Horizon Go

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

Re: Horizon Go

Příspěvekod pol241 » úte, 25.10.2016, 13:33

Před více než půl rokem mi David z UPC garantoval, že během dvou měsíců regionální CT bude b HORIZON GO. No skutek utek.
pol241
 
Příspěvky: 141
Bydliště: Frýdek


Re: Horizon Go

Příspěvekod David - UPC » úte, 25.10.2016, 13:58

Dobrý den,
stále probíhá výběrové řízení u České televize a z toho důvodu zatím nemáme k dispozici nový stream, kdy bychom mohli signál distribuovat dle lokalit. Jakmile bude výběrové řízení hotové, bude regionální vysílaní ČT dostupné jak v digitálním vysílání, tak v nabídce TV START.
David - UPC
David - UPC
 
Příspěvky: 65
Bydliště: Praha


Re: Horizon Go

Příspěvekod pol241 » úte, 25.10.2016, 14:28

Takže to bude jak u konkurence?
CT - SM
CT - JM
CT - Klasika
pol241
 
Příspěvky: 141
Bydliště: Frýdek


Re: Horizon Go

Příspěvekod YABAKA » úte, 25.10.2016, 14:40

Výrazům SM a Klasika rozumím, ale co je sakra JM? :D
Uživatelský avatar
YABAKA
 
Příspěvky: 1859


Re: Horizon Go

Příspěvekod pol241 » úte, 25.10.2016, 14:44

Brněnské studio, pokud nemyslíš něco jiného XXX
pol241
 
Příspěvky: 141
Bydliště: Frýdek


Re: Horizon Go

Příspěvekod vpa » úte, 25.10.2016, 14:52

Asi to bude jinak, nevím aktuální stav, dost možná že to neví nikdo, ale Čechy se měly rozdělit na 3 oblasti, Praha a nová studia Hradec Králové a České Budějovice.
Aha tak to mají rozdělené na Střed, Severovýchod a Jihozápad viz http://www.ceskatelevize.cz/porady/1011 ... i-redakce/
Uživatelský avatar
vpa
 
Příspěvky: 346
Bydliště: Hradec Králové

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Basic

Re: Horizon Go

Příspěvekod Standa » úte, 25.10.2016, 15:02

Správně by mělo být Čech, Jiźní Morava, Severní Morava

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1591
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon Go

Příspěvekod Giovanni » úte, 25.10.2016, 20:17

Čus. Nechce se mi prohledávat takhle obsáhlý topic, takže půjdu rovnou k věci. Kdy bude konečně HGO na jiný platformě než je Silverlight? Ten IExplorer mě zničí... Pokud možno fundovaná odpověď. Díky.
Giovanni
 
Příspěvky: 5
Bydliště: Plzeň


Re: Horizon Go

Příspěvekod potox » úte, 25.10.2016, 20:40

Nikto zatiaľ nevie ani UPC
potox
 
Příspěvky: 53
Bydliště: Trnava


Re: Horizon Go

Příspěvekod Giovanni » úte, 25.10.2016, 20:43

OK, díky. A druhý dotaz, má někdo tip jak obejít ten jejich blok rootovaných telefonů? O nesmyslnosti této "featury" mluvit raději nebudu...
Giovanni
 
Příspěvky: 5
Bydliště: Plzeň


Re: Horizon Go

Příspěvekod potox » úte, 25.10.2016, 21:07

Akú chybu vypisuje? alebo toto http://rootedapk.com/APK_Horizon-Go_Rooted.html
potox
 
Příspěvky: 53
Bydliště: Trnava


Re: Horizon Go

Příspěvekod Giovanni » úte, 25.10.2016, 21:58

4101, tohle jsem zkoušel ...
Giovanni
 
Příspěvky: 5
Bydliště: Plzeň


Re: Horizon Go

Příspěvekod potox » úte, 25.10.2016, 23:23

aké máš zariadenie. máš widewine drm https://play.google.com/store/apps/deta ... ng.drminfo
potox
 
Příspěvky: 53
Bydliště: Trnava


Re: Horizon Go

Příspěvekod Giovanni » stř, 26.10.2016, 15:53

Samsung Galaxy S4 Mini a ano, mám
Giovanni
 
Příspěvky: 5
Bydliště: Plzeň


Re: Horizon Go

Příspěvekod Verdem » čtv, 27.10.2016, 17:21

Zdravim,
Mám problem s horizon GO na PC strašne mi to seká a obraz je otrasný trvá to asi mesiac predtým bolo všetko v poriadku a stále píše ukladám do vyrovnávacej pamete. Predtým pri zapnuti naskočil zlý obraz a za chvilu mi skočilo na hd teraz mi naskoči na hd a hned sa prepne na obraz čo sa ani nedá pozerať. Neviete niekto náhodou čo sa s tým dá robiť? preinštaloval som aj silverlight aj flash player ale žiadna zmena na mobile a tablete mi všetko ide bez problémov iba na PC je problém.
Verdem
 
IP: 188.167.97.94


Re: Horizon Go

Příspěvekod Pepe » sob, 29.10.2016, 17:12

Jaký prohlížeč používáte?
Vyzkoušejte IE11 místo Firefoxu a mělo by Vám to jít líp
Naposledy upravil Pepe dne ned, 30.10.2016, 00:01, celkově upraveno 1
TV: Baby Kaon, 3x CA modul (TT-connect CT-3650 ; Technisat Cablestar Combo HD)
NET: Cisco EPC3208 + Turris 1.1
Horizon GO: Odroid C2, Pine A64 2GB
Hračky: Odroid U2, RPi 2B
Pepe
 
Příspěvky: 579
Bydliště: Praha 11 - Chodov

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Basic

Re: Horizon Go

Příspěvekod YABAKA » sob, 29.10.2016, 22:05

Ty to máš v EDGE vyzkoušený? Ten pokud vím nepodporuje Silverlight, takže jak se ti to povedlo rozjet?
Uživatelský avatar
YABAKA
 
Příspěvky: 1859


Re: Horizon Go

Příspěvekod ritchi » ned, 30.10.2016, 08:14

Spominal tu niekto Edge?Pri spusteni Horizon Go z Edge to automaticky odkazuje na IE11.

Obrázek

Obrázek
UPCSK,TV:Samsung UE40ES5500-HbbTV,Samsung LE37C650-PVR,timeshift aktivovane cez servisne menu,Samsung S2 500GB disc,Samsung usb wifi adapter WIS-09ABGNX,Samsung AV receiver HW-C560,TV,3x CAmodul,HBO GO,Horizon Go,My prime,150/10,Ubee EVW 3226,38,70€
Uživatelský avatar
ritchi
 
Příspěvky: 445
Bydliště: Bratislava II

Internet: 120 M

přihlášení

Příspěvekod PetrM » ned, 30.10.2016, 09:32

Ahoj,
Na Horizon GO chodím přes Firefox na NTB s W10, a mám problém s přihlašováním. V přihlašovacím dialogu vůbec nemám zaškrtávátko na zapamatování přihlášení, ani mi samotný Firefox nenabízí uložení hesla, takže po každém restartu FF nebo PC se musím znovu přihlašovat. Je to standardní chování, a nebo mám někde něco špatně nastaveno? Případně jak zajistit, aby si Horizon Go přihlášení ve FF pamatoval?
Uživatelský avatar
PetrM
 
Příspěvky: 75
Bydliště: Plzeň - Bolevec


Re: Horizon Go

Příspěvekod hpfunny » ned, 30.10.2016, 09:47

Firefox: Nastavení - Možnosti - Zabezpečení - Pamatovat si přihlášení na serverech (zaškrtnout) - Uložená přihlášení.
hpfunny
 
Příspěvky: 610
Bydliště: Brno


PředchozíDalší

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron