STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod lanka.stepan » čtv, 27.4.2017, 13:14

To Vlcak: fajn, ja chtel uz rano napsat, ze se urcite dockate, aktualizace se uvolnuji postupne behem dne. A teste se, je to lepsim. Pro jistotu radsi restartujte, mne to trochu zlobilo pri zpetnem prehravani, ale restart pomohl.

Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk
lanka.stepan
 
Příspěvky: 25


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod marena » čtv, 27.4.2017, 16:12

Dnes, když jsem měl rozhovor s operátorem ohledně výpovědi smlouvy, mi tvrdil, že součástí tohoto updatu je i vlastní setřídění programů. Prý to už funguje tak, jak by člověk čekal, tedy že i v programovém průvodci jsou jen ty kanály, které si člověk vybral a v pořadí, který si určil. Může to prosím někdo z vlastníků ověřit? Nezdá se mi, že by si takového zásadního vylepšení během několikaměsíčního testování nikdo nevšiml a už dávno to sem nenapsal. Spíš se mě snažil přesvědčit, abych s výpovědí počkal.
marena
 
Příspěvky: 148
Bydliště: Mladá Boleslav

Internet: 120 M
Televize: Komfort

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod lanka.stepan » čtv, 27.4.2017, 16:50

@Marena: mohu sdelit zkusenosti s funkci oblibene, vcera jsem zkousel, takze lze editovat, tj. oznacit programy jako "oblibene" a mezi temito pak preskakovat tlacitky P+/-, toto skutecne funguje a preskakujete pouze mezi oblibenymi. V EPG se mi ale objevovaly vsechny programy (pouze ty, ktere nemam predplaceny jsou zasedle). Pokud jde o poradi programu (o to vam patrne jde nejvice, kdyz se ptate na "setrideni"), tak to mi neslo, proste poradi programu je stale stejne, presunout nelze.

Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk
lanka.stepan
 
Příspěvky: 25


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod marena » čtv, 27.4.2017, 18:56

Takže operátor lhal, děkuji za ověření. Ono pokud mám zhruba 40 oblíbených, tak přeskakovat z prvního na třicátý tlačítkem plus je fakt bomba. Zrovna tak v EPG, když se chci podívat co kde jde, tak bych stejně musel prolistovávat všech 150 programů.
marena
 
Příspěvky: 148
Bydliště: Mladá Boleslav

Internet: 120 M
Televize: Komfort

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Vlcak » čtv, 27.4.2017, 19:17

Vážení, tak jsem dnes odzkoušel dlouho očekávanou aktualizaci a jednoduše jsem spokojen. Je škoda, že v EPG se zobrazuje všechny programy a ne jen oblíbené jako tomu je v P */-, ale chápu, že to asi nejde. A zásadně mi to nevadí. Ovládání je příjemné, intuitivní a rychleji reagující, takže za mne dobrý. :cheers: :diky
Možná jen jeden poznatek: vzhledem k tomu, že jsem používal HORIZON GO na mobilních zařízeních, měl jsem zaktivované zpětné přehrávání a ihned po aktualizaci mi šlo vše přehrávat 7 dní zpětně. Takže AKTIVACE byla převzata z mobilní aplikace. Nicméně když jsem si hrál s nastavení v setopboxu, uklepl jsem se, přenastavil, že nechci zpětné přehrávání, následně jsem to vrátil zpět a zpětné přehrávání setopboxu se mi znova aktivovalo až od tohoto okamžiku. :salut: V mobilní aplikaci nicméně zústalo beze změn.
Tak to je jen poznatek pro takové jako jsem já, co se šťourají v nastavení a mohli by si zrušit již načtené zpětní přehrávání :lol:
Uživatelský avatar
Vlcak
 
Příspěvky: 56
Bydliště: Teplice


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod hypik » čtv, 27.4.2017, 20:12

Zdravím,

zkoušel jsem novou aktualizaci a chtěl bych si jen potvrdit moje zklamání nad zpětným přehráváním. Opravdu obsahuje zpětné přehrávání jen českou audio stopu nebo jsem špatně hledal? Pokud tomu tak je, tak je pro mě zpětné přehrávání např. na HBO v podstatě k ničemu.
hypik
 
IP: 78.45.107.82


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod andy41 » pát, 28.4.2017, 07:22

Zdravím,

aktualizace avizována na 27.4. Je 28.4. a stále žádná aktualizace neproběhla. Vysoké Mýto
andy41
 
IP: 78.45.98.144


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Marek-26 » pát, 28.4.2017, 09:05

Vytahnete ho že zásuvky a zapojte ;)

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
Uživatelský avatar
Marek-26
 
Příspěvky: 2736
Bydliště: Brüx


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod andy41 » pát, 28.4.2017, 14:47

Díky za tip, bohužel ani to nepomohlo. Stále stará verze. https://drive.google.com/open?id=0BzRgK ... 3kyQWQ1VkU
andy41
 
IP: 78.45.98.144


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Návštěvník » pát, 28.4.2017, 14:55

Kobylisy, Praha 8, také pořád nic. A vytahování ze zásuvky opravdu nepomáhá...
Návštěvník
 
IP: 89.177.39.160


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod biamart » pát, 28.4.2017, 15:24

Vlcak píše:Vážení, tak jsem dnes odzkoušel dlouho očekávanou aktualizaci a jednoduše jsem spokojen. Je škoda, že v EPG se zobrazuje všechny programy a ne jen oblíbené jako tomu je v P */-, ale chápu, že to asi nejde. A zásadně mi to nevadí. Ovládání je příjemné, intuitivní a rychleji reagující, takže za mne dobrý. :cheers: :diky
Možná jen jeden poznatek: vzhledem k tomu, že jsem používal HORIZON GO na mobilních zařízeních, měl jsem zaktivované zpětné přehrávání a ihned po aktualizaci mi šlo vše přehrávat 7 dní zpětně. Takže AKTIVACE byla převzata z mobilní aplikace. Nicméně když jsem si hrál s nastavení v setopboxu, uklepl jsem se, přenastavil, že nechci zpětné přehrávání, následně jsem to vrátil zpět a zpětné přehrávání setopboxu se mi znova aktivovalo až od tohoto okamžiku. :salut: V mobilní aplikaci nicméně zústalo beze změn.
Tak to je jen poznatek pro takové jako jsem já, co se šťourají v nastavení a mohli by si zrušit již načtené zpětní přehrávání :lol:


Stejný zážitek mám já. Jen bych rád doplnil, že ukliknout se dá velice lehce, protože se zpětné přehrávání deaktivuje okamžitě. Tedy žádná nabídka, žádné potvrzování. Při opětovné aktivaci začíná možnost přehrávání tím okamžikem. Tak opravdu pozor na to :)
biamart
 
IP: 185.14.189.226


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Standa » pát, 28.4.2017, 16:07

Návštěvník píše:Kobylisy, Praha 8, také pořád nic. A vytahování ze zásuvky opravdu nepomáhá...

Doporučuji kontaktovat technickou podporu, protože se nejspíše jedná o chybu. Od člověka z UPC jsem dostal informací, že už by opravdu všechny boxy měli být upgradování.

Odesláno z mého Lenovo A7020a48 pomocí Tapatalk
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1587
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod simak82 » pát, 28.4.2017, 16:24

u me taky aktualizace mailem avizovana 27.4. a dnes rano porad nic, resp. byl tam nejaky pokus, ale asi to selhalo (protoze v nastaveni mediaboxu jsem videl posledni aktualizace 26.4. vecer), kontaktoval jsem podporu a oni mi to tam poslali manualne, ted uz by vsechno melo jet :wink:
simak82
 
IP: 213.33.116.187


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod murder » pát, 28.4.2017, 18:30

marena píše:Takže operátor lhal, děkuji za ověření. Ono pokud mám zhruba 40 oblíbených, tak přeskakovat z prvního na třicátý tlačítkem plus je fakt bomba. Zrovna tak v EPG, když se chci podívat co kde jde, tak bych stejně musel prolistovávat všech 150 programů.

Listování v EPG pomocí tlačítek Program +/- je velmi rychlé, přetáčí se po celých stránkách, stejně tak pomocí tlačítek přetáčení vpřed / vzad se zase přeskakuje o 24 hodin. Nevím jestli tady ta informace proběhla. Pokud zase zmáčknu OK, tak pak podržím šipku nahoru dolu a rychle přetáčím seznam programů. Nemám už zapotřebí zatěžovat hlavu čísly programů a jejich řazení jsem už přivykl, ano byl jsem donucen, ale nakonec mi to vyhovuje.
Mimo jiné rodiče u Skylink používají jejich FastScan a taky se naučili na jejich řazení, není to tudíž doména jen UPC.
murder
 
Příspěvky: 81


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod HaWe » pát, 28.4.2017, 22:46

murder píše: Nemám už zapotřebí zatěžovat hlavu čísly programů a jejich řazení jsem už přivykl, ano byl jsem donucen, ale nakonec mi to vyhovuje.
Mimo jiné rodiče u Skylink používají jejich FastScan a taky se naučili na jejich řazení, není to tudíž doména jen UPC.


Tak na to nikdy nepřistoupím. Už z principu, možnost individuálního setřídění považuji za naprostou samozřejmost.
HaWe
 
Příspěvky: 365
Bydliště: Teplice


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod janamot » sob, 29.4.2017, 11:17

Praha,Modřany aktualizováno 27.4. všechno v pořádku. Jen nevím, jak rychle zapnout titulky, například na HBO při upoutávkách na filmy nebo konkrétně film Avatar HBO2, film nadabovaný, ale když se mluví jinak než anglicky, titulky nejsou i když je mám zapnuté. V nastavení, titulky nastaveno "standardní" jazyk čeština, na HBO2 přes Info, jazykové volby, nataveno tiutulky čeština. Přesto se ve filmu titulky neukazují. Děkuji. :)
janamot
 
Příspěvky: 2
Bydliště: Praha


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Yarda_cz » sob, 29.4.2017, 11:59

To jsem už hlásil v testování. Titulky by se automaticky zobrazily, kdyby tam UPC u angličtiny dalo, že je to anglická stopa. Když tam je česká a mluví anglicky, StB to nepozná, a myslí si že je to čeština a titulky nezobrazí. Chyba UPC.
Internet 100+ | Horizon Komfort+ | testovací králík HD DVR Mediaboxu Pace
Uživatelský avatar
Yarda_cz
 
Příspěvky: 105
Bydliště: Pardubice

Internet: 100 M
Televize: Komfort

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod aod » sob, 29.4.2017, 12:04

Spíše bylo myšleno, když je film v češtině a mimozemšťan tam mluví nějakou řečí a nikdo pak neví, o co jde. Aspoň tak jsem to pochopil já, ale to není chyba UPC, ale tvůrce dabingu.
aod
 
IP: 89.103.117.84


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod redroker » sob, 29.4.2017, 12:25

Nevím, jestli již zde nebylo odpovězeno,ale vlákno je dlouhé. Již několikrát jsem sledoval AXN,ale pouze s ENG zvukemTeď běží např. Piráti z Karibiku a právě jen v ENG,je možné někde přepnutí na CZ,nebo je to pouze jedna stopa?
redroker
 
Příspěvky: 40
Bydliště: Litvínov


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Milhaus1975 » sob, 29.4.2017, 12:48

A vypadá to, že i s teletextem se konečně pochlapili :) Zatím šlape. I čeština je dokonce v pořádku. Tak jen tak dál..........
Milhaus1975
 
Příspěvky: 7
Bydliště: Otrokovice

Televize: Klasik

PředchozíDalší

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků

cron