STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Jirka007 » sob, 29.4.2017, 12:53

Pro Redroker:AXN HD drive fungovalo normalne v CZ ale ted poslednich par mesicu,je to horsi a horsi,vse je skoro porad v anglictine.Nekolikrat jsem si na to stezoval a hlasil vse UPC ale vzdy jsem dostal odpoved,ze s tim nemuzou nic delat.Take nechapu proc to s Madari nevyresi a nechaji si vse libit.Mrzi me to velmi,protoze casto jsou tam dobre filmy,ktere mi ale v Anglictine nejsou k nicemu.A AXN HD tak pro me ztraci naprosto smysl.Pokud to bude cist i JACK,mohl by to treba nam zde vysvetlit. :-(
Uživatelský avatar
Jirka007
 
Příspěvky: 98
Bydliště: Usti nad Labem

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Telefon 100

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod janamot » sob, 29.4.2017, 14:01

aod píše:Spíše bylo myšleno, když je film v češtině a mimozemšťan tam mluví nějakou řečí a nikdo pak neví, o co jde. Aspoň tak jsem to pochopil já, ale to není chyba UPC, ale tvůrce dabingu.

Dabingem to není. Na HBO jsou tam ty titulky u jiné řeči než angličtiny automaticky. Pak ho dají znovu na HBO 2 a titulky už tam nejsou a nevím jak je zapnout. Na HBO 2 nebo HBO 3 kolikrát dávají film nenadabovaný a u starého set top boxu jsem si zapnula na ovladači titulky a v pohodě. U "cihly" na ovladači titulky nejsou, musí se přes "info". To by mi až tak nevadilo, kdyby to fungovalo. Přesto děkuji za odpověď. :)
janamot
 
Příspěvky: 2
Bydliště: Praha


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Jack_6428 » sob, 29.4.2017, 20:13

Jirka007 píše:Pro Redroker:AXN HD drive fungovalo normalne v CZ ale ted poslednich par mesicu,je to horsi a horsi,vse je skoro porad v anglictine.Nekolikrat jsem si na to stezoval a hlasil vse UPC ale vzdy jsem dostal odpoved,ze s tim nemuzou nic delat.Take nechapu proc to s Madari nevyresi a nechaji si vse libit.Mrzi me to velmi,protoze casto jsou tam dobre filmy,ktere mi ale v Anglictine nejsou k nicemu.A AXN HD tak pro me ztraci naprosto smysl.Pokud to bude cist i JACK,mohl by to treba nam zde vysvetlit. :-(


AXN HD někdy běží na CZ stopě v angličtině, protože český dabing není dosazen/k dispozici. Je to maďarská verze stanice s maďarskou grafikou a reklamou určena pro Maďarsko pouze s dosazeným českým audiem, které u některých (převážně novějších) titulů někdy chybí. Obsah od AXN v SD, které je určeno pro CZSK trh, se dramaticky liší. AXN/Sony již několik let slibuje překlopení české verze do HD, podobně jako NGC, ale vázne to. Jsme centrále v Budapešti zkrátka volní. Když jde o provozovatele obecně, UPC může dělat málo - jen je s tím otravovat jako my dokud neudělají oč je CZ strana žádá. Bohužel i přes prachy, které od nás vybírají, mají některé (vlastně skoro všechny) nadnárodní společnosti o nás pohrdavé mínění a radši dají lepší servis maďarům a polákům, často dřív, protože prostě proto. Je to historií a mentalitou. Ale to by bylo na jinam a na dýl. Mě takhle začíná poslední dobou neskutečně iritovat hlavně Nick a Disney. Asi brzy zvednu telefon a seřvu centrálu v USA, protože to je fakt trapnej bordel. Bohužel ryba smrdí od hlavy a místní zastoupení s tím udělají málo. Moje rada je, piště kam můžete a intenzivně... Emaily, Facebooky, Twittery... do nich prostě. Jinak se oni nenaučí.
Zlatej Kabel Plus...
Uživatelský avatar
Jack_6428
 
Příspěvky: 1975


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod jindra » stř, 3.5.2017, 00:06

