TV start k internetu zdarma

Diskuze o digitální kabelové televizi DVB-C.

TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Farkpoint » stř, 11.1.2017, 12:13

Ahoj chci se zeptat budu si od UPC objednavat Internet a dostanu k nemu TV start zdarma. Diky tomu nebudu jiz potrebovat zadny STB a mohu k propojeni TV a zasuvky pouzit tento kabel? A pujdou mi i HD kanaly?

https://www.alza.cz/hama-antenni-koaxia ... 1009#popis

Diky.
Farkpoint
Farkpoint
 
Příspěvky: 101



Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Farkpoint » stř, 11.1.2017, 13:54

Prosím o odpoved na otazku ohledne kabelu zda-li je spravny a zda-li pujdou pres nej HD kanaly.
To je jedine co me zajima tak si prosim odpuste zbytecne komentare ktere s mou otazkou nijak nesouvisi!
Farkpoint
Farkpoint
 
Příspěvky: 101


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod YABAKA » stř, 11.1.2017, 13:58

Nejseš krapet na hlavu? Hodil jsem ti seznam kanálů, který pojedou v rámci té nabídky Klasik. A jestli máš problém pochopit psanej text, tak zajdi k doktorovi.
Uživatelský avatar
YABAKA
 
Příspěvky: 1846


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Farkpoint » stř, 11.1.2017, 14:01

Ja nevim kdo neumi pochopit otazku. Ptal jsem se jestli pres tento kabel https://www.alza.cz/hama-antenni-koaxia ... 1009#popis pripojim tv k ucastnicke zasuvce a zda-li pres ten kabel pobezi HD kanaly. Kde vidis otazku jake kanaly ta nabidka obsahuje?!
Farkpoint
Farkpoint
 
Příspěvky: 101


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Adolf.Shitler » stř, 11.1.2017, 14:21

Koaxiální kabel si nechej vyrobit někde na míru v prodejně s anténní technikou, nejlépe v provedení Belden a kovové konektory na obou stranách, v Brně např. firma OMKO na Kaštanové nebo Staňkové. Hotové účastnické šňůry a ještě HAMA, to nemá na kabelovce co pohledávat.
Na tu otázku si dovolím odpovědět sám - když se ptáš na HD kanály a někdo ti nalinkuje seznam programů, tak jistě není tak těžké si přečíst, jestli ta nabídka HD programy obsahuje nebo ne, tj. jestli ti půjdou a jaké.
Adolf.Shitler
 
Příspěvky: 10
Bydliště: ČR


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Tondaost » stř, 11.1.2017, 14:39

HD programy ve Startu nejsou. Za HD se platí zvlášť, proto tam nejsou. Jsou jen v placených nabídkách Klasik a Komfort.
Tondaost
 
IP: 86.49.90.160


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod retron » stř, 11.1.2017, 14:41

nepujde, na jedné straně musí být F-konektor (šroubovací) a na druhe klasický IEC, alespoň tak to většinou bývá
v HD jsou pouze programy ČT kromě : D/art, Prima a Barrandov
retron
 
Příspěvky: 306
Bydliště: Praha


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod sodekcz » stř, 11.1.2017, 15:10

Kabel k TV by ti mohl dodat technik při zapojování zásuvky. Aspoň já jsem to tak měl.
sodekcz
 
Příspěvky: 77
Bydliště: Brno

Internet: 100 M

Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod ski1961 » stř, 11.1.2017, 15:33

Tondaost píše:HD programy ve Startu nejsou. Za HD se platí zvlášť, proto tam nejsou. Jsou jen v placených nabídkách Klasik a Komfort.


a kde jste zase vzal, že tam HD programy nejsou ? jsou tam komplet všechny od ČT + kanál UPC Show
ski1961
 
Příspěvky: 215
Bydliště: Most


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Retiree » stř, 11.1.2017, 16:15

retron píše:nepujde, na jedné straně musí být F-konektor (šroubovací) a na druhe klasický IEC, alespoň tak to většinou bývá
v HD jsou pouze programy ČT kromě : D/art, Prima a Barrandov
Mýlíš se, nebo neopodstatněně zevšeobecňuješ svou zkušenost.
exKarneval
Retiree
 
Příspěvky: 1790
Bydliště: Teplice


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod tomus » stř, 11.1.2017, 23:56

Pro HD kanaly zadny extra koaxialni kabel neexistuje, takze nemusis mit strach s jejich prijimem.
Co se tyka nakupu kabelu, tak bych se urcite ridil radou Adolfa a urcite nekupoval takovy smejdy jako je Hama, protoze tyhle kabely mivaji mizerne stineni a pak ti do kabelu naleze ruseni a mas po sledovani tv.
No a k tem konektorum, nektere zasuvky UPC maji na vystupu pro tv kulaty IEC konektor, jine zase pro zmenu sroubovaci F, takze se musis podivat jakou zasuvku mas doma.
Admin fora
Uživatelský avatar
tomus
Administrátor fóra
 
Příspěvky: 8151
Bydliště: Brno


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Adolf.Shitler » čtv, 12.1.2017, 10:39

Případně nechat udělat kabel s F konektory a vzít k tomu kovové redukce na IEC (ty stojí 20-30Kč za kus, takže žádná tragédie).
Adolf.Shitler
 
Příspěvky: 10
Bydliště: ČR


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Zlaťák » pát, 13.1.2017, 18:07

To jsem z toho jelen.
Píšu na UPC (Facebook) dotaz ohledně Primy Max v SD rozlišení:
Já:
Dobrý den,
pojede někdy Prima MAX v nabídce TV Start? Projel jsem všechny kanály a mám tu jen zakódovanou Prima MAX HD.

