Horizon Go

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

Re: Horizon Go

Příspěvekod Slávek » pát, 28.4.2017, 17:30

dave67 píše:Horizon Go mi vypověděl službu na appce WIN10 i přes web.

Píše to: Nejsou k dispozici žádné programy. Pořadí programů můžete upravit v Moje programy části nastavení. respektive Chybí oprávnění. Ke sledování tohoto pořadu musíte mít předplatné.

Je chyba u mě nebo u UPC?



mám stejný problém, nějak nemůžu nikde najít řeěení
Slávek
 
IP: 94.112.239.171


Re: Horizon Go

Příspěvekod Slávek » pát, 28.4.2017, 17:39

tak výpadek v celé čr, oprava prý po 19 hodině
Slávek
 
IP: 94.112.239.171


Re: Horizon Go

Příspěvekod petuna » sob, 29.4.2017, 19:53

Hezký večer všem přeji. Sleduji horizon go pomocí android smartphone a chromecastu. O čtvrtka mám problém s castovanim. Stále se chromecast zasekava a občas dojde i k restartu samotného zařízení. Nemá někdo tento problém. Do té doby šlo všechno v pořádku. Děkuji moc. Jinak verze horizon go je 2.3.15
petuna
 
Příspěvky: 1
Bydliště: Prahs


Re: Horizon Go

Příspěvekod domsmrc » pát, 5.5.2017, 14:16

Zdravím,
mám dotaz. Jde nějak udělat, aby šly funkce horizonu (zpětné shlédnutí a my prime) přehrát na samsung tv? Máme CI modul od UPC ve vlastním stb (abych si mohl archivovat nahrávky), ale tato funkce nám chybí. Šlo by to vyřešit přes screen mirroring androidu na tv nebo propoji android přes hdmi adaptér do tv (mhl)? Screen mirroring nefunguje a tak se ptám jestli bude fungovat ta možnost s hdmi? Napíše mi to, že není dovolené screen mirroring a hdtv výstup. Vím, že to jde přes chromecast, ale nechci kupovat kvůli tomu další zařízení a navíc vím, že ten screen mirroring fungoval a zvuk byl posunutý a tak to nechci řešit přes wi-fi, ale přes kabel, který je na tohle mnohem spolehlivější. Předem díky za odpověď.
domsmrc
 
IP: 89.177.17.35


Re: Horizon Go

Příspěvekod Rychta » ned, 7.5.2017, 12:06

petuna píše:Hezký večer všem přeji. Sleduji horizon go pomocí android smartphone a chromecastu. O čtvrtka mám problém s castovanim. Stále se chromecast zasekava a občas dojde i k restartu samotného zařízení. Nemá někdo tento problém. Do té doby šlo všechno v pořádku. Děkuji moc. Jinak verze horizon go je 2.3.15

Mám stejný problém.
Rychta
 
IP: 85.163.8.174


Re: Horizon Go

Příspěvekod Rychta » ned, 7.5.2017, 12:09

Jo a děje se to od posledního update chromecast. Ostatní aplikace fungují bez problémů.
Rychta
 
IP: 85.163.8.174


Re: Horizon Go

Příspěvekod tomus » pon, 8.5.2017, 19:36

Aplikaci Horizon Go používám na telefonu a tabletu s Androidem ,
v poslední době ale poznamenávám zvláštní problém, na úvodní obrazovce v aplikaci je nahoře kolonka Nejsledovanější právě teď, kde se zobrazují nejsledovanější kanály, dřív se tam zobrazovalo 10 kanálu ,ale v poslední době se tam zobrazuji vetsinou jen 3 kanaly, ale kolikrat jen jeden, dnes tam jsou výjimečně do konce 4 kanaly.
Jak je tomu Vás ?
Admin fora
Uživatelský avatar
tomus
Administrátor fóra
 
Příspěvky: 8152
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod trevor12 » úte, 9.5.2017, 18:21

to blokovani horizon go na rootlym androidu a jailbraknutym iphonu je takova blbost ... kdyz si budu chtit nejake video nahrat pouziju normalne laptop (win, macbook) kde zadna detekce cehokoliv neprobiha ... naprostej nesmysl
trevor12
 
Příspěvky: 7


Re: Horizon Go

Příspěvekod Patri.k » úte, 9.5.2017, 18:46

Chtěl bych se zeptat jestli už na chromecastu funguje zpětné zhlédnutí nebo videotéka MyPrime. Přemýšlím jestli má cenu si pořizovat chromecast, mám CA modul a boužel to vypadá, že krom jejich set-top-boxu člověk zpětné zhlédnutí ani MyPrime do televize nedostane a ani nic jako smart aplikaci nebo červené tlačítko neplánují...
Patri.k
 