Ve staré verzi byla možnost individuálního nastavení (délka, frekvence opakování - týdně, denně) atd. Používal jsem to pro nahrávání pořadů s více reprízami, aby se nenahrály i ty reprízy. To teď nemůžu najít - bylo to odstraněno?
jindra
 
IP: 86.49.111.214


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod sako verife » stř, 3.5.2017, 12:54

Ode dnešního dne mám opět cihlu a opět jsem nasr*ný. Skryté titulky (pro neslyšící) u HD programů se zobrazují chaoticky. Více se nezobrazují, třeba po minutě se ukáže půlka věty a pak opět nic.
Po komunikaci s UPC mě bylo sděleno, že o špatném zobrazování titulků u HD programu vědí.
A řešení?
Přepněte se na SD verzi programu a pusťte si titulky z teletextu.

Tohle je jen prvotní věc na kterou jsem narazil po spuštění. Zítra bude více času na test.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod sako verife » čtv, 4.5.2017, 23:09

Takže jsem opět nasrat a opět budu cihlu vracet, do haj*lu už s tímhle nedodělkem.


HD program a nezobrazují se v něm správně titulky? Zobrazí se třeba půlka věty, nikdy souvislý text, pak minuta žádný text, i když mluví atd.
Zkoušeno na Čt1 HD, Čt2 HD různé pořady atd.
Po konzultaci s UPC, mě bylo sděleno, že o této situaci vědí.
K*rva oni vědí, že se titulky nezobrazují správně????

Byla mě dána rada sledovat pořady s titulky v SD kvalitě.
Pak se zobrazují korektně a za pomoci teletextu.
Dal jsem tedy Čt1 na kanále 201, titulky se zobrazují správně a bezproblémově, prostě teletext...

ALE
Jakmile si dáte nějaký pořad nahrát, tak se sice nahraje, ALE JE BEZ TITULKŮ !!!!!!!!!
Mě připadá, že pro ten ústav, myšleno UPC, asi nepracuje žádný schopný programátor, nebo tester, nebo já nevím co už.

To mám tyhle problémy jen já?
Vám to všem funguje správně a je to tedy jen třeba lokálního charakteru?
Prosím někoho o test, děkuji.

Zlatej Kaon, nechám si jej opět vrátit, protože zobrazoval titulky v telextu správně a zvládl je potom zobrazit i v nahrávce.....
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Návštěvník » pát, 5.5.2017, 13:16

no ja ty titulky v zivote nepouzil, ani nevim, proc by to mel nekdo delat(pokud neni hluchy), takze nevim, jestli mi to funguje nebo ne. Ale vsechno ostatni je naopak o hodne zlepsene, takze za mne velka spokojenost, konecne.

Ale az budu mit chvilku, tak to vyzkousim, a dam ti vedet :-)
Návštěvník
 
IP: 89.103.117.84


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod sako verife » pát, 5.5.2017, 18:05

Děkuji,
Ano, je to právě z výše jmenovaného důvodu.

Případně si člověk normálně slyšíšící, pustí originální ozvučení +titulky.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod sako verife » sob, 6.5.2017, 20:18

Tak v Kaonu se DVBT a HD programu zobrazovali titulky korektně, jen je nezvládl naopak nahrát. V cihle se mě nezobrazují DVBT titulky u HD programů korektně, ale jdou nahrát.
To je snad nějaký problém v datovém pásmu u mě???
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Návštěvník » sob, 6.5.2017, 22:32

Tak jsem to zkoušel a nic moc to nefunguje. Někde jo, někde ne.
Návštěvník
 
IP: 89.103.117.84


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod sako verife » ned, 7.5.2017, 00:03

Děkuji,
vychází mi z toho to, že to jsou tataři.
Nechám si vrátit původní přístroj, případně se pozeptám u konkurence.
:salut:
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Návštěvník » ned, 7.5.2017, 00:58

Naštěstí mně to nějak výrazně nevadí a do příštího května to snad opraví :-D
Návštěvník
 
IP: 89.103.117.84


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod marmira » ned, 7.5.2017, 19:34