UPC:
Dobrý den, Martine. Ne, Prima MAX HD je dostupná v Klasiku, Komfortu a Kompletu.

Já:
Neptám se na HD ale SD verzi, která má být v nabídce TV Start (dle vašich stránek) a není tam.

UPC:
Martine, Prima MAX SD v naší nabídce není. Pouze HD verze, která je dostupná, jak jsem psal, v nabídkách Klasik, Komfort a Komplet. Přehled programů v nabídce TV Start naleznete zde http://www.upc.cz/snippets/programy/digimini_all

Já:
Vždyť v tom vašem odkazu Primu Max máte. Tak proč tu píšete, že tam není!?
I tady ju máte:
http://www.upc.cz/televize/programy

UPC:
Druhý den bez reakce.
Zlaťák
 
Příspěvky: 33
Bydliště: Brno


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod ski1961 » pát, 13.1.2017, 18:18

Prostě klasickej UPC blbákov..k tomu se nedá ani nic říci..na jejich stránkách tu Primu Max v SD mají, ale jen teoreticky, prakticky bohužel ne :-)
ski1961
 
Příspěvky: 215
Bydliště: Most


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Retiree » pát, 13.1.2017, 18:34

Prima Max, v HD verzi je dostupná v DVB-C, v SD verzi je dostupná v DVB-T.
Nevidím důvod, proč by stanice Prima Max SD měla být dostupná v DVB-C.
exKarneval
Retiree
 
Příspěvky: 1790
Bydliště: Teplice


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod Zlaťák » pát, 13.1.2017, 18:45

Třeba proto, že pokud mám kabelovku, platím za ní (i když jen blbých 30Kč měsíčně), chytám logicky signál na DVB-C?
Já v tom vidím docela logiku. Kabelová televize ->kabelový tuner.
Nebo, že by to ještě nakouskovali i přes satelitní tuner? Něco přes DVB-C, něco přes DVB-T a něco přes DVB-S? :roll:

Se stejnou logikou můžu říct, proč by třeba ČT1 HD mělo jet v DVB-C, když už jede v DVB-T.

Hlavně jsem v nabídce na stránkách UPC (ani v ceníku) nenašel zmínku o tom, že by to mělo jet jen v DVB-T.
Naposledy upravil Zlaťák dne pát, 13.1.2017, 18:58, celkově upraveno 3
Zlaťák
 
Příspěvky: 33
Bydliště: Brno


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod ski1961 » pát, 13.1.2017, 18:46

Retiree píše:Prima Max, v HD verzi je dostupná v DVB-C, v SD verzi je dostupná v DVB-T.
Nevidím důvod, proč by stanice Prima Max SD měla být dostupná v DVB-C.


Ten příspevěk přece není o tom, proč by měla být Prima Max SD v DVB-C, kde se o tom píše ? Ten blbákov je o tom, že TV Start je přece tzvn. Digi-mini, což je DVB-T, pokud se nepletu a UPC tazateli odpovídá, že Primu Max v SD nemají, ačkoliv přikládají odkaz na Tv Start(digi-mini) , kde Prima max v SD v tom seznamu existuje. To je ten blbákov !!!
ski1961
 
Příspěvky: 215
Bydliště: Most


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod ould » pát, 13.1.2017, 20:38

Zlaťák píše:Třeba proto, že pokud mám kabelovku, platím za ní (i když jen blbých 30Kč měsíčně), chytám logicky signál na DVB-C?
Já v tom vidím docela logiku. Kabelová televize ->kabelový tuner.
Nebo, že by to ještě nakouskovali i přes satelitní tuner? Něco přes DVB-C, něco přes DVB-T a něco přes DVB-S? :roll:

Se stejnou logikou můžu říct, proč by třeba ČT1 HD mělo jet v DVB-C, když už jede v DVB-T.

Hlavně jsem v nabídce na stránkách UPC (ani v ceníku) nenašel zmínku o tom, že by to mělo jet jen v DVB-T.


"...že pokud mám kabelovku, platím za ní (i když jen blbých 30Kč měsíčně),..."
Ty woe 30Kč za kabelovku jsem neplatil ani někdy kolem roku 1994 kdy se k nám "vetnul" Kabel+ a zřídil nám v domě zásuvky zadara :shock:
ould
 
IP: 78.102.98.142


Re: TV start k internetu zdarma

Příspěvekod ould » pát, 13.1.2017, 20:42

Teď jsem si to po sobě přečetl a aby to nebylo pochopeno nějak jinak, měl jsem na mysli, že jsem v tom roce 1994 platil nějakých 45Kč za nějakých 9 programů :)
ould
 
IP: 78.102.98.142


Další

Zpět na Digitální televize



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron