Stránka 51 z 58

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: stř, 2.11.2016, 21:19
od PetrM
@YABAKA
To nevím, jak se dělá, můžeš mě pls navést?

@Jaku
Jak jsem psal, IE si nepamatuje ani ten login, takže můžu klikat, jak chci, a nic, pokaždé celý vypsat

@Optyk
To by bylo super, ten jediný si mě pamatuje, ale bohužel to funguje, nebo spíš nefunguje, jak píše hlavsar

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: stř, 2.11.2016, 21:35
od YABAKA
Obrázek

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: čtv, 3.11.2016, 18:51
od PetrM
Díky, vyzkoušeno. bohužel nepomohlo :-(
Jsem z toho blázen, opravdu to vypadá, jako by IE vůbec nezaznamenal, že se někam přihlašuji, nenabídne login, uložení hesla, nic. Přitom když se zkusím přihlásit na Moje UPC, tak to funguje.
Jediný, co mě napadá, je, že nemám IE, ani FF jako výchozí browser, ale to snad na to nemůže mít vliv, ne? A nebo je problém přímo v tom bazmeku Silverlight, můžu mít třeba nějakou starou nebo špatnou verzi? V Chrome, kde to není, tak to zapamatování funguje normálně.
Navíc si pamatuji, že tam někde byly vidět zařízení, na kterých Horizon Go používám, a ani to už nemůžu najít. :?

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: pát, 4.11.2016, 19:39
od psendahans
No z častečné funkčnosti v Google Chrome jsem se radoval předčasně, dnes už opět pouze hláška o nepodpoře .. :?

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: pát, 4.11.2016, 23:09
od Návštěvník
PetrM > Nepamatování si hesla ve formuláři, i přes obnovení výchozího nastavení IE může být způsobeno např. pokud jste ve Win 10 použil nějaké skripty/programy na zamezení "telemetrie". Ty zamezí sbírání dat, ale následkem může být ne zcela 100% funkčnost MS programů.

Seznam použitých zařízení jsem viděl jen v HBO Go, v Horizonu Go nikdy.

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: pát, 18.11.2016, 13:31
od Návštěvník
jak vám funguje ve WIN 10 prohlížeč IE 11 obraz + zvuk. Já poslední dobou se potýkám se zastavování nebo sekáním obrazu. Je pravda noťas je starý pomalu 5 let. Modem ten Compal.

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: pát, 18.11.2016, 15:21
od UPC fan
V Nemecku uz maju aj Windows 10 aplikaciu, tak verim, ze coskoro sa dockame aj v CZ a SK.

https://www.heise.de/newsticker/meldung ... 86335.html

https://www.microsoft.com/de-de/store/p ... blggh43nsl

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: pát, 18.11.2016, 16:33
od Marek-26
Také doufám :) appka je super a odbourává to věčné přihlašování, řešení pluginů atp.

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: pát, 18.11.2016, 17:53
od ritchi

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: pát, 18.11.2016, 19:33
od Pepe
Tak já bych uvítal, kdyby Horizon GO na Androidu a tím pádem i na Windows 10 podporovalo plně HDMI-CEC (funguje částečně, ale zároveň otřesně) a případně ovládání pomocí herního ovladače jako je třeba Xbox 360. Např. Kodi funguje s obojím úplně normálně :-)

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: úte, 13.12.2016, 11:30
od Jana014
Dobrý den,

měnila jsem teď nabídku UPC. Součástí té nové je i Horizon Go.

Chtěla bych se zeptat, předpokládám, že už se tu něco podobného řešilo, funguje tato služba i ze zahraničí?

Mám na mysli toto:
Když přijedu k příbuzným do Německa /popř. tam budu pracovně/ a použiju PC/notebook s německou IP adresou připojený do pevné sítě, a přihlásím se ke službě Horizon Go přes Moje UPC, předpokládám, že kvůli autorským právům toto nelze.

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: úte, 13.12.2016, 11:41
od IQ2
Funguje jen na uzemi CR, resp. jen pokud mate ceskou IP. (pozor, na mobilech vyzaduje casto i lokaci)

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: úte, 13.12.2016, 14:17
od warman
Funguje to i na slovensku u UPC (vyzkoušeno :D). Každopádně mám doma router https://www.tsbohemia.cz/mikrotik-route ... 28893.html a na něj se napojuji přes VPN (utáhne to bez potíží 20mbits, víc nemám vyzkoušeno, bo upload mého netu je 20mbits), takže mám všude cz ip :)

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: stř, 21.12.2016, 18:02
od xtonda
Dá se Horizon Go nějak provozovat na Smart TV Samsung UE50J6282? KLASIK+ K INTERNETU vč. Horizon Go stojí jen 80 Kč, což bych jim i dal, ale už se mi nechce platit 70 Kč měsíčně za přijímací zařízení.

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: stř, 21.12.2016, 22:40
od becvys
No řešení je, pořídit Android BOX. Odzkoušené to mám funguje to parádně. Jen ovládání je přes myš. Chování je jako na chytrém telefonu, ale u TV je samozřejmě pouze s myší. Ale pomalu jsem od toho upustil a spíš začal používat HBO GO. Horizon nenabízí tolik jako pro mě HBO. Zpětné zhlédnutí je fajn, ale to se třeba mrknu přes PC. Stejně to funguje jako rekordér tak nahrát si ten určitý pořad přes USB na Smart tv je taky řešení. Stáhnul jsem APP na TV LG a samsung má myslím na tu APP HBO GO taky podporu,jiné TV asi zatím ne. V té době 2 roky zpět když jsem to řešil tak tomu tak bylo. Ale samozřejmě je to za příplatek a po pravdě řečeno nevím teď jestli to vůbec dávají zvlášť. Horizon GO bud tedy Android box nebo ta jejich krabice s měsíčním pronájmem.

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: čtv, 22.12.2016, 14:33
od xtonda
Další box a další ovladač k němu (ať už by to byla myš nebo cokoliv jiného) je to, co nechci. A platit za to 70 Kč měsíčně a ještě muset natáhnout koaxiál i ethernet už vůbec ne. Každopádně i kdybych měl Android TV, tak ovládání Android Horizon Go aplikace co je určená pro mobil by na TV byla stejně pěkná pakárna, takže UPC holt moje prachy nedostane.

HBO Go je možná fajn, ale jednak už je to za 200 Kč měsíčně a jednak je to něco úplně jiného. Aktuálně přijímám pouze DVB-T a možnost mít k internetu navíc výše zmíněný Klasik+ za 80 Kč by byla fajn.

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: čtv, 22.12.2016, 15:35
od mpetr
Zak mi došel Zidoo X8 a Horizon GO nejde. Tedy jde sputit, pak si vyberu na co chci dívat, předpokládám že to dělám dobře, a v levé horní polovině ťuknu na obrázek se šipkou k přehrávání a jenom problikne obraz a nic se nespustí, zůstane to na té stejné stránce kde mám dát spustit ale ani žádnou chybu to nenapíše, tak nevím. Tak prozatím aspoň uplatním Kodi když to UPC nejde. Ale zajímalo by mě co dělám špatně.

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: čtv, 22.12.2016, 15:51
od vpa
Od Zidoo mi funguje jen X6 s tuším dubnovou nebo květnovou verzí, pozdější už nefunguje a tato verze nefunguje na Androidu 6.0, takže nešel ani Zidoo X9S a vracel jsem ho.
Zidoo nemá podporu widevine, vypadá to tak, že asi ani mít nebude, na dotaz firma nereaguje, zatímco na jiné dotazy ano. Widevine není žádný doplněk, je to vestavěná knihovna DRM, pokud není integrována, tak Horizon GO prostě nepůjde. Nikdy.
Zkusil jsem koupit Beelink GT1 a ten podporu widevine 1.0 má a poslední verze mi běžela.

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: čtv, 22.12.2016, 20:04
od lanka.stepan
@Jana014: Dobry den, sluzbu Horizon GO jsem zkousel cca pred 1,5 rokem v Rakousku a nefungovala. Objevila se hlaska, ze v danem teritoriu nelze sluzbu spustitm. Patrne to souvisi s tim, ze UPC prebira a vysila programy s pravy vysilani pouze v ČR. Musim rici, ze se mi tato omezeni vubec nelibi, ale bohuzel tomu tak je.

Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk

Re: Horizon Go

PříspěvekNapsal: čtv, 22.12.2016, 23:13
od honziik
lanka.stepan píše:@Jana014: Dobry den, sluzbu Horizon GO jsem zkousel cca pred 1,5 rokem v Rakousku a nefungovala. Objevila se hlaska, ze v danem teritoriu nelze sluzbu spustitm. Patrne to souvisi s tim, ze UPC prebira a vysila programy s pravy vysilani pouze v ČR. Musim rici, ze se mi tato omezeni vubec nelibi, ale bohuzel tomu tak je.

Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk



VPN to řeší. Není zač :)


Sent from my iPad using Tapatalk