Příspěvky: 18
Bydliště: Teplice


Re: Horizon Go

Příspěvekod Pepe » úte, 9.5.2017, 22:51

Kupte si raději Android box. Lepší než Chromecast.
TV: Baby Kaon, 3x CA modul (TT-connect CT-3650 ; Technisat Cablestar Combo HD)
NET: Cisco EPC3208 + Turris 1.1
Horizon GO: Odroid C2, Pine A64 2GB
Hračky: Odroid U2, RPi 2B
Pepe
 
Příspěvky: 569
Bydliště: Praha 11 - Chodov

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Basic

Re: Horizon Go

Příspěvekod Kodl » stř, 10.5.2017, 08:34

Patri.k píše: ... boužel to vypadá, že krom jejich set-top-boxu člověk zpětné zhlédnutí ani MyPrime do televize nedostane ...

Zpětné zhlédnutí mi přes Chromecast ještě nedávno fungovalo. Něco se změnilo?
MyPrime skutečně nebylo povoleno přehrávat přes Chromecast, což je škoda, ale zas taková ztráta, vzhledem k obsahu, to není.
Kodl
 
Příspěvky: 495
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod Mooonty » stř, 10.5.2017, 17:51

Ahoj lidi funguje vám Horizon Go? Koukám zpětně na Prima a je neskutečně rozhozený zvuk. :cry:
Mooonty
 
Příspěvky: 95


Re: Horizon Go

Příspěvekod Katoda » stř, 10.5.2017, 18:13

Jo jo, je to rozhozený.
Uživatelský avatar
Katoda
 
Příspěvky: 1437
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Internet: 300 M
Televize: Komplet

Re: Horizon Go

Příspěvekod Mooonty » stř, 10.5.2017, 18:15

je to nekoukatelný :shock: Kdy to asi vyspraví ?
Mooonty
 
Příspěvky: 95


Re: Horizon Go

Příspěvekod Jack_6428 » stř, 10.5.2017, 19:11

Poslední týden/dva eviduji na PC zhoršení... Pořady ZZ se načítají příliš dlouho až se nenačtou. Furt buffer. Hlavně teda Prima Cool.
Zlatej Kabel Plus...
Uživatelský avatar
Jack_6428
 
Příspěvky: 1975


Re: Horizon Go

Příspěvekod Mymak » čtv, 11.5.2017, 01:24

Maji to momentalne fest dojebany, trva to uz aspon 3 tydny. Nacitani trva dlouho, video nyni nelze prehrat, chyba soubezneho prehravani, a furt dokola. Brno, cca od 15-te hodiny. Ma smysl volat na support? A k tomu vsemu na settopboxu Kaon chyba Vodo33 pri pokusu prehrat si cokoliv z videoteky.
Panasonic Viera TH-42PX80EA + Kaon KCF-SA700PCO + Bose Lifestyle 30 II, Cisco EPC3208 + Asus RT-N66U
Mymak
 
Příspěvky: 132
Bydliště: Brno

Internet: 200 M
Televize: Komfort

Re: Horizon Go

Příspěvekod Mooonty » čtv, 11.5.2017, 15:59

Obávám se, že to smysl nemá :thumbdown: Myslím, že odpoví: "pracujeme na nápravě a nevíme kdy (a jestli) to bude fungovat". Co kdyby to UPC zprovoznilo Horizon go tak, aby to prostě fungovalo :cheers: . Copak to musí být pořád jako nějaká milost od operátora, že daná služba funguje jak má? Mrzí mne to.
Mooonty
 
Příspěvky: 95


Re: Horizon Go

Příspěvekod sako verife » čtv, 11.5.2017, 16:22

Ani ta pitomá "cihla" nefunguje jak má. V HD programech jdou zmateně, se zpožděním titulky. Titulky fungují správně pouze v SD programech kvůli tomu, že jsou z teletextu. Problém nastane, když si nějaký pořád nahrajete a titulky nemáte.

Aplikace HorizonGo fungovala na mobilu u mě pouze 3 minuty. Od té doby hlásí, že programy lze sledovat pouze v ČR. A kde myslíte že jsem?
Mobil je galaxy S7 s originální ETL Rom, je 14 dní starý.

Nedokáží nic udělat správně fungující.....

Přátelé z UPC,
začínáte mě hodně srát.....

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: Horizon Go

Příspěvekod Standa » čtv, 11.5.2017, 22:10

A internet přes který pouštíme Horizon GO je od UPC?

Odesláno z mého Lenovo A7020a48 pomocí Tapatalk
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1587
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon Go

Příspěvekod sako verife » čtv, 11.5.2017, 22:44

Samozřejmě, jinak by jsem to sem ani nepsal. Bavíme se o wifi, přes LTE jsem to zatím ani nezkoušel, protože data mám omezená, pouze 10gb, pak se vypne LTE.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


PředchozíDalší

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků

cron