Ano, je to fakt, že s titulky je velký problém, psala jsem už několikrát mail na UPC, poprvé napsali, že to vědí a že můj mail předali na - tuším - technickou podporu, ale nic se neděje, ani poté, co jsem to urgovala asi dvakrát (už pro jistotu vůbec neodpovídají). Například u programu TV5 Monde (francouzský) jdou titulky spustit v angličtině, němčině, rumunštině a já nevím v jakém dalším jazyku, ale francouzské titulky nefachají... (učím se fr. a sledovat pořad ve fr. s fr. titulky dost pomáhá). U nahraných pořadů i z jiných kanálů titulky také nefungují (anebo velmi zřídka). Nevím, jak velký je to technický (??) problém, ale vzhledem k tomu, že to UPC nijak zvlášť aktivně neřeší, obávám se, že to v dohledné době fungovat nebude :(. Já jsem jinak s "cihlou" docela spokojená, ale absence titulků je fakt problém.
marmira
 
Příspěvky: 6
Bydliště: Praha


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Milhaus1975 » úte, 9.5.2017, 17:17

1. Dnes jsem prvně odzkoušel zpětné shlédnutí. Jedním slovem prostě BÍDA. Opakované ztráty zvuku. Přeskakování obrazu po "odmrznutí" o několik sekund dopředu.
2. Info o programu by opravdu mohlo být o pár řádků delší. To co je nyní v náhledu je dle mého názoru zcela nedostačující!
Milhaus1975
 
Příspěvky: 7
Bydliště: Otrokovice

Televize: Klasik

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod sako verife » úte, 9.5.2017, 18:21

Ve čtvrtek mě přivezou zpět kaon+modem místo cihly.
Všechny tyhle rádoby aktualizace si můžete strčit za klobouk.
A za tohle musíme platit.......

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Ivo Mašek » úte, 9.5.2017, 19:44

Milhaus1975 píše:1. Dnes jsem prvně odzkoušel zpětné shlédnutí. Jedním slovem prostě BÍDA. Opakované ztráty zvuku. Přeskakování obrazu po "odmrznutí" o několik sekund dopředu.
2. Info o programu by opravdu mohlo být o pár řádků delší. To co je nyní v náhledu je dle mého názoru zcela nedostačující!

Já jsem zpětné shlédnutí využil několikrát, a mě to funguje bez problémů. Zatím jsem se s nějakými záseky a podobně nesetkal.
Uživatelský avatar
Ivo Mašek
 
Příspěvky: 806
Bydliště: JIRKOV

Televize: Supreme

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Katoda » úte, 9.5.2017, 19:53

Za mne také spokojenost, se zpětným shlédnutím nemám nejmenší problém.
Uživatelský avatar
Katoda
 
Příspěvky: 1437
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Internet: 300 M
Televize: Komplet

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod andy » stř, 10.5.2017, 08:44

Zdravím.

Při zpětném přehrávání mám hlasitost minimálně o 1/3 slabší. Při zastavení přehrávání potom živé vysílání je hlasité.
Máte prosím někdo také tuto zkušenost ?

Pěkný den.

Andy.
andy
 
Příspěvky: 66
Bydliště: Příbram


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Pepe » stř, 10.5.2017, 09:47

To je způsobeno tím, že zvuk a obraz není, tak kvalitní jak při živém vysílání (jsou programy, které mají zvukovou stopu 5.1 a DD).
U Horizon GO v Androidu je pouze 2.0(1) a u přetáčení by to mělo být stejné...

Nejvíc je tento problém znát na programech skupiny Nova a Prima (a hlavně při filmech)
TV: Baby Kaon, 3x CA modul (TT-connect CT-3650 ; Technisat Cablestar Combo HD)
NET: Cisco EPC3208 + Turris 1.1
Horizon GO: Odroid C2, Pine A64 2GB
Hračky: Odroid U2, RPi 2B
Pepe
 
Příspěvky: 569
Bydliště: Praha 11 - Chodov

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Basic

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod palox » ned, 14.5.2017, 23:02

Obcas se mi stane, ze nejde prehrat nektery z nahranych pořadů, jen prvni pulminuta a pak je jen cerna obrazovka .
Pomuze jen restart cihly, pak uz to jde přehrát,ma to nekdo take tak?
palox
 
Příspěvky: 34


PředchozíDalší

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků

cron