STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod SACAM » pon, 15.5.2017, 07:59

Mate taky problém z vynechávání paketu.U modemové časti.

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
SACAM
 
Příspěvky: 1
Bydliště: Bilina


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod Katoda » pon, 15.5.2017, 14:31

palox píše:Obcas se mi stane, ze nejde prehrat nektery z nahranych pořadů, jen prvni pulminuta a pak je jen cerna obrazovka .
Pomuze jen restart cihly, pak uz to jde přehrát,ma to nekdo take tak?


Jak máš nastavený režim spotřeby v nastavení? To co popisuješ, se stává, když nemáš nastavený tzv. rychlý start. Když máš nastavený pomalejší start z pohotovostního režimu nebo ECO režim, tj. svítí ti červená LED, tak se bohužel toto děje. Po nastavení do režimu rychlého startu, tj. v pohotovostním režimu bude LED svítit oranžově, by mělo přehrání už fungovat bez nutnosti restartu.
Uživatelský avatar
Katoda
 
Příspěvky: 1437
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Internet: 300 M
Televize: Komplet

Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod palox » úte, 16.5.2017, 23:07

Katoda, presne tak, mam pomalejsi start / cervena dioda / , tak vyzkousim dat ten rychly start, diky moc
palox
 
Příspěvky: 34


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod inko1 » čtv, 18.5.2017, 19:33

Já mám pomalý start(červená) a žádný problém s přehráváním nemám.
inko1
 
Příspěvky: 157
Bydliště: Havířov


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod palox » ned, 21.5.2017, 18:53

To buď rád,já jsem si dal na radu Katody rychlý start a problém vyřešen,za což mu ještě jednou děkuji. Při pomalém startu se mi to nepřehrávalo každou chvíli.
palox
 
Příspěvky: 34


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod superpepino » stř, 24.5.2017, 14:59

Při přetáčení reklam mně to poprvé vždy vypadne a potom to pokračuje od začátku filmu a ne od chvíle, kdy jsem skončil. Nevím, jestli to je chyba mé cihly, nebo je to normál. Mám ještě O2 a tam to jde perfektně. Snad UPC jednou dosáhne úrovně konkurence. :?
superpepino
 
Příspěvky: 52
Bydliště: Praha


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod promy » stř, 24.5.2017, 15:10

Tohle se mi od ledna stalo asi 3x - a používám to skoro každodenně...
promy
 
Příspěvky: 7
Bydliště: Praha


Re: STB Horizon HD DVR Mediabox (cihla)

Příspěvekod kelly » ned, 28.5.2017, 21:46

setzpa píše:Tak to my máme na cihle od včerejška ERROR 1001. Takže pořád jste na tom dobře :-(((

Jak jste závadu vyřešil? Díky.
kelly
 
IP: 46.135.102.17


Předchozí

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků

cron