Horizon Go

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

Re: Horizon Go

Příspěvekod Cipísek » stř, 7.9.2016, 19:05

Po přihlášení do Horizon Go zmizí z aplikace program HBO 3 HD.
Cipísek
 
Příspěvky: 79
Bydliště: Praha

Internet: 240 M
Televize: Supreme

Re: Horizon Go

Příspěvekod Cipísek » stř, 7.9.2016, 19:05

Po přihlášení do Horizon Go mi zmizí z aplikace program HBO 3 HD.
Cipísek
 
Příspěvky: 79
Bydliště: Praha

Internet: 240 M
Televize: Supreme

Re: Horizon Go

Příspěvekod medvěd » stř, 7.9.2016, 22:25

dobrý den,může mě někdo poradit proč najednou přestal chodit Horizon na pc v prohlížeči Mozilla? Hází to hlášku že došlo k chybě a pořád dokola. Děkuji za případné rady
medvěd
 
Příspěvky: 3
Bydliště: Praha


Re: Horizon Go

Příspěvekod Marek-26 » čtv, 8.9.2016, 00:12

Na vině bude Silverlight. Někde tu je návod a v textu se objevuje můj nick ;) stačí dat hledat.
Uživatelský avatar
Marek-26
 
Příspěvky: 2658
Bydliště: Brüx


Re: Horizon Go

Příspěvekod medvěd » čtv, 8.9.2016, 12:36

Díky,tak jsem hledal, nastavil co jsem k tomu našel ale pořád stejný problém

hrz.[Time 13:30:26:635] offset: undefinedhrzPlayer.js:8:28909
hrz.[Time 13:30:26:636] updateChannel. channelId: 731789863004hrzPlayer.js:8:28909
data.isStartOverMode: undefinedhrzPlayer.js:10:30596
hrz.[Time 13:30:26:648] loadChannel is called. channelId: 731789863004hrzPlayer.js:8:28909
Old LA flowcs_cz
Widget:HTML5VideoPlayer errorOccurred errorCode PLAYER_MEDIA_ERROR causedPlaybackFailure true description 3222 Došlo k chybě. details nullcs_cz:1588:5
[playerScreen] Player has error: type PLAYER_MEDIA_ERRORcs_cz:1588:5
medvěd
 
Příspěvky: 3
Bydliště: Praha


Re: Horizon Go

Příspěvekod medvěd » čtv, 8.9.2016, 21:27

je zajímavé že když po první hlášce že došlo k chybě počkám tak 3minutky než na to kliknu znova tak to naskočí ,ale jak změním program je to zase stejné co by mohlo to zpomalování dělat???
medvěd
 
Příspěvky: 3
Bydliště: Praha


Re: Horizon Go

Příspěvekod Cipísek » úte, 20.9.2016, 12:05

Z celkového počtu 123 tv stanic, jich po přihlášení do aplikace je momentálně 117.Odpojeno bylo mimo jiné Discovery World, Discovery Science nebo TV Joj.
Cipísek
 
Příspěvky: 79
Bydliště: Praha

Internet: 240 M
Televize: Supreme

Re: Horizon Go

Příspěvekod Pavel m » úte, 20.9.2016, 14:51

nové programy jsou zapojeny v Horizon Go. Discovery Science HD, Discovery Turbo Extra HD , Discovery IDx HD,Viasat Nature HD a Viasat History HD,JOJ Family HD,JOJ Cinema HD.
Pavel m
 
Příspěvky: 882
Bydliště: Most

Internet: 200 M
Televize: Komplet

Re: Horizon Go

Příspěvekod nwtoldam » čtv, 22.9.2016, 16:42

Má prosím někdo problém s Apple airplay po aktualizaci Apple tv na tvOS10? Mě se přehrávání po 10 s sekne a zmrzne.
nwtoldam
 
IP: 89.176.122.60


Re: Horizon Go

Příspěvekod Jack_6428 » úte, 11.10.2016, 10:29

Nejde se mi od dneska prihlasit pres mobil. Hm.
Zlatej Kabel Plus...
Uživatelský avatar
Jack_6428
 
Příspěvky: 1935


Re: Horizon Go

Příspěvekod Pavel m » úte, 11.10.2016, 10:34

Nahlášeno od: 11.10.2016 10:17
Předpokládaný termín opravy: 11.10.2016 14:17:00
Výpadek Horizon Go, Horizon (Replay TV, Videotéka) . Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky.
 


     
Pavel m
 
Příspěvky: 882
Bydliště: Most

Internet: 200 M
Televize: Komplet

Re: Horizon Go

Příspěvekod Jack_6428 » úte, 11.10.2016, 11:01

Zajimavy. Diky.
Zlatej Kabel Plus...
Uživatelský avatar
Jack_6428
 
Příspěvky: 1935


Re: Horizon Go

Příspěvekod tomus » úte, 11.10.2016, 11:58

Už to funguje.
Admin fora
Uživatelský avatar
tomus
Administrátor fóra
 
Příspěvky: 8133
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod koldas » sob, 15.10.2016, 21:48

Po aktualizaci bohužel hláška nelze se připojit k internetu. S koukám, že nejsem sám. Hodlá s tím někdo něco dělat? Nemá někdo starší verzi???
koldas
 
Příspěvky: 16
Bydliště: Olomouc


Re: Horizon Go

Příspěvekod Návštěvník » pon, 24.10.2016, 11:57

Jak funguje zpětné přehraní při regionálním vysílání? Zkusil jsem to o víkendu na ČT1, a místo brněnské verze, byla dostupná pouze pražská. Dá se to někde nastavit/přepnout?
Návštěvník
 
IP: 213.195.199.107


Re: Horizon Go

Příspěvekod Standa » pon, 24.10.2016, 12:38

Nejde. V Horizont GO je CT1HD a ta nemá zatím regionální vysílání.

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1572
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon Go

Příspěvekod tomus » pon, 24.10.2016, 21:04

Regiony si můžeš pustit zpetne na iVysilani Ceske televize.
Admin fora
Uživatelský avatar
tomus
Administrátor fóra
 
Příspěvky: 8133
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod Návštěvník » úte, 25.10.2016, 08:36

Ano tak jsem to taky nakonec udělal. Jen mě zarazilo že to zpětné přehrávání neumožňuje, a musím kvůli tomu využívat jinou službu, místo použítí zpětného přehrání jako na vše. To snižuje jeho použitelnost a musím si dávat pozor, jestli sleduji neco zive, nebo vod protože obsah je jiný. A nevšiml jsem si v horizon go žádné zmínky nebo upozornění, že se obsah liší od toho co je vysíláno živě.
Návštěvník
 
IP: 213.195.199.107


Re: Horizon Go

Příspěvekod Návštěvník » úte, 25.10.2016, 09:41

Nejde přece o to poznat jestli sleduji živě nebo zpětně. Jde o to že musím dopředu vědět, že daný pořad musím sledovat živě, protože při sledovaní zpětně tam bude jiný obsah.
Návštěvník
 
IP: 213.195.199.107


Re: Horizon Go

Příspěvekod Standa » úte, 25.10.2016, 10:20

Ono je to tak nějak jednoduché. Na kterém programu sledujete regionální vysílání? ČT1HD to nebude. Takže na něm ani nemůžete hledat vysílání ČT1 JM nebo ČT1 SM.
Ale třeba to bude podmět pro UPC

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1572
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

PředchozíDalší

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 8 návštevníků

cron