Horizon Go

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

Re: Horizon Go

Příspěvekod Beris » čtv, 6.4.2017, 19:00

Zkoušel jsem obě nastavení se stejným výsledkem.
Beris
 
Příspěvky: 71
Bydliště: Ostrava-Poruba

Internet: 300 M
Televize: Komplet
Telefon: Basic

Re: Horizon Go

Příspěvekod Hory » čtv, 6.4.2017, 19:44

Ja myslim, ze nejspis zalezi na prohlizeci, jestli umi HTML5. Zkousel jsem v linuxu Google Chrome a v pohode. Takze urcite se uz nepouziva Silverlight. Nekde na netu jsem postrehl clanek, ze to maji predelat prave na HTML5. Pak jsem zkousel take na Smart Samsung, ale tam je nejakej hloupej internet browser, tak ten si s tim neporadi.
Hory
 
Příspěvky: 69
Bydliště: Teplice


Re: Horizon Go

Příspěvekod tramin » čtv, 6.4.2017, 19:59

Omlouvám se,jestli jsem mimo,ale nepsalo se někde,že bude možné sledovat horizon go v zahraničí?Nemůžu to nikde najít,dík.
tramin
 
Příspěvky: 380
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod Marek-26 » čtv, 6.4.2017, 22:53

Nebude, kvůli licenčním právům.

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
Uživatelský avatar
Marek-26
 
Příspěvky: 2736
Bydliště: Brüx


Re: Horizon Go

Příspěvekod tramin » pát, 7.4.2017, 09:01

A nepsalo se někde,že o tom jedná EU?
tramin
 
Příspěvky: 380
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod Marek-26 » pát, 7.4.2017, 10:21

Někde jsem to také četl, ale už nevím kde.

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
Uživatelský avatar
Marek-26
 
Příspěvky: 2736
Bydliště: Brüx


Re: Horizon Go

Příspěvekod tomus » pát, 7.4.2017, 10:39

Admin fora
Uživatelský avatar
tomus
Administrátor fóra
 
Příspěvky: 8152
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod tramin » pát, 7.4.2017, 11:16

Dík,nemohl jsem to najít.Takže nějaká šance je,ne?
tramin
 
Příspěvky: 380
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod warman » pát, 7.4.2017, 12:03

Mám koupený mikrotik router za 500, který podporuje pptp,openvpn,l2tp,... a když jsem v zhahraničí tak se na něj připojím (navíc mikrotik má integrovaný ddns).
warman
 
Příspěvky: 645
Bydliště: Brno

Internet: 200 M
Televize: Komfort
Telefon: Basic

Re: Horizon Go

Příspěvekod tramin » pát, 7.4.2017, 14:57

Já taky používám VPN v routeru Asus,ale když je na hotelu slabší signál wifi,tak se to projeví.Přes VPNku je to ještě pomalejší.
tramin
 
Příspěvky: 380
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod potox » pát, 7.4.2017, 16:44

HTML5 funkčné už aj na Slovensku
potox
 
Příspěvky: 52
Bydliště: Trnava


Re: Horizon Go

Příspěvekod Beris » pát, 7.4.2017, 17:07

Zajímalo by mně, jestli se to někomu podařilo rozjed na nějaké TV.
Beris
 
Příspěvky: 71
Bydliště: Ostrava-Poruba

Internet: 300 M
Televize: Komplet
Telefon: Basic

Re: Horizon Go

Příspěvekod potox » pát, 7.4.2017, 17:18

Na Android TV to funguje
potox
 
Příspěvky: 52
Bydliště: Trnava


Re: Horizon Go

Příspěvekod Hory » pát, 7.4.2017, 23:57

Android TV z tech OS pro Smart TV v dnesni dobe je asi nejdal = Google. Tady je zajimavy aktualni clanek sice v ENG, ale jde z toho vycist trend a co ktera znacka TV pouziva.
http://www.techradar.com/news/televisio ... ay-1120795
Hory
 
Příspěvky: 69
Bydliště: Teplice


Re: Horizon Go

Příspěvekod Jack_6428 » sob, 8.4.2017, 18:39

Jde nějak stahovat obsah z MyPrime - oficiálně či ne? Případně přibude tato funkce někdy?
Zlatej Kabel Plus...
Uživatelský avatar
Jack_6428
 
Příspěvky: 1975


Re: Horizon Go

Příspěvekod Marek-26 » sob, 8.4.2017, 19:19

Chystá se funkce, že si obsah člověk stáhne do zařízení, aby si to pak mohl pustit offline. Ale rozhodně to nepůjde exportovat a přehrávat jinde.
Uživatelský avatar
Marek-26
 
Příspěvky: 2736
Bydliště: Brüx


Re: Horizon Go

Příspěvekod Jack_6428 » sob, 8.4.2017, 19:38

Díky za odpověď. To mi postačí :thumleft: Věřím, že to bude nějak ošetřeno, ale také věřím že zručnější člověk si možná cestu najde :mrgreen:
Zlatej Kabel Plus...
Uživatelský avatar
Jack_6428
 
Příspěvky: 1975


Re: Horizon Go

Příspěvekod hlavsar » pon, 10.4.2017, 13:55

Marek-26 píše:Chystá se funkce, že si obsah člověk stáhne do zařízení, aby si to pak mohl pustit offline. Ale rozhodně to nepůjde exportovat a přehrávat jinde.


Takova funkce ala Netflix! No, nebylo by to spatne!
hlavsar
 
Příspěvky: 214


Re: Horizon Go

Příspěvekod dave67 » pát, 28.4.2017, 15:33

Horizon Go mi vypověděl službu na appce WIN10 i přes web.

Píše to: Nejsou k dispozici žádné programy. Pořadí programů můžete upravit v Moje programy části nastavení. respektive Chybí oprávnění. Ke sledování tohoto pořadu musíte mít předplatné.

Je chyba u mě nebo u UPC?
dave67
 
Příspěvky: 217


Re: Horizon Go

Příspěvekod potox » pát, 28.4.2017, 15:48

Na slovensku Horizon Go funguje
potox
 
Příspěvky: 52
Bydliště: Trnava


PředchozíDalší

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 13 návštevníků

cron