Horizon Go

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

Re: Horizon Go

Příspěvekod lada-vir » pát, 12.5.2017, 13:30

S7 Edge origoš a Horizon Go fungue jak přes mobilní data, tak WiFi. Odzkoušeno i teď.
Uživatelský avatar
lada-vir
 
Příspěvky: 310
Bydliště: Praha

Internet: 300 M
Televize: Supreme

Re: Horizon Go

Příspěvekod sako verife » pát, 12.5.2017, 13:58

A operátor? A Rom od operátora, nebo ETL?

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: Horizon Go

Příspěvekod sako verife » pát, 12.5.2017, 14:06

Tak teď jsem to zkoušel a jede bez problémů.
Nechápu, proč ne nešel sledovat live přenos hokeje.
V té době jsem to zkoušel na WiFi přes cihlu. Teď mám Kaon+wifi modem zvlášť.
Možná bude zakopaný pes přímo v cihle? (snažím se zjistit, proč to nešlo)

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: Horizon Go

Příspěvekod Mooonty » pát, 12.5.2017, 14:10

HORIZON GO na WIN7, pořady na PRIMA z 8.5.....a stejná bída...zvuk s obrazem rozhozené. Nekoukatelné
Mooonty
 
Příspěvky: 95


Re: Horizon Go

Příspěvekod lada-vir » pát, 12.5.2017, 15:18

Operátor T- mobile, rom sem neměni, tel zakoupen v Alze v uvedení na trh
Uživatelský avatar
lada-vir
 
Příspěvky: 310
Bydliště: Praha

Internet: 300 M
Televize: Supreme

Re: Horizon Go

Příspěvekod sako verife » pát, 12.5.2017, 15:30

lada-vir píše:Operátor T- mobile, rom sem neměni, tel zakoupen v Alze v uvedení na trh

Takže ETL, taky jej mám z Alzy. (operátor šedivka, ale sítě tmobile)
Napadá mě jediné, čím by to mohlo být a to je psáno v mém předchozím postu viz výše.
I když je to nějak těžko uvěřitelné.

V telefonu jsem nic neměnil, žádná nová aplikace, ani smazaná atd. Jediná změna viz post výše.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: Horizon Go

Příspěvekod lada-vir » pát, 12.5.2017, 15:52

V cihle problém nebude, odskoušeno jak na netu přes cihlu jak na 5Ghz tak 2,4, tak přes net UPC modem -> vlastní router, tak i wifi free a i v hotelu ne netu netuším od koho
Uživatelský avatar
lada-vir
 
Příspěvky: 310
Bydliště: Praha

Internet: 300 M
Televize: Supreme

Re: Horizon Go

Příspěvekod Metan » pát, 12.5.2017, 16:27

ahoj, resim ted problem že pres tmobile mi horizon bezi ale pres O2 se nerozjede... myslim samotne video, prihlasit jde ale video se nepusti, nacte to cca pulku toho kolecka, zatuhne na tri vteriny a pak vyskoci že bla bla neco a že mam stisknout play. jakmile se prepojim na tmobile hot spot mobilni net tak to jede normalne

to mne jako O2 internet blokuje UPC horizon nebo jak to mam chapat?
Metan
 
IP: 2a00:1028:9199:ec2e:c5fc:557b:d9c:2e75


Re: Horizon Go

Příspěvekod ludekfilm » pát, 12.5.2017, 17:06

Připojení kabelem do modemu, v PC nejde resp zasekne se Horizon přes prohlížeče Firefox, Google, IE i EDGE. Praha Záběhlice
ludekfilm
 
Příspěvky: 29
Bydliště: Praha


Re: Horizon Go

Příspěvekod sako verife » pát, 12.5.2017, 18:13

Opera mě dělá to stejné.
W10 +opera nebo ie - prostě se TV nespustí.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: Horizon Go

Příspěvekod Ex » ned, 14.5.2017, 17:53

Brno - W10_64b - Chrome, Opera, Firefox, Edge, Aplikace Horizon GO - vše funguje bez problému
Ex
 
Příspěvky: 46


Re: Horizon Go

Příspěvekod ludekfilm » ned, 14.5.2017, 20:18

Praha, už mi to také funguje. Jen mi zajímá kde byla chyba ?
ludekfilm
 
Příspěvky: 29
Bydliště: Praha


Re: Horizon Go

Příspěvekod sako verife » ned, 14.5.2017, 22:09

Brno, w10-64bit, opera 44.0 NEFUNGUJE :'(

Normálně najedou stránky, přihlásím se a dám sledovat nějaký kanál a hláška :
Došlo k chybě
Spoustě video znovu kliknutím na tlačítko přehrát.

Bohužel nevím čím to může být
Nějaká rada, prosím?

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: Horizon Go

Příspěvekod sako verife » ned, 14.5.2017, 23:54

Odpovím si sám.
Vyšla aktualizace Opery nyní 45.0
a
FUNGUJE to :D
sako verife
 
Příspěvky: 126


Re: Horizon Go

Příspěvekod tramin » čtv, 18.5.2017, 15:52

http://technet.idnes.cz/evropska-unie-o ... zpravy_vse
Snad to bude platit i pro Horizon Go..
tramin
 
Příspěvky: 384
Bydliště: Brno


Re: Horizon Go

Příspěvekod Richard7 » stř, 14.6.2017, 20:49

V slovenskom Horizon GO pribudlo hafo novych stanic - vsetky spravodajske, hudobne, ale aj ine.

Zeby reakcia na spustenie O2 TV?
Richard7
 
IP: 85.216.180.76


Re: Horizon Go

Příspěvekod Jack_6428 » stř, 14.6.2017, 20:59

Nevím, možná. Ale u nás v CZ běží tyto stanice již dlouhou dobu. Spíš další krok směřující ke sjednocení nabídky, kdy UPC SK dohání UPC CZ.
Zlatej Kabel Plus...
Uživatelský avatar
Jack_6428
 
Příspěvky: 1986


Re: Horizon Go

Příspěvekod redroker » pon, 19.6.2017, 20:19

Téměř po měsíci si chci opět pustit Horizon.go na PC,ale zase nejde.Zkoušeno na Mozile,Chrome a nakonec Opeře. Stejné.Zobrazí se jen to loadovací kolečko,které se vyplní jen do poloviny a konec.Už mě to vážně štve.Nechodím na Horizon často,ale když, tak nejde!Jde mi o zpětné shlédnutí,přímé funguje.(W7 64b,Chrome,200mbit,Litvínov)
Naposledy upravil redroker dne pon, 19.6.2017, 20:35, celkově upraveno 2
redroker
 
Příspěvky: 44
Bydliště: Litvínov


Re: Horizon Go

Příspěvekod BrkoBrko » pon, 19.6.2017, 20:27

Jde mi jak přémé sledování, tak i zpětné shlédnutí, zkoušeno teď - 20:25.
BrkoBrko
 
Příspěvky: 13
Bydliště: Most


Předchozí

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 6 návštevníků

cron