivan.p » ned, 30.10.2016, 18:34

Ve win 10 jsem bádal 1/2 dne. Musíte být přihlášeni přes účet Microsoft, nebo ověřeným účtem. Pak si IE pamatuje přihlašovací údaje a nemusíte to pokaždé vypisovat znovu. Pokud v IE není vidět tlačítko na maximalizaci obrazu, je to nastavením zobrazení. Měl jsem nastaveno na tabletu 250% a taky mi to nešlo. Po zmenšení na 200% je už to OK.
ivan.p
 
Příspěvky: 17


Re: Horizon Go

Příspěvekod Návštěvník » ned, 30.10.2016, 20:58

Tomáš62 píše:Mne vo Windows 10 to tiež chodí oveľa lepšie v IE11 ako vo Firefoxe, ale tam zase neviem zväčšiť obraz na celú obrazovku. Nechápem prečo?

Zmáčknětě F11 a budete mít fullscreen hned, alespoň mě to na W10 a IE funguje.
Návštěvník
 
IP: 89.102.175.58


Re: Horizon Go

Příspěvekod Tomas62 » pon, 31.10.2016, 13:54

Cez F11 sa mi obrazí len pravá polovica obrazu a cez značku v pravo dole zase len celkom maličký kúsok obrazu na celej dĺžke úplne dole. Ak však video v tomto stave zastavím, stojací obraz sa zobrazí na celej strane! Funguje to tak len v IE11, kde je inak vinikajúci obraz (v Firefoxe je kvalita mizerná, často sa video zastavuje a nahráva, ale zase môžem obraz zväčšiť na celú obrazovku). Všade inde však prechod videa na celú stranu funguje bez akýchkoľvek problémov, len v Horizon Go to v IE11 blbne.
Tomas62
 
IP: 89.173.90.239


Re: Horizon Go

Příspěvekod Tomas62 » pon, 31.10.2016, 13:55

Cez F11 sa mi obrazí len pravá polovica obrazu a cez značku v pravo dole zase len celkom maličký kúsok obrazu na celej dĺžke úplne dole. Ak však video v tomto stave zastavím, stojací obraz sa zobrazí na celej strane! Funguje to tak len v IE11, kde je inak vinikajúci obraz (v Firefoxe je kvalita mizerná, často sa video zastavuje a nahráva, ale zase môžem obraz zväčšiť na celú obrazovku). Všade inde však prechod videa na celú stranu funguje bez akýchkoľvek problémov, len v Horizon Go to v IE11 blbne.
Tomas62
 
IP: 89.173.90.239


Re: Horizon Go

Příspěvekod Tomas62 » pon, 31.10.2016, 13:56

Cez F11 sa mi obrazí len pravá polovica obrazu a cez značku v pravo dole zase len celkom maličký kúsok obrazu na celej dĺžke úplne dole. Ak však video v tomto stave zastavím, stojací obraz sa zobrazí na celej strane! Funguje to tak len v IE11, kde je inak vinikajúci obraz (v Firefoxe je kvalita mizerná, často sa video zastavuje a nahráva, ale zase môžem obraz zväčšiť na celú obrazovku). Všade inde však prechod videa na celú stranu funguje bez akýchkoľvek problémov, len v Horizon Go to v IE11 blbne.
Tomas62
 
IP: 89.173.90.239


Re: Horizon Go

Příspěvekod Marek-26 » pon, 31.10.2016, 15:44

Je třeba si uvědomit, že k přehrávání videí u Horizon Go je třeba plugin Silverlight, což je produkt Microsoftu. Proto na IE funguje lépe. A také, že to F11 co zmiňujete bude nejspíše funkční hlavně na HTML5 a Flash videa.
Uživatelský avatar
Marek-26
 
Příspěvky: 2754
Bydliště: Brüx


Re: Horizon Go

Příspěvekod PetrM » pon, 31.10.2016, 16:39

Tak jsem to teď zkusil se sebezapřením v IE11, a taky si to přihlášení nepamatuje. :-/
Funguje to někomu??
Uživatelský avatar
PetrM
 
Příspěvky: 75
Bydliště: Plzeň - Bolevec


Re: Horizon Go

Příspěvekod ludekfilm » pon, 31.10.2016, 19:37

V IE (W10 OS) si Horizon Go přihlášení pamatuje, alespoň do doby než provedu "čištění" pomocí Wise care nebo CCleaner, pak si IE pamatuje heslo ale musím se přihlásit. Roztažení na celou plochu monitoru funguje znakem v pravém dolním rohu a návrat je klávesou ESC. V IE jede plynule i na notebooku s pomalejším připojením.
ludekfilm
 
Příspěvky: 29
Bydliště: Praha


Re: Horizon Go

Příspěvekod PetrM » úte, 1.11.2016, 02:08

Tak to nechápu, mám stejnou konfiguraci, a nemám ani zašrtávátko na zapamatování v přihlašovacím dialogu, ani se mi IE neptá, jestli chci uložit heslo. :-(
Přes jakou přesně adresu na Horizon Go chodíš?
Uživatelský avatar
PetrM
 
Příspěvky: 75
Bydliště: Plzeň - Bolevec


Re: Horizon Go

Příspěvekod YABAKA » úte, 1.11.2016, 09:08

Obrázek
Uživatelský avatar
YABAKA
 
Příspěvky: 1859


Re: Horizon Go

Příspěvekod ludekfilm » úte, 1.11.2016, 10:59

Přihlašuji se přes https://www.horizon.tv/cs_cz/live-channels.html , heslo si IE pamatuje viz předchozí příspěvek, ale následující den se mnohdy musím přihlásit znovu, díky zapamatování hesla je to jen o jedno kliknutí navíc.
ludekfilm
 
Příspěvky: 29
Bydliště: Praha


Re: Horizon Go

Příspěvekod PetrM » úte, 1.11.2016, 11:04

@YABAKA
Dík, to mám nastaveno správně v IE i ve FF, ale vypadá to, že browser vůbec nezaznamená, že se někam přihlašuju. V IE si to ani nepamatuje můj login, musím ho pokaždé vypisovat.
Uživatelský avatar
PetrM
 
Příspěvky: 75
Bydliště: Plzeň - Bolevec


Re: Horizon Go

Příspěvekod YABAKA » úte, 1.11.2016, 11:13

Pak jedině výchozí nastavení IE11, občas se to s těma formulářema a heslama holt podělá.
Uživatelský avatar
YABAKA
 
Příspěvky: 1859


Re: Horizon Go

Příspěvekod michal78 » úte, 1.11.2016, 21:22

Chci se zeptat na problem s Horizon Go.Po aktualizaci tabletu už nejde spustit tv,co stím?
michal78
 
IP: 89.103.75.210


Re: Horizon Go

Příspěvekod tomus » úte, 1.11.2016, 21:31

Zkus vypnout/zapnout tablet,me to vzdy pomohlo.
Admin fora
Uživatelský avatar
tomus
Administrátor fóra
 
Příspěvky: 8163
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod Jaku » stř, 2.11.2016, 13:14

PetrM píše:@YABAKA
Dík, to mám nastaveno správně v IE i ve FF, ale vypadá to, že browser vůbec nezaznamená, že se někam přihlašuju. V IE si to ani nepamatuje můj login, musím ho pokaždé vypisovat.


Já login nevypisuji. Použiju myš a double click mi nabídne dříve použité jméno.
Uživatelský avatar
Jaku
 
Příspěvky: 1028
Bydliště: Sokolov

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Basic

Re: Horizon Go

Příspěvekod hlavsar » stř, 2.11.2016, 18:47

Presne tak. V Google Chrome jede Horizon, ale je to takove polovicni....Nejede zpetne prehravani a UPC Prime. Tady to stale pise info o tom, ze Chrome nepodporuje Silverlight!? Treba to kluci jeste dodelaj.
hlavsar
 
Příspěvky: 214


PředchozíDalší

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 5 návštevníků

